Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bilin bakalım bugün günlerden ne

Ip ucu

🎗
bugün günlerden parişin doğum günü
sağlıklı,mutlu yaşların olsun canım
benimde az kaldı martta ama ben doğum günüm gelsin istemiyorum , ya yaşlanıyorum artık o yüzden

İnstagrama bazen çok dalıyorum malesef
Bugün az girdim çok faydasını gördüm maddi manevi
Yavaş yavaş azaltıp komple çıkarırım belki hayatımdan
Sosyal medyayı az kullanmak her anlamda faydalı. Zaman yetmiyor diyoruz ya, yetiyor da biz o zamanı kullanmayı, tam anlamıyla, hayatımızda uygulayamıyoruz

Rabbim her saniyenin kıymetini bilip, verimli bereketli, dolu dolu yaşamayı cümlemize nasip eylesin

hayırlı cumalar ,
dün iş çıkışı markete uğradım kediye mama falan aldım ,
yemeğim vardı tarhana çorbası ve kapuska makinede renkliler vardı onları açtım yıkandı
yemek yedim eşim ve oğlum işteydiler , çaya annemlere gittim dokuz buçuk gibi eve geldim
eşim benden sonra geldi çay demledim , yıkanan çamaşırları astım
2 makinede yıkanmış çamaşır vardı onları katladım , namaz kıldım kuran okudum
çay içtik biraz tv izledim sonrada yatttım
şimdide kahvaltı yapıcam birazda başım ağrıyo

Pareee doğum günün kutlu olsun
Sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle nice yıllara
Hayalim kuzum teşekkür ederim ❤
bugün günlerden parişin doğum günü
sağlıklı,mutlu yaşların olsun canım
benimde az kaldı martta ama ben doğum günüm gelsin istemiyorum , ya yaşlanıyorum artık o yüzden
Ablacığım çok teşekkür ederim senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutllu huzurlu yılların olsun ❤

Anlamadım Bonusum inan ki

YÜz kere yazılan şeyi unutup bi daha soruyoruz yani unutmak artık çok normal bize.
Sen bu isim konusunda yok muydun o gün gülmekten boğuluyodum az daha.

Efserin adını unutmuşum kaç yıldır tanışıyoruz öyle böyle bir unutmak değil ama silinmiş yani hafızamdan.
Meğer adaşımmış adaşın olduğu birini bile unutabiliyoruz yani

Anladım canım aynen olabiliyor unutuyoruz

Birde bir sürü kişi hangi birini akılda tutucan haklisiniz insan akşam ne yedi unutuyor

Bugünün heyecanıyla öyle yazdım
Yilda bir kere oluyor ya insan bir yandan heyecanlanıp bir yandan geçip giden yıllarına bakıyor hiçte kolay geçmedi
En azından benim dolu dolu herşeyi yaşıyarak heveslerimi belki bir kaçını bile almadım
Niye doğdum ki dediğim anlarım da oldu
bu yıl daha zordu ve çok yoruldum az çok biliyorsunuz
Doğum günüm ama kahvaltı hazırlanacak anne babamın dr kontrolları var
is çok
Rabbime bugünler için şükürler olsun bugunlerimizi aratmasin mevlam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…