Ben kaçırdımmı acaba cinsiyet belli miydi kız hayalİnşallah nasip olurda bende yaşarım bu duyguları
Kınayımda başıma gelsin ya hoşuma gitti yazdığın şeylerönceden olsa abartıyor der gülerdim ama şuan daha görmediğim bebeğim için kaygılanıyorum ben o yüzden ağlamakta haklısın
İnşallah Hayal canım inşallah. Zaman hızlı.İnşallah nasip olurda bende yaşarım bu duyguları
Kınayımda başıma gelsin ya hoşuma gitti yazdığın şeylerönceden olsa abartıyor der gülerdim ama şuan daha görmediğim bebeğim için kaygılanıyorum ben o yüzden ağlamakta haklısın
Ya pinhan zaten gelin çıkardın haaaha gelir birkaç saate oğluşun
Ne güzel bir haber kız çocuğu candır hayırlı olsunEvet benimde kızım olacaksenim tahmini doğum ne zamana denk geliyor ? Kaç haftalıksın tam
Evet sero kızım olacak inşallahBen kaçırdımmı acaba cinsiyet belli miydi kız hayal
Sabah sabah bende sayende güldüm pinhaaaannn Allah daha çok güldürsün inşallah hepimizi
Abaaaoooovv o süreçleri hiç açmayalım şimdi
Ay çok güldüm.
Hiç normal değilim
sağol canım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allah inşallahNe güzel bir haber kız çocuğu candır hayırlı olsun
Allah iyiliğini versin emiOğlum okula gidiyor diye
Servise bindi gitti diye
Allah sana da nasip etsin Hayal.
Zor bir şey, koptu ayrıldı işte evdenServise, okula, öğretmene emanet. Önce Allaha tabii.
Öyle ne bilim, bağımsızlaşma sancıları.......
Belki abartıyorum ama aşırı duygusallığım sağolsun
Kınamayın he
Kışa denk gelen bir hamilelik rahat olur inşallah ben bu yıl bütün sıcakları yedim .amin inşallahsağol canım sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin Allah inşallah
Oh mis hayata atılmış kuzucukOğlum okula gidiyor diye
Servise bindi gitti diye
Allah sana da nasip etsin Hayal.
Zor bir şey, koptu ayrıldı işte evdenServise, okula, öğretmene emanet. Önce Allaha tabii.
Öyle ne bilim, bağımsızlaşma sancıları.......
Belki abartıyorum ama aşırı duygusallığım sağolsun
Kınamayın he
Kınamayın demiştimAllah iyiliğini versin emi
Allah iyiliğini versin
Ooyy e zor tabii. Ama hayat da böyle işte.Oh mis hayata atılmış kuzucuk
ne ağlamıştım ilk işe başladığımda bakıcıya üç aylıkken bıraktığımda ilk okulda öyle okulun bahçesin ayrilmiyordum
şimdi fen lisesine gitti ne ara büyüdü de benden 14 saat uzaklıktaki okula yolladım bilmiyorumyaşı kaç olursa olsun yine zorlandım
Bu sene yaz çok zorladı ya. Hamileliğin sonlarına doğru dahada zorlamıştır. Neyseki öyle böyle geçiyorKışa denk gelen bir hamilelik rahat olur inşallah ben bu yıl bütün sıcakları yedim .amin inşallah
AYnen unutuyor insan Bebek doğdu bebeğin kokusunu bol bol içime çekiyorum nasılsa bu günlerde çabuk geçiyorBu sene yaz çok zorladı ya. Hamileliğin sonlarına doğru dahada zorlamıştır. Neyseki öyle böyle geçiyor
Buna aşırı derecede katılıyorum.AYnen unutuyor insan Bebek doğdu bebeğin kokusunu bol bol içime çekiyorum nasılsa bu günlerde çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?