- 12 Haziran 2019
- 19.765
- 121.920
- 598
- 37
Bayburt un kurtuluşu muKız bugün benimkide okul yok diye beni kandırdı. Bayburt'un kurtuluşu diye. Ay zabahinan sinirim tepemde
Hangisini kullanıyorsun, güzel kokuyor mu?ben uzun zamandır yumuşatıcı kullanmıyorum. sadece toz deterjan.
Bu hava da bu soğukta bu kar tipi boran da terlik yıkanacak derdimize ne olduTerlik yıkama
He Bayburt kurtulmuş bugünBayburt un kurtuluşu mu
Hangisini kullanıyorsun, güzel kokuyor mu?
Makineye doldur at gitsin.Bu hava da bu soğukta bu kar tipi boran da terlik yıkanacak derdimize ne oldu
Hababam sınıfı çok mu izledi kızHe Bayburt kurtulmuş bugün
Yok kız ciddi kurtulmuş da okul tatili yokmuş yani. Beni kandırmış. Bak yine sinirim tepeme çıktıHababam sınıfı çok mu izledi kız
Kıyamam sanaYok kız ciddi kurtulmuş da okul tatili yokmuş yani. Beni kandırmış. Bak yine sinirim tepeme çıktı
He gi bazen gerçekten mal gibi oluyorum. Nasıl kandım o bücüreKıyamam sana ❤boşluğuna denk geldi herhalde. Bayburt kurtuldu diye okulu neden tatil etsinler
Allah korusun diloşum. Sen zahmet etme ah canımNegocummla konusucam yarın size ben ödev vermeyi düşünüyorum-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-vs vs
İnci gibi ödev yazicam oralara
Bendede üç cocuk. O küçük fareler gibi evin içinde koşturup zıplayıp duruyorumSize kendimi tanıtayım kızlar,
evli ve 3 çocuk anasıyım :))
Öğretmenim ama şu an çalışmıyorum, 10 yıldır çalışıyordum, bıraktım, seneye nasipse tekrar işime dönmeyi düşünüyorum.
Malum 3 çocukla işler çok zor oluyor, ayrıca mutfağım ve evim çok büyük, 3 tuvalet 2 banyo var temizle temizle bitmiyor anacım
Bende soluğu burda aldım vardır bir pratikliği diyerekten
Küsme küsme tamam sen ver ödevi ah canım. Kaç tane dusunuyon canım benim.Negocummla konusucam yarın size ben ödev vermeyi düşünüyorum-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-vs vs
İnci gibi ödev yazicam oralara
İşe yarasa birşey değil de, toplayıp temizlediğim oda 1 saat sonra eski halini alıyorBendede üç cocuk. O küçük fareler gibi evin içinde koşturup zıplayıp duruyorum
Estağfurullah aşkolsun balımHe gi bazen gerçekten mal gibi oluyorum. Nasıl kandım o bücüre
Ben de KahramanmarastayimHoşbuldum canım
Nevşehirdeyim
Sen hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?