Sevdiğin baharatlarını koy azıcık karbonat at ama çay kaşığının ucundaKızlar güzel bi köfte tarifi verseniztost makşnasında yap dedi eşim . İçine neler katsam daha güzel olur
Yumurta koyayım mı sence ?Sevdiğin baharatlarını koy azıcık karbonat at ama çay kaşığının ucunda
Yumuşak istiyorsan galete veya ekme içi robotta çek koy
Sert seviyorsanız koyma benim püf noktalarım
Bunlar
EŞimin rutin kontrolleri canımGeçmiş olsun bonusumhastaneye neden gitmiştin?
Elinize sağlık afiyet olsun bonusumGece şarjım yoktu yazamadım akşamın bi vakti şeytan dürttü 1 paket yaş maya var battı bana ablama dedimki kete yapalım mı
Hiç itiraz etmedi ve yaptık aynı anneminki gibi oldu hem duygulandık hem mest olarak tükettik. Zaten belim akşamdan başladı
İçli kete biliyosun dimi?Elinize sağlık afiyet olsun bonusumbelini ağrıtmışsın ama manevi anlamda iyi gelmiş
Aman ciddi bişey olmasın da . Geçmiş olsun canımEŞimin rutin kontrolleri canım
Elbetteİçli kete biliyosun dimi?
bende yedim sevdim güzel , ama yapmasını bilmiyorum tarifleri var aslında ama denemek nasip olmadıİçli kete biliyosun dimi?
Çabucak geçer inşaAllah yat dinlen bonusumYeni dönüyorum eve belim çok ağrıdı bi taraftan guvvetli bir ağrı vuruyor gidince yatıcam.
Biri kahvemi falan hazır etse iyi olur prenses gibi hissetmeye ihtiyacım var
Nasıl güzel bir tarif buBenimde bu ara belim çok ağrıyor
Gel hazır edeyim birde kupa çeyim ağrı kesici bir de krem seyansı yapayım pambuk gibin olursun
Ay düşnüyorum penyezim bir kaç gün önceden haberleşelim unutmayalımÇabucak geçer inşaAllah yat dinlen bonusum
Yapıyorum kahve cezvede sade
Nasıl güzel bir tarif buramazan gelmeden hacamatta gideyim benimde, belim omuzlarım ağrıyor
Yumurtayı sulu köftelerr dağılmasın diye koyuyorum kuru köfteye koymuyorumYumurta koyayım mı sence ?
Aynı benEfser sen bunu görmedin mi
Sağol efserimYumurtayı sulu köftelerr dağılmadın diye koyuyorum kuru köfteye koymuyorum
Ben yay değilim ama çok fazla dönüyorumAynı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?