Afiyet şifa olsun bitanemSağol efserim
Bayadır kullanıyorum karacanındı çarşafı filan yıprandı yırtıldı bu çicekli kısmından bir şey yapayımNapcan onu
Ben kuru soğan küçük doğruyorum ya da rendeliyorum suyunu sıkıp, 1 diş sarimsak da ekliyorum, bayat ekmek içi, 1 yumurta, kimyon kırmızı biber,karabiber, tuz, başka sevdiğin baharat varsa ekleyebilirsinKızlar güzel bi köfte tarifi verseniztost makşnasında yap dedi eşim . İçine neler katsam daha güzel olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımHer gün deniyim o zaman
Yaa onarılmaz mi yazık olmuş
Tutmayacağını biliyorum ne demek baloncuk anlamadım orayıAşılamayı oldum, hastanedekiler ne kadar rahatsın diğer hastalara göre diyortutmayacağını biliyorum prosedür gereği yapıyorum dedim o yüzden rahatım yoksa heyecandan stresten yerimde duramazdım
Abla benim rahim tüplerim kapalı devlet destekli tüp bebk yaptırmak için devlet 2 aşılama şartı istiyor yani benim için uygun değil ama prosedür gereği yapmak zorundayımTutmayacağını biliyorum ne demek baloncuk anlamadım orayı
Evet bende son görülmesine baktım, baya uzun zaman olmuş. Bir sorunu mu var acaba?Nego uzun zamandır gelmiyor arya
Hsg çektirdin mi? Bazen hsg de açılıyor tüpler...Abla benim rahim tüplerim kapalı devlet destekli tüp bebk yaptırmak için devlet 2 aşılama şartı istiyor yani benim için uygun değil ama prosedür gereği yapmak zorundayım
Evet canm o aşamaları çoktan geçtim ameliyat oldum açılmadı malesefHsg çektirdin mi? Bazen hsg de açılıyor tüpler...
Allah dilerse her şey olurO'na güven
Allahım hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllahAşılamayı oldum, hastanedekiler ne kadar rahatsın diğer hastalara göre diyortutmayacağını biliyorum prosedür gereği yapıyorum dedim o yüzden rahatım yoksa heyecandan stresten yerimde duramazdım
Yani hiç mi ihtimal yokmuş tutması için? Kusura bakma canım bilmediğimden soruyorum merak ettim.Yani yapmış olmak için yapıyorum yoksa kapalı tüpe aşılama olmaz
Amin sağol canımAllahım hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllah
Yani hiç mi ihtimal yokmuş tutması için? Kusura bakma canım bilmediğimden soruyorum merak ettim.
Abla benim rahim tüplerim kapalı devlet destekli tüp bebk yaptırmak için devlet 2 aşılama şartı istiyor yani benim için uygun değil ama prosedür gereği yapmak zorundayım
Yani yapmış olmak için yapıyorum yoksa kapalı tüpe aşılama olmaz
Senin durumunda olmayanların da bazen sonuç alamadığı oluyorAmin sağol canım
Yani tüpüm kapalı doktor Allah'ın işine karışmak olmaz ama tutma ihtimali yüzde 1 dedi, olsaydi normal şartlarda olurdu bu zamana kadar diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?