Öksürük varda en azından nefesim daralması yok hırıltı çok şükürÖksürük mu efserim
Ay sağlıkla gelsin inşallah+
Çöpü çıkardım
Çöp kutusunu yıkadım
Kurutmanın filtresini yıkadım
Mutfağın halısını ve yerini beyaz sabunlu su ile elimle sildim
Salonun kapısını ve dış kapıyı içten beyaz sabunlu su ile sildim
Mercimek köftesi yaptım(canım çeliyordu ne zamandır)
.
Doğumu başlatması için yer halı falan silmeye başladım tüm tuşlara basıyorEfser im bugün baya zorlandım bacak atma deneyini yaparken hadi bakalım haftaya bi sürpriz olur belki
Sağol canımGeçmiş olsun canım yaaa
Teşekkür ederim. İnsallah gerek kalmaz cok sükür eve geldikten sonra hic ağrım olmadı. Ama ben uyuyunca agrırsa diye bi türlü uyuyamıyorumÇok geçmiş olsun ilknur ya diş zor valla daha gerek kalmaz inşallah
Benim de parlak ve dedigin gibi cok leke belli ediyo. Vileda felan öyle mükemmel silmiyo. Elimle silerkende cam icin kullandıgım bezlerden var onla siliyorum deterjanı az koyup. Bide ben bazen mutfak ve antreyi yıkıyorum çamaşır suyu ve bulaşık deterjanıyla fırçayla köpürtüp cok az suyla tuvalete dogru cekcekle çektirip üstüne viledw atıyorum 2-3 gün cok güzel parlıyorEvet vileda ile bazen elimle siliyorum iz kalıyor diye, ama o zaman da kalıyordeterjandan muhtemelen de bulamadım ne kullanacağım
Doğum günün müüü? Öyleyse mutlu yaşlar dilerim iyi ki varsınBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
senin ağaçlar baya tutmuş demekki yılbaşından sonra baya zam geldi , sende büyük aldın dimi fidanlarıValla burda da pandemi sonrası uçtu arsa fiyatları yerine göre değişiyor. Kaynım ihaleden çok ucuza aldı bizde aldığımız yeri piyasaya göre uyguna aldık. Tel çevirmeye 40 bin istemişlerdi 300 m² yere. Ağaçlar ve çiçekler 28 bin tuttu. Burda az bi yapılacak var bakalım daha karlı oldu
Yaş günün mü bebeksi?Bilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Bilmiyoruz ki bu gün ne oldu ne yaşını ne burcunu yazdınBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Ben şaşkınBilmiyoruz ki bu gün ne oldu ne yaşını ne burcunu yazdın
Yaş günün mü bebeksi?
Öyle ise iyi ki varsın
Öyle değilse de iyi ki varsın Parişşş
Doğum günün müüü? Öyleyse mutlu yaşlar dilerim iyi ki varsın
Yaaaa bende çok şaşkınım unutmuşum neyse bu yaşlı arkadaşını idare et artıkBen şaşkın
Kız bunu sen diyorsan sitede doğum günün kutlandı kaç kez ve ben bir kaç kez kova burcuyum dedim
Sağlıklı mutlu yaşların olsun pareBilin bakalım bugün günlerden ne
Ip ucu
🎗
Yaaaa bende çok şaşkınım unutmuşum neyse bu yaşlı arkadaşını idare et artık
İyiki varsın iyiki doğmuşsun paremmm nice güzel, sağlıklı, afiyetli yılların olsungüzel yüreğinden kocaman sarılarak öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?