Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim tedavi başlayacak o yüzden biraz erken başladım ama o süreçte yemek bile yapamıyorum o yüzden
İyi yapmışsın hayalim. Hiç kalkma zorunlu ihtiyaç dışında. İnşallah kışın sonu bahar, baharla birlikte sende çiçek açacaksın inanıyorum

Elinde yoksa leke çıkarıcı al bi dene derim
İyi mi gerçekten bu denemek istiyodum bende
Ahahahaha kesin neyse bünye alışkın artık ama büyüyor yaa hani böyle akıllı uslu bişey olmasını beklemiyorum tabi de biraz oturur hareketleri diyorum
Arda 9 yaşında pek uslandıgını söyleyemem
Ramazan öncesi bi derin temizliğe mi girsek
Ben perşembe implannt yaptırmaya gidiyorum dokunmayın bana bi paket cips 3 tane eti cin bi pakette gofret yedim simdi çayla stresten vazgeçmek üzereyim

Gerçekten çok duygulandım tinnoşum sağlıkla büyüt hep güzel günlerini gör meleklerinin .

Kızları yatırdım geldim
Bende yatağımda 2 80 uzandım aldım elime telefonu
Sabah eşime kahvaltı hazırlamakla rutin başladı o gitti arkasından küçük kızı götürdüm geldim büyük kızlar kahvaltı yaptık baş başa ana kız
Sonra mutfak topladım tezgahları sildim dolap kapaklarını sildim ocağı sildim
Sonra lavaboları yıkadım tuvaleti yıkadım
Evi süpürdüm dip köşe olmasa da etrafın kiri çöpü gitti
Yerleri sildim
Yataklar toplandı odalar havalandı
Büyük kızın beslenmesi hazırlandı okula bıraktım küçüğü aldım geldim bi duş aldım duşakabini sildim
Dün serdiğim çamaşırları topladım büktüm yerleştirdim
Akşam yemeğini hazırladım büyük kızı aldıktan sonra yedik
Ardından mutfak topladım makineyi çalıştırdım ama boşaltmadım bugün canım istemedi
En son etrafı şöööyle bi toparlayıp yataklara dağıldık

Bulaşık makinesini 3 seferde boşalttım bende bugun öyle üşendim ki en sevmedigim iş zaten nefret

Aktif Lora lekeliyken yıkadın mı hic beyaz sabunda cok güzel leke çıkarıyo ben metenin kıyafetlerini çitiliyorum beyaz sabunla atıyorum makineye
İlk beyaz sabun ile citiledim baya açıldı. Ama kaldı leke. Bulaşık deterjanı da denedim. Şimdi başka leke çıkarıcı sıktım citiledim de yıkanıyor. İnşallah çıkar son çare c.suyu o da olmadı sweetgirlcandy nin önerdiğini deneriz

Benimki karcher canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…