Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bunların hiç birini bende yapmıyorumm

mantıklı aslında öyle bişey yapmak. börek iyi olur bence. Allah rahmet eylesin basınız sağolsun
Evet evden yapabilirsin canım. Başınız sağ olsun

Sağolun. Yakınım değil aslında. Bakkalın babası. Annesine gideyim dedim dedim bakkalın hatırına. Yoksa yolda görse yüzüme bakmaz.

Daha 2aylik bile değil ne dişi..

benimki iki aylik olmadan başladı dis çıkarmaya yedi aylik patladı o ayri. ama beyaz beyaz cizgi haline görünüyodu disi. bi yukarı çıkıyodu bi geri batiyodu. doktor sürekli kontrol ediyodu çıktı çıkacak annesi diye diye beş ay geçti

olabilir yani bilemezsin her bebek farklı oluyo. iki aylıkken de atak haftasi oluyo huyu değişiyo resmen. o da olabilir

Evet eltimin çocuğu da iki aylık çıkardı direk baya diş yani

Ben profilime bunu koycaktim da mani oldular. Herkes beni çok pis sanır diye herhalde. Pissin de o kadar degil dediler bana aha ha
Bizim çocukları toplayıp salalım bunların evine şekerim, evleri bi dağınıklık görsün

Daral geldi

Yapılan işler
Ödevimi yapmadım3 tane terlik için koca makineyi çalıştirmam
Yataklar toplandı
Ev havalandırildi
Kapatıldı.
Kahvaltı yapıldı.
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Evi süpürdum
Yerleri sildim
Toz aldım
WC Ler temzilendi lavobosu parlatıldı
Annemde oturdum
Eve indim dışarı çıktık gezdik geldik
Ordan pazara gittim .
Markete gittim
Bankaya gittim
Alışveriş torbalarini boşaltım
Yerleştirdim yerlerine
Akşam yemeği yapıldı
Yendi Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Duş alındı
Bu kadannnnn

Kapıları sildim, cam önlerinin tozlarını aldım, ütümü dün gece yapmıştım ama pazar günü tekrar eşimin gömleklerini yıkayıp ütülerim. Haftasonu ödevlerim bitti bulaşıkları topladım, köpeğimin ayakkabılarını ve montunu yıkadım. Artık yatış

Bugün yaptıklarım
Yatakları topladım
Saat tam 5 e kadar bir sağa yattım bir sola yattım sonra bir aşk geldi
Oturma odasının koltuk altını sildim
Halıyı kaldırdım altını sildim
Camını sildim
Toz aldım
Tüm evi süpürdüm sildim
Mutfak almış başını gidiyordu onu toparladım
Şimdi kızı uyutuyorum deli ediyor beni eli ağzında tırnaklarını ısırıyor yahu 17 aylık daha deli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…