Neden şanslıyım anlamadım ama kesinlikle bence de çok şanslıyım muaf olmalıyımAh canım sen zaten çok şanslıymisin. Bence muaf olmalısın
Aa daha geçen hafta yapmıştım bence muafımKapıları sil cifle parlatyanlız kapıları!!!!
Bende tek kapı parlatmak yok daa
Oldu ozman tozunu alsan bile yeterNeden şanslıyım anlamadım ama kesinlikle bence de çok şanslıyım muaf olmalıyım
Aa daha geçen hafta yapmıştım bence muafımtozunu alsam yeter
Ver ver eşimin eli biraz bez tutsunOldu ozman tozunu alsan bile yeteryaz gelsin size kornij cifleme ödevi vericem şimdi Nego çok oluyorsun diyecek banaa
Surda hangimizin gül yüzlü kv si kahvaltıya gelip bizi sevindirecek. Baharı mujdeliycek. Ondan şanslısın.Neden şanslıyım anlamadım ama kesinlikle bence de çok şanslıyım muaf olmalıyım
Aa daha geçen hafta yapmıştım bence muafımtozunu alsam yeter
Evet o yönden şanslıyım hakkını yemiyim anneden farksızSurda hangimizin gül yüzlü kv si kahvaltıya gelip bizi sevindirecek. Baharı mujdeliycek. Ondan şanslısın.
Acaba neden ,
Olur Negom pazartesi rapor veririm toplucaHanımlar hafta sonu internetten uzak durmak istiyorum, hatta bu ara epey uzak durmak istiyorum.
O yüzden hafta sonu ödevlerini yazıyorum, giremem belki daha.
22 şubat ve 23 şubat ödevleri :
Kapıları silmek
Pencere önlerini silmek (iç kısım)
Çamaşır katlamak yerleştirmek
Ütü yapmak
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
yorgun anneanne
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
@samdan
Niloyatospikk
Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@Nefes yaren
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
M Minikbirmucizemeselesi
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Alicja
huban1234
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
A Aysglk06
@Ayiyogi
Gamze_nur08
Ben miyim o gi
Ya çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık ama kafa düzenli olmayınca heryer harabe oluyor inanın..Merhabalar
Eviniz de hayatınız da düzenli olsun istermisiniz? O zaman doğru yerdesiniz
Bazen yapacak çok işimiz olur ama bir türlü başlayamayız, nerden neye başlasak bilemeyiz.
Burda günlük yapacağımız işleri sabah madde madde yazıcaz ve gün içinde o maddeleri tamamlıycaz. Ben hem maddi hem manevi maddeler yapıcam. İsteyenlerde manevi maddeler ekleyebilir bu zorunlu değil.
Düzen benim için çok önemli, plan yapmak da öyle. Planlı işler her zaman beni rahatlatıyor, huzur veriyor bana. Genelde okuyacağım kitaptan tutunda, misafir geleceği zaman yapacağım yemeğe varana kadar plan yapar madde madde yazarım, yaptıkça yanına bir çentik atarım. Bu beni motive eder.
Evim düzenli olunca ruhum da sakin oluyor, ev veya bulunduğum ortam dağınıksa gergin oluyorum.
Düzen güzel şey
Günlük maddelere örnek vereyim, herkes kendine uygun şekilde yapabilir maddeleri.
Maddi listem :
1- Ev süpürülecek
2 - Toz alınacak
3 - Wc temizlenecek
4 - Ütü yapılacak
5 - Çamaşır faslı
Manevi listem
1- En az 50 sayfa kitap okunacak
2- Basit şeylere öfkelenilmeyecek
3 - Film izlenecek
4 - Esmaül Hüsna okunacak
5 - Sevdiğimiz biri aranıp konuşulacak
Gibi gibi maddeler olacak
Günlük ödev de vericem, mesela bugünün ödevi pencere önlerinin tozunu almak gibi.
KURALLAR :
Herkes o gün yapacağı işleri en az 5 madde olarak yazacak. Gün sonunda maddeleri yapıp yapmadığını yazacak.
Her gün ödev vericem, ödev etiketine iki gün üst üste dönüş yapmayanlara(mazeret belirtmeden) etiket yapmıycam.
Her hafta evin bir odasını odak noktası olarak belirliycem, o hafta boyunca o odanın dip köşe temizliği yapılacak. Odayı düzenli tutmak alışkanlık haline getirilecek.
Her gece yatmadan önce evde ki dağınıklık toplanacak ve mutfak tezgahında bulaşık bırakılmayacak.
İsteyenler gün içinde birbirini maratona davet edebilir.
Sen üzülme dilosum hafta içi sana ödev verdiricem
Yapsam mı yapmasam mi aha ha aynen.Temizlik yaparken ki ruh halin
Benim kafa kadar dağınık kafa yoktur sanırımYa çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık ama kafa düzenli olmayınca heryer harabe oluyor inanın..
Sen üzülme dilosum hafta içi sana ödev verdiricem
Benimkiler de küçükken çok yaktım yemeğin altınıO kadar iş yaptım ama yemek işine girince benim bebiş durmuyo ya.
Simdi mutfağa girdim pırasayi doğrayana kadar yırttı kendini
Artık o pırasayi pişirene kadar kirk kere girer çıkarım mutfağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?