Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar güzel bi köfte tarifi verseniz tost makşnasında yap dedi eşim . İçine neler katsam daha güzel olur
Ben kuru soğan küçük doğruyorum ya da rendeliyorum suyunu sıkıp, 1 diş sarimsak da ekliyorum, bayat ekmek içi, 1 yumurta, kimyon kırmızı biber,karabiber, tuz, başka sevdiğin baharat varsa ekleyebilirsin

Abla benim rahim tüplerim kapalı devlet destekli tüp bebk yaptırmak için devlet 2 aşılama şartı istiyor yani benim için uygun değil ama prosedür gereği yapmak zorundayım
Hsg çektirdin mi? Bazen hsg de açılıyor tüpler...
Allah dilerse her şey olur O'na güven

Aşılamayı oldum, hastanedekiler ne kadar rahatsın diğer hastalara göre diyor tutmayacağını biliyorum prosedür gereği yapıyorum dedim o yüzden rahatım yoksa heyecandan stresten yerimde duramazdım
Allahım hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllah
Yani yapmış olmak için yapıyorum yoksa kapalı tüpe aşılama olmaz
Yani hiç mi ihtimal yokmuş tutması için? Kusura bakma canım bilmediğimden soruyorum merak ettim.

Allahım hayırlısıyla evlatlar nasip etsin inşAllah

Yani hiç mi ihtimal yokmuş tutması için? Kusura bakma canım bilmediğimden soruyorum merak ettim.
Amin sağol canım
Yani tüpüm kapalı doktor Allah'ın işine karışmak olmaz ama tutma ihtimali yüzde 1 dedi, olsaydi normal şartlarda olurdu bu zamana kadar diye düşünüyorum..

Abla benim rahim tüplerim kapalı devlet destekli tüp bebk yaptırmak için devlet 2 aşılama şartı istiyor yani benim için uygun değil ama prosedür gereği yapmak zorundayım

Yani yapmış olmak için yapıyorum yoksa kapalı tüpe aşılama olmaz

Şimdi anladım daha önce de böyle bir şey duydum sanki.
Ne diyim kuru dallara can veren Rabbim bekletmeden önündeki engelleri aştırsın sana inşallah

Ona zorluk yok sınır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…