Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay eveeet kız ne çok benziyorlar hepsi aynı demek benimki de ulan ben yanlış anlamışım haksızım demez hiç. Geçen en son dedim ya 1 kere tamam ben yanlış anlamışım de yaw dedim gülüyor. Bide esnaf ya abooo laf cambazı ben diyorum ki bu niye yeşil o bana yeşil nasıl oluşur ordan giriyor

Etimesguttayım canım
Benimki konusmaz cevap vermez beni sinir hastası eder bende kolunu bacağını cimciklerim en son o kıvranırken gider içeri otururum
Halam aklıma geldi bildiğin döverdi eniştemi. Saçı da yoktu şlap diye ses çıkardı niye hatırlıyorum ben bunu be
Amaa benim de sepette katlanacak çamaşır vardı ya ya niye hatırlattınız. Canımı sıktınız ya
Bişi yok bişi yok

Sıralamayı ters yaptım salak gibi dolabın en üstünü en önce silmem lazımdı olsun artık neydim komple girme niyetim olmadığından öyle oldu.

Dolabın en üstünü sildim in çık
Buzdolabını hazrete çektirdim sildim geri ittim

Bi ara yetişemediğim yere bezi verdim silsin diye hahajahaja çamaşır suyu olduğunu öğrenince yere attı bezi gitti elini yıkamaya.

Dünya hassas kalpler için bir cehennem

Evet evet ben geldim ilk defa bu kadar uzun ceza aldım ama bu ama ya yazılacak çok şey var da susayım takipte olanlar vardır

Pinhan kız vallahi bu sefer cidden çok masumum hiç bir suçum yokken gittim
Resmen kader mahkumu

Efser canım ben altta hiç kimseyi görmedim
Ya onlar başka bloktaydilar ya ben hucrrede bu kadar acılı günler yaşadım

Bonus volta atarken dilimdeki tek şarkı leyla leyla bak geldim ne hale idi

Arada ritmede uydum

Penyezim geldim ama bu mapus değiştiriyor ah ah eskiden ben neydim ne hale geldim

Leylaaaaaaa

Hahah çamaşır suyu var diye mi attı bezi hazreti prens

Hazret

Geldi iki gözümün çiçeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…