Bunların hiç birini bende yapmıyorummayy içim urperdi valla ya
kız bak peşin peşin söyleyim binanın trabzanlarini merdivenlerini silmem. karşı komşunun misafirlerinin yirmi çift rastgele atılmış ayakkabilarini duzenlemem. karşı komşunun pis kapısını silmem
sana inanmak istiyorum dilos ama korkuyorumBunların hiç birini bende yapmıyorumm
Usturuplu yazdım yaaasana inanmak istiyorum dilos ama korkuyorum
Usturuplu yazdım yaaa
mantıklı aslında öyle bişey yapmak. börek iyi olur bence. Allah rahmet eylesin basınız sağolsun
Evet evden yapabilirsin canım. Başınız sağ olsun
Ev terliklerini yıkamaktı ödev evetbanyo terliklerim yok benim zaten
Ben profilime bunu koycaktim da mani oldular. Herkes beni çok pis sanır diye herhalde. Pissin de o kadar degil dediler bana aha haEki Görüntüle 2594339
Vallaterliksuu terlik diyince bir tek bu terlik aklima geldi. Ev terligi hic aklima gelmemisti. Psikolojime nasil yer ettiyse
Bncede o kadarda degilBen profilime bunu koycaktim da mani oldular. Herkes beni çok pis sanır diye herhalde. Pissin de o kadar degil dediler bana aha ha
Daha 2aylik bile değil ne dişi..annesini ozlemistir. dişi çıkıyodur. hasta oluyodur. bı sürü sebebi olabilir. onu da sonra yaparsin sıkma canını.
düdüklü yok mu sende hemen piserdi düdüklü tencerede
Daha 2aylik bile değil ne dişi..
Evet eltimin çocuğu da iki aylık çıkardı direk baya diş yanibenimki iki aylik olmadan başladı dis çıkarmayayedi aylik patladı o ayri. ama beyaz beyaz cizgi haline görünüyodu disi. bi yukarı çıkıyodu bi geri batiyodu. doktor sürekli kontrol ediyodu çıktı çıkacak annesi diye diye beş ay geçti
olabilir yani bilemezsin her bebek farklı oluyo. iki aylıkken de atak haftasi oluyo huyu değişiyo resmen. o da olabilir
Bizim çocukları toplayıp salalım bunların evine şekerim, evleri bi dağınıklık görsünBen profilime bunu koycaktim da mani oldular. Herkes beni çok pis sanır diye herhalde. Pissin de o kadar degil dediler bana aha ha
benimki iki aylik olmadan başladı dis çıkarmayayedi aylik patladı o ayri. ama beyaz beyaz cizgi haline görünüyodu disi. bi yukarı çıkıyodu bi geri batiyodu. doktor sürekli kontrol ediyodu çıktı çıkacak annesi diye diye beş ay geçti
olabilir yani bilemezsin her bebek farklı oluyo. iki aylıkken de atak haftasi oluyo huyu değişiyo resmen. o da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?