- 13 Ağustos 2024
- 3.118
- 11.013
- 128
Amin amin Allah isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallahŞimdi anladım daha önce de böyle bir şey duydum sanki.
Ne diyim kuru dallara can veren Rabbim bekletmeden önündeki engelleri aştırsın sana inşallah
Ona zorluk yok sınır yok
Evet doğru söylüyorsun abla hastaneler dolu Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallahSenin durumunda olmayanların da bazen sonuç alamadığı oluyor
Öyle gerçekten de. Bak benim 2 çocuğum var biliyorsun ellerinden öperler, görünürde bi problem yok ama 4 aydır olmuyor. Diğerlerinde de 6 aydan önce olmamıştıSenin durumunda olmayanların da bazen sonuç alamadığı oluyor
Geçmişi okumadım ama bi yazmak istedim benim bi komşu abla vardı. 8 sene cocugu olmamış 8 sene boyunca her gece kalkmış dua etmis bi gün bile boş geçmemis. İlk çocugu 8 sene sonra olmus simdi 4 kızı var tedaviyle degil diger cocukları. Hatta ilk kızıda tedaviyle degil diye biliyorum aşılama tutmadı gibi bisey demisti. Gelecekse vaktini bekliyodur seninde yavrun. Hayırlı zamanda nasip etsin insallahEvet doğru söylüyorsun abla hastaneler dolu Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah
Benmde 3 yıllık evliyim bir problem yok dendi birkaç yumurta buyutme falan denedik olmadı sonra birsey yapmadigim halde kendiliğinden oldu 40 yaşında oldu çok şükür şimdi 4 aylıkÖyle gerçekten de. Bak benim 2 çocuğum var biliyorsun ellerinden öperler, görünürde bi problem yok ama 4 aydır olmuyor. Diğerlerinde de 6 aydan önce olmamıştı
MaşallahMerhaba kızlar
Sabah evi topladım
Eşimle ardayı gönderdim
Mete’yle oyun oynadık
Kahvaltı yaptık
Bi tur daha topladım evi
Sonra tuvaletleri yıkadım
Lavaboları çamaşır suyuyla yıkadım
Duşakabini temizledimLimonsuzzcay porçözün kireç sökücüsünü almıstım denedin mi bilmiyorum ama cok güzel cıkardı lekeleri
Evi süpürdüm
Sonra dün silemedigim cam balkonu bugun sildim balkonu temizledim
Mutfagın camını ve ardanın odasının camını sildim perdesini attım yıkandı ascam simdi
Ardayı aldım geldim okuldan
Cocukların karnını doyurdum
Aksama pilav ve tavuk yapcam yoruldum
Ben bi kahve alırımEvet ay hem de baştan yicez sonunda da yakalanmazsak iyi.
Orucu yerken burda goygoy çeviririz,enerji veririz muhteremlere
Yanına da bi çikileta kurabiye falan Allah ne verdiyse artıkBen bi kahve alırım
Tüm Türkiye şuan bunu paylaşıyor havlıyorBi havlamadığımız kalmıştı
Aaahahahhahahahahahaha harika
Bende çiçek çok severim hele hanımeli bayılırımçok iyi yapmışın canım ,
bende çiçekleri çok seviyorum hanımeli ve arap yasemini diktim inşallah tutarlar ama bi tane daha hanımeli alabilirim
doymuyorum
Benim bu hastalıktan sonra gözümde hiç bir şey yok. Ama gerçekten şikayet ettiğim ne varsa pişmanım rutin nimetmiş bir kez daha anladım. Sağlık olsun da her şey hallolur o olmayınca olmuyorEv almış başını 8. Kattan aşağı düşecek
Köftem hiç iyi olmuyor benim ya sert oluyor neden bilmiyorumKızlar güzel bi köfte tarifi verseniztost makşnasında yap dedi eşim . İçine neler katsam daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?