Bende kırıkkalelileri seviyorum üni orda okudum ya arkadaşlarım var çok iyilerdi kendileriSeverim ben yaa benim liseden de arkadaşım vardı Çorumlu. Valla kızı pek sevemedim ama ailesini çok sevdim
İyi yapmışsın hayalim. Hiç kalkma zorunlu ihtiyaç dışında. İnşallah kışın sonu bahar, baharla birlikte sende çiçek açacaksın inanıyorumBenim tedavi başlayacak o yüzden biraz erken başladım ama o süreçte yemek bile yapamıyorum o yüzden
İyi bari bizi seven çıktı pek sevmiyorlarBende kırıkkalelileri seviyorum üni orda okudum ya arkadaşlarım var çok iyilerdi kendileri
İnşallah sweetim inşallahİyi yapmışsın hayalim. Hiç kalkma zorunlu ihtiyaç dışında. İnşallah kışın sonu bahar, baharla birlikte sende çiçek açacaksın inanıyorum
Çorumlularıda pek sevmezler amma sevince seviyor insan işteİyi bari bizi seven çıktı pek sevmiyorlar
Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarOyy inşallaah Efser teyzesiiiisaçlarını analarından almışlar
İyi mi gerçekten bu denemek istiyodum bendeElinde yoksa leke çıkarıcı al bi dene derim
Arda 9 yaşında pek uslandıgını söyleyememAhahahaha kesinneyse bünye alışkın artık ama büyüyor yaa hani böyle akıllı uslu bişey olmasını beklemiyorum tabi de biraz oturur hareketleri diyorum
Ben perşembe implannt yaptırmaya gidiyorum dokunmayın bana bi paket cips 3 tane eti cin bi pakette gofret yedim simdi çayla stresten vazgeçmek üzereyimRamazan öncesi bi derin temizliğe mi girsek
Gerçekten çok duygulandım tinnoşumAğrılarım var limonsuzum.Hiç böyle tahmin etmiyordum.İstediğim gibi yürüyemiyorum çok
Ama kızlara gidince Rabbim bir güç veriyor
Ben anne oldum lorişimmm
İki küvözün ortasında bir ona bir diğerine çene veriyorum
Aminnn aminn pamuğummgüzel günlerimiz eksik olmasın dualarınızla ayakta kaldık
Seda canımm çok teşekkür ederimm
Aminnn aminnn Bonusummminnoşlarımı sarıp sarmalamak istiyorum.
Oyy hayalimmm inşallaah o günler hemen gelsinnn
Bulaşık makinesini 3 seferde boşalttım bende bugun öyle üşendim ki en sevmedigim iş zaten nefretKızları yatırdım geldim
Bende yatağımda 2 80 uzandım aldım elime telefonu
Sabah eşime kahvaltı hazırlamakla rutin başladı o gitti arkasından küçük kızı götürdüm geldim büyük kızlar kahvaltı yaptık baş başa ana kız
Sonra mutfak topladım tezgahları sildim dolap kapaklarını sildim ocağı sildim
Sonra lavaboları yıkadım tuvaleti yıkadım
Evi süpürdüm dip köşe olmasa da etrafın kiri çöpü gitti
Yerleri sildim
Yataklar toplandı odalar havalandı
Büyük kızın beslenmesi hazırlandı okula bıraktım küçüğü aldım geldim bi duş aldım duşakabini sildim
Dün serdiğim çamaşırları topladım büktüm yerleştirdim
Akşam yemeğini hazırladım büyük kızı aldıktan sonra yedik
Ardından mutfak topladım makineyi çalıştırdım ama boşaltmadım bugün canım istemedi
En son etrafı şöööyle bi toparlayıp yataklara dağıldık
Nasl olunuyor bu pro
Para yatırılıyor kız öğrencilere veriliyordu sanırımNasl olunuyor bu probilmediğim için soruyorum
Çamaşır yerleştirmeyi hiç sevmiyorum ben deBulaşık makinesini 3 seferde boşalttım bende bugun öyle üşendim ki en sevmedigim iş zaten nefret
İlk beyaz sabun ile citiledim baya açıldı. Ama kaldı leke. Bulaşık deterjanı da denedim. Şimdi başka leke çıkarıcı sıktım citiledim de yıkanıyor. İnşallah çıkar son çare c.suyu o da olmadıAktif Lora lekeliyken yıkadın mı hic beyaz sabunda cok güzel leke çıkarıyo ben metenin kıyafetlerini çitiliyorum beyaz sabunla atıyorum makineye
Benimki karcher canımHenüz çok yerde kullanmadık, kullandıkça yazarım canım
Tez vakitte sürprizler olsun ve gönlündekiler alınsın canım
Bende ev tozu alerjisi var kurutma ve robot aldıktan sonra rahat ettim. Buharlı ile de deterjansiz temizlik yaparak da, baya bi rahat ederim. Şükür eskisi kadar hapşırma falan yok.
Sweetim önerdiği seninde aynısı sanki pirantech
Aldık aldıkyeni yeni icatlar çıkartıyorsun diyor beyimm çalışırken alayım dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?