Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay sağlıkla gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım yaaa
Sağol canım
Çok geçmiş olsun ilknur ya diş zor valla daha gerek kalmaz inşallah
Teşekkür ederim. İnsallah gerek kalmaz cok sükür eve geldikten sonra hic ağrım olmadı. Ama ben uyuyunca agrırsa diye bi türlü uyuyamıyorum

Evet vileda ile bazen elimle siliyorum iz kalıyor diye, ama o zaman da kalıyor deterjandan muhtemelen de bulamadım ne kullanacağım
Benim de parlak ve dedigin gibi cok leke belli ediyo. Vileda felan öyle mükemmel silmiyo. Elimle silerkende cam icin kullandıgım bezlerden var onla siliyorum deterjanı az koyup. Bide ben bazen mutfak ve antreyi yıkıyorum çamaşır suyu ve bulaşık deterjanıyla fırçayla köpürtüp cok az suyla tuvalete dogru cekcekle çektirip üstüne viledw atıyorum 2-3 gün cok güzel parlıyor

senin ağaçlar baya tutmuş demekki yılbaşından sonra baya zam geldi , sende büyük aldın dimi fidanları
benimkiler 5-6 yaş çabuk büyüsünler diye öyle aldım

Ben şaşkın

Kız bunu sen diyorsan sitede doğum günün kutlandı kaç kez ve ben bir kaç kez kova burcuyum dedim
Yaaaa bende çok şaşkınım unutmuşum neyse bu yaşlı arkadaşını idare et artık

İyiki varsın iyiki doğmuşsun paremmm nice güzel, sağlıklı, afiyetli yılların olsun güzel yüreğinden kocaman sarılarak öptümmm

Teşekkür ederim canım benim Amin ❤
Güzel sizler ve dilekler karşılıklı
Bende öptüm gucuman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…