Yıkanacak mı benim yıkanmış perişan haldelerÇamaşır benim de var swet kafamı garıştırma ulan buraya kanalize oldum
Geliyo geliyor valla bende işte başta öyleydim de artık 7.yildayiz ne varsa salıyorumBen de çemkirmek istiyorum bi kere yapsam gerisi gelir bence
Ay eveeet kız ne çok benziyorlar hepsi aynı demekBen tartısmak istemiyorum diyo ben istiyorum ama bagırmak ıstıyorum birbirimize girelim istiyorumsadece ben sinirleniyorum. Bide benim esim haksız da olsa hep haklı cıkarıyo kendini. Her zaman o haksız halbuki
Bende sinirlenip sinirlenip aglıyorum bazen hırsımı alamayınca
Amin hepimizinkini inşallah
NeyiŞunu denim dedim biraz kullanınca ağır geldi kokusu bi daha almam
Etimesguttayım canımMaşallah yakınmış benimkilerle benimde 2 oğlum var 9 ve 4 yaşında
Amcam batıkentte oturuyo biz Keçiörendeyiz uzak düştük
Hahaha benim burnum kıpkırmızıydı velilerin yanına gitmeye çekindim gül hastalıgı var tam burnumda ve çevresinde berbat oluyo böyle havalarda.
Hey maşallah ne çok başak var sen neresindesin Ankara’nın
Halam aklıma geldi bildiğin döverdi eniştemi. Saçı da yoktu şlap diye ses çıkardı niye hatırlıyorum ben bunu beBenimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururum
Bişi yok bişi yokAmaa benim de sepette katlanacak çamaşır vardı ya ya niye hatırlattınız. Canımı sıktınız ya
Resim atmamış mıyım pembe slepy
Evet evet ben geldim ilk defa bu kadar uzun ceza aldım
Hahah çamaşır suyu var diye mi attı beziSıralamayı ters yaptım salak gibi dolabın en üstünü en önce silmem lazımdı olsun artık neydim komple girme niyetim olmadığından öyle oldu.
Dolabın en üstünü sildim in çık
Buzdolabını hazrete çektirdim sildim geri ittim
Bi ara yetişemediğim yere bezi verdim silsin diye hahajahaja çamaşır suyu olduğunu öğrenince yere attı bezi gitti elini yıkamaya.
Dünya hassas kalpler için bir cehennem
KIpkırmızı çizgisidir çamaşır suyu nasılda unutuvermişim bi anHahah çamaşır suyu var diye mi attı bezihazreti prens
HazretSıralamayı ters yaptım salak gibi dolabın en üstünü en önce silmem lazımdı olsun artık neydim komple girme niyetim olmadığından öyle oldu.
Dolabın en üstünü sildim in çık
Buzdolabını hazrete çektirdim sildim geri ittim
Bi ara yetişemediğim yere bezi verdim silsin diye hahajahaja çamaşır suyu olduğunu öğrenince yere attı bezi gitti elini yıkamaya.
Dünya hassas kalpler için bir cehennem
Evet evet ben geldim ilk defa bu kadar uzun ceza aldımama bu ama ya yazılacak çok şey var da susayım takipte olanlar vardır
Pinhan kız vallahi bu sefer cidden çok masumum hiç bir suçum yokken gittim
Resmen kader mahkumu
Efser canım ben altta hiç kimseyi görmedim
Ya onlar başka bloktaydilar ya ben hucrrede bu kadar acılı günler yaşadım
Bonus volta atarken dilimdeki tek şarkı leyla leyla bak geldim ne hale idi
Arada ritmede uydum
Penyezim geldim ama bu mapus değiştiriyor ah ah eskiden ben neydim ne hale geldim
Leylaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?