Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kolay gelsin bugün camlar silindi zaten yarına da kapıları silerim.simdi de geçen gün temizleyemediğim buzdolabını halledeyim

Surda hangimizin gül yüzlü kv si kahvaltıya gelip bizi sevindirecek. Baharı mujdeliycek. Ondan şanslısın.

benimki yeni gitti allah razı olsun isime yararsa diye korkudan hiç bisey yapmadi

temiz olan ne varsa oraları tekrar temizlemis

Mutfağa pırasa yapicam diye girdim, sebzeli bulgur yapıp çıktım o kadar ağlıyor ki sanki dersiniz aç
Dogradigim pırasayı da iki poşet yapıp buzluğa attimm

annesini ozlemistir. dişi çıkıyodur. hasta oluyodur. bı sürü sebebi olabilir. onu da sonra yaparsin sıkma canını.

düdüklü yok mu sende hemen piserdi düdüklü tencerede

Tabi ki de yazmam mi

ayy içim urperdi valla ya

kız bak peşin peşin söyleyim binanın trabzanlarini merdivenlerini silmem. karşı komşunun misafirlerinin yirmi çift rastgele atılmış ayakkabilarini duzenlemem. karşı komşunun pis kapısını silmem

Rahat ol bebeğim ben onay vericem önce

Kızlar başsağlığında gideceğim, ne götürebilirim. Bakkalları var onlardan bir şey alsam olmaz, marketten alsam hiç olmaz. Kek, börek, poça gibi bir şey mi yapsam.

mantıklı aslında öyle bişey yapmak. börek iyi olur bence. Allah rahmet eylesin basınız sağolsun

Kızlar başsağlığında gideceğim, ne götürebilirim. Bakkalları var onlardan bir şey alsam olmaz, marketten alsam hiç olmaz. Kek, börek, poça gibi bir şey mi yapsam.
Evet evden yapabilirsin canım. Başınız sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…