- 13 Mart 2019
- 16.305
- 64.022
- 598
Tamam durdumm ağlama moduna geçtimGönül dur artık
Valla arı gibiydim bugün sonuç 2 posta katlanacak çamaşır varKız 2 posta uyudum sen hala devam
Hiç bilmiyorum. Baya eski bi ürünmüş bu senelerdir kullananlar varmış ben yeni duydumBunu Instagram'da gördüm bime mi gelmiş haberiniz var mı
Öksürük mu efserimKuzum bir tarafı yapıyoruz diğer taraf bozuluyor anlamadım değişik bir hastalık
Aylık market alışverişini yapmış eşşm onları yerleştirdim birde pertim çıktı+
Çöpü çıkardım
Çöp kutusunu yıkadım
Kurutmanın filtresini yıkadım
Mutfağın halısını ve yerini beyaz sabunlu su ile elimle sildim
Salonun kapısını ve dış kapıyı içten beyaz sabunlu su ile sildim
Mercimek köftesi yaptım(canım çeliyordu ne zamandır)
.
Doğumu başlatması için yer halı falan silmeye başladım tüm tuşlara basıyorEfser im bugün baya zorlandım bacak atma deneyini yaparken hadi bakalım haftaya bi sürpriz olur belki
Tamam durdumm ağlama moduna geçtim
Yaa olur evetSarılıp ağlaşalım gönülcüm ağlayana sus dememAllah dertlerine derman versin içine ferahlık versin mübarek gecede
Gündemden dolayı dolduysan ona diyecek hiç bir şeyim yok
Oğlumu yerine yatırdım️
Oturma odasını tekrar topladım️
Mutfakta birkaç bulaşık vardı makineye koydum️
Çay suyu koydum️
Namazımı kılıcam inşallah
Benimde katlamam lazımMutfak duruyor mısır ekmeği yapmıştım onun bulaşıkları vardı bi süpürüp sildim mutfağı mopla o kadar başka bir iş etmedim bugün.
Şu an çamaşır katlıyorum tesbihe oturucam çay alıp
Vileda gibi bir şeyle mi siliyorsun?Minik bir sorum olacak benim evin seramikleri(hol ve mutfak) parlak. Neyle silersem sileyim inanılmaz su izi kalıyor. Öneriniz var mıdır?
Evet vileda ile bazen elimle siliyorum iz kalıyor diye, ama o zaman da kalıyorVileda gibi bir şeyle mi siliyorsun?
Bezinden olabilir değiştir bezini iyi sıkıp silmeyi dene iz kalmamalı. Deterjanı da çok koyma oda dalga yapabilirEvet vileda ile bazen elimle siliyorum iz kalıyor diye, ama o zaman da kalıyordeterjandan muhtemelen de bulamadım ne kullanacağım
Teşekkür ederim degiseyim bezi yarın birBezinden olabilir değiştir bezini iyi sıkıp silmeyi dene iz kalmamalı. Deterjanı da çok koyma oda dalga yapabilir
Sirkeli suyla silmeyi dene belki iz bırakmazMinik bir sorum olacak benim evin seramikleri(hol ve mutfak) parlak. Neyle silersem sileyim inanılmaz su izi kalıyor. Öneriniz var mıdır?
Intagramda mezig var o ve takipçileri şunu kullanıyor iz kalmıyor diyorlardı. Bende kullanıyorum ama parlak seramik yok evdeMinik bir sorum olacak benim evin seramikleri(hol ve mutfak) parlak. Neyle silersem sileyim inanılmaz su izi kalıyor. Öneriniz var mıdır?
O zaman bebek yavaş yavaş doğum pozisyonunu alıyorAttım ama baya zorlandım geçen sefer sen dediğinde hiç zorlanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?