- 26 Temmuz 2015
- 579
- 2.287
- 113
Hanımlar hafta sonu internetten uzak durmak istiyorum, hatta bu ara epey uzak durmak istiyorum.
O yüzden hafta sonu ödevlerini yazıyorum, giremem belki daha.
22 şubat ve 23 şubat ödevleri :
Kapıları silmek
Pencere önlerini silmek (iç kısım)
Çamaşır katlamak yerleştirmek
Ütü yapmak
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
kk birinci noteri
@Niloyatospikk
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@Nefes yaren
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@Minikbirmucizemeselesi
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@huban1234
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
@pawlover
@patuli6153
@Aysglk06
@Ayiyogi
Gamze_nur08
Surda hangimizin gül yüzlü kv si kahvaltıya gelip bizi sevindirecek. Baharı mujdeliycek. Ondan şanslısın.
Sen merak etme bir hafta ödevleri sana devredicem
Kız insaf et iki avize silince narin ficudum yoruluyor kaldıramaz senin ödevlerini.
Yapma ama acı bize nego ficudum kaldırmaz diloşun ödevlerini.Sen merak etme bir hafta ödevleri sana devredicem
Beğenmedim attın beni kızdırdın dostumKız insaf et iki avize silince narin ficudum yoruluyor kaldıramaz senin ödevlerini.
Yapma ama acı bize nego ficudum kaldırmaz diloşun ödevlerini.
Elim kaymış.Beğenmedim attın beni kızdırdın dostum
Buraya katıldığıma pişman olmalı mıyım şu anSen merak etme bir hafta ödevleri sana devredicem
Yok yok benim onayım olmayan ödev vermezBuraya katıldığıma pişman olmalı mıyım şu an
Mutfağa pırasa yapicam diye girdim, sebzeli bulgur yapıp çıktımo kadar ağlıyor ki sanki dersiniz aç
Dogradigim pırasayı da iki poşet yapıp buzluğa attimm
Tabi ki de yazmam mi
Rahat ol bebeğim ben onay vericem önceayy içim urperdi valla ya
kız bak peşin peşin söyleyim binanın trabzanlarini merdivenlerini silmem. karşı komşunun misafirlerinin yirmi çift rastgele atılmış ayakkabilarini duzenlemem. karşı komşunun pis kapısını silmem
Rahat ol bebeğim ben onay vericem önce
Kızlar başsağlığında gideceğim, ne götürebilirim. Bakkalları var onlardan bir şey alsam olmaz, marketten alsam hiç olmaz. Kek, börek, poça gibi bir şey mi yapsam.
Evet evden yapabilirsin canım. Başınız sağ olsunKızlar başsağlığında gideceğim, ne götürebilirim. Bakkalları var onlardan bir şey alsam olmaz, marketten alsam hiç olmaz. Kek, börek, poça gibi bir şey mi yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?