- 13 Mart 2019
- 16.294
- 63.868
- 598
Sabah sabahErken kalktım biraz gündeme baktım
Mutfağın balkonunu sildim giyinip
Camını sildim perdesini astım
Rabbim ferahlık versinİçim çok dar belki okul için çıkarım biraz dışarı
Kar yağıyor kar mübarek zorun ne bu ayazdaErken kalktım biraz gündeme baktım
Mutfağın balkonunu sildim giyinip
Camını sildim perdesini astım
Rabbim cümlemize ferahlık versin selamete çıkarsınİçim çok dar belki okul için çıkarım biraz dışarı
sizinki baya büyükmüş , kaynın bahçesini size nasıl verdi kullanmak için mi tapusunumu ?Bizimkide 300 m² ydi ya ilk yer 13 tane ağaç teyzem dedi ağaçtan yer kalmayacakşimdi kaynım bahçesini verdi oraya geçiyoruz evi falan da var orası 500 m² Allahtan
benim kızımda 96 eylül başak burcuEvet 96lıyım ben de balığım ultra bi düzeyde hemi de
Unutmamışsın beni
yok canım ya daha belli olmadı maaşları hazırlamam lazım ayın 6 sı oldu tersanenin bize vereceği zam kadar bizde maaşlara yapıcaz onlarda asgari ücrete gelen zam kadar yapıyolar anlaşmamız öyle ama daha bi ses yok bekliyoruz. sizin bellimicansınız şimdi yapıyorum kahve
Evet yoğundum toplantı vardı. ardı ardına 2 kez malum zam ayı
papatyamm abla sizde durumlar ne oldu. ocak ayı zamlar belli oldumu? Yüzde kaç verecekler
Anladım abla hayırlısı olsun bugün yarın sizlerinde belli olur.yok canım ya daha belli olmadı maaşları hazırlamam lazım ayın 6 sı oldu tersanenin bize vereceği zam kadar bizde maaşlara yapıcaz onlarda asgari ücrete gelen zam kadar yapıyolar anlaşmamız öyle ama daha bi ses yok bekliyoruz. sizin bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?