Belki kafesteki kuş ruhtur. Ölünce amelin de iyiyse uçup gidiyordur. Ben hep öyle düşünüyorum. Ölüm hak.Sen çook yanlış anlamışsın olayı
Kızlar benim perdeler çok kararıyor galiba peteklerden dolayı. Yıkarken ne yapmalıyım üst taraflarını beyazlatmak için.
Kızlar benim perdeler çok kararıyor galiba peteklerden dolayı. Yıkarken ne yapmalıyım üst taraflarını beyazlatmak için.
İncindi galiba, ponçik ve narin bir kalbim var , galiba bütün vücudum öyleKırdın dizini en sonunda
İncindi galiba, ponçik ve narin bir kalbim var , galiba bütün vücudum öyle
Perşembe çok geç dostumBenimde Perşembe ye gel baslayak
Evet başlayalım, mutfak mu olsun neresi dersenYarından başlayalım mı nego? Ortak şeyleri yaparız
Çok şükür artık kabul ettinYapılcak iş güç biter mi yaşadıkça çalışıcak insan artık kabullenmeliyim ya 35 yaşında olucam
Bana orda da yok, adam diyor ki cennete de beraberiz kurtuluşun yokOrda rahat yatış mı vardı
Harika bir planYarın neler yapacağımı şuraya yazayım da hevese geleyim.
Tüm ev silip sürürülecek.
Balkon yıkanacak.
1 odanın perdesi yıkanacak. (Hergün birini yıkayıp aşmayı düşünüyorum. )
Yemek yapılacak.
100 sayfa kitap okunacak.
Yarım saat eliptik yapılacak.
Yapsın tabi enişte, tek başına çocuk büyütüyorsun nerdeyseiki makine çamaşır yikadim evi topladim
başka da bisey yapmadim
bugün pazar diye oglani gezdirdim biraz. kafam kazan gibi. daha bı sürü camasir yikancak asilcak
dip köşe başladığınızda ben de kocama deyim de o da baslasin sizle
Oo hayırlı olsun, nehre istiyorumGunluk rutin işlerimi yaptım..
kocam dün istediğim moptan almışadama fenalık gelmiş, girmediği market kalmamış evi sil sil bitiremedim
dün spor yaparken dizimin arkasına birşey oldu galiba fena agriyor, özellikle düz uzattigim da
simdilik bu kadar..önümüzdeki maçlara bakacağız 🏋
Önce deterjan atmadan kısa program da yola kirini akıt, sonra perde programın da tülün içine bulaşık makinesi tableti koy bunu sık yapma ama sene de bir yıpratıyor. Deterjan gözüne toz şeker ve bir paket karbonat da koy, tabi deterjan, mis gibi olurKızlar benim perdeler çok kararıyor galiba peteklerden dolayı. Yıkarken ne yapmalıyım üst taraflarını beyazlatmak için.
Perşembe çok geç dostum
Evet başlayalım, mutfak mu olsun neresi dersen
Çok şükür artık kabul ettin
Bana orda da yok, adam diyor ki cennete de beraberiz kurtuluşun yok
Harika bir plan
Yapsın tabi enişte, tek başına çocuk büyütüyorsun nerdeyse
Oo hayırlı olsun, nehre istiyorum
Önce deterjan atmadan kısa program da yola kirini akıt, sonra perde programın da tülün içine bulaşık makinesi tableti koy bunu sık yapma ama sene de bir yıpratıyor. Deterjan gözüne toz şeker ve bir paket karbonat da koy, tabi deterjan, mis gibi olur
Seni napcam kendime yakışıklı Nuri alırım de kız. Aha haPerşembe çok geç dostum
Evet başlayalım, mutfak mu olsun neresi dersen
Çok şükür artık kabul ettin
Bana orda da yok, adam diyor ki cennete de beraberiz kurtuluşun yok
Harika bir plan
Yapsın tabi enişte, tek başına çocuk büyütüyorsun nerdeyse
Oo hayırlı olsun, nehre istiyorum
Önce deterjan atmadan kısa program da yola kirini akıt, sonra perde programın da tülün içine bulaşık makinesi tableti koy bunu sık yapma ama sene de bir yıpratıyor. Deterjan gözüne toz şeker ve bir paket karbonat da koy, tabi deterjan, mis gibi olur
Vuuuu2 saattir banyo wc temizliği ile uğraşıyorum
Duvarları köpürte köpürte yıkadım
Banyo dolaplarını döktüm sildim
Banyodaki makinaları sildim. Makinaları çekip altlarını sildim.
Paspasları havluları yıkanmak üzere topladım
Kapılarını sildim
Çook rahatladım temizleyince
Temiz temiz kullanırız artık
Çöpler de atıldı
Mutfağıma da giriştim biraz. Bulaşıkları makinedr yıkattım boşalttım 2.makineyi doldurdum. Tezgahımı bal dök yala yaptım.
Çok işim var daha.
Aylardır evde olmayınca insan iş de çok oluyor haliyle.
Dinlene dinlene yaparım artık
Çamaşır yıkayııp evi süpürecektim. Onlarda yarına kalsın artık.
Aaa lütfen samdan kadınlar robot yorulmazlar hiçben de sizle mutfak yapmak isterim
yatak odası da olur
inşallah yapar ya. o da hep isyanda işe gidiyorum işte çalışıyorum eve geliyorum evde calisiyorum diyesanki ben başka bisey yapiyorum
Bende zaten yok ya ben gelmiyorum o zaman dedimSeni napcam kendime yakışıklı Nuri alırım de kız. Aha ha
Sağol canım iyi günlerde kullanırım inşallahHayırlı olsun canım koltukların
Canım sen de seviliyorsun
Tabi ki
Çok güzeller maşaallah
Ödev hep vardı değişen bir şey yok
Daha kalabalığız artık sadece
Tabi ki hoş geldin aramıza
Hiç farketmez nego her yer her yerde
Sabah son kararımızı verelimMutfak olsun bende varım
Alicja hanım nerelerde acaba
Çok hastayım bonusum 39.5 ateşleyim iki gündür acillerden çıkamıyommalipina Buraya üye olduğunu unuttanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?