- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Gel buyur canim birlikte yeriz lahmacunlari baklavalariMisafirin olayim
Ayyy ne guzel olurdu vallaGel buyur canim birlikte yeriz lahmacunlari baklavalari
Icli kofte ve corba var icli kofteyi dun yapmstim
Çalışmak zor canım. Hem ev hem iş. Birde çocuk varsa tamamNego
Valla ben sizin hızınıza yetişemiyorum çalışan hanımlar hep böyle mi
- Ocağın gözleri ve her yeri temizlendi
- Patates-soğan kutusu temizlendi
- Mutfak bezleri yağ çöz içine koyuldu
- Bulaşık makinası boşaltıldı tekrar dolduruldu
Bu arada 10 gün kadar sonra gidecek ama annem bende haliyle her şeyi yapıyor sağolsun bana az iş kalıyor
Rabbim gönlüne göre versin, anne olmayı sanada nasip etsin canım. Hayırlısıyla seninde bebişin olur inşaallah. Dualarım hep sen ve senin gibi anne olmak isteyenler için. Allah yardımcınız olsunYaa ne güzel bebeklerinizden bahsediyorsunuz. Dişi ağrıyan kuzulara geçmiş olsun. Hemencecik geçsin ağrıları. Ben 4 kere tüp bebek denedim negatif oldu. Dua edermisiniz benim için. Belki birinizin duası kabul olur
Rabbim kucağınızı doldursun canım tüm isteyen herkezinYaa ne güzel bebeklerinizden bahsediyorsunuz. Dişi ağrıyan kuzulara geçmiş olsun. Hemencecik geçsin ağrıları. Ben 4 kere tüp bebek denedim negatif oldu. Dua edermisiniz benim için. Belki birinizin duası kabul olur
Bende aralıksız 24 saat uyumak istiyorumBazen bayılasım geliyor şöyle 10 15 yıl. Aralıksız 20 dk dır ayağımda sallıyorum gözleri kapalı ağlıyor. Grip oldu burnu tıkalı temizletmiyorda. Az önce köpek havlamaya başladı sustu.Halbuki o kadar ninni söylemiştim.
Allah hayirla ve saglikla bir evlat nasib etsin insaallah. Ben 2 tane bebegimi kaybettim dogmadan. Cok zor..Yaa ne güzel bebeklerinizden bahsediyorsunuz. Dişi ağrıyan kuzulara geçmiş olsun. Hemencecik geçsin ağrıları. Ben 4 kere tüp bebek denedim negatif oldu. Dua edermisiniz benim için. Belki birinizin duası kabul olur
Allah inşallah çabalarınızı boşa çıkarmaz canım.. Bol sabır ve tevekkül diliyorum. İnşallah en kısa zamanda Rabbim sana da anne olmayı nasip etsin tüm içtenliğimle sen ve senin gibi evlat isteyen herkese dua ediyorumYaa ne güzel bebeklerinizden bahsediyorsunuz. Dişi ağrıyan kuzulara geçmiş olsun. Hemencecik geçsin ağrıları. Ben 4 kere tüp bebek denedim negatif oldu. Dua edermisiniz benim için. Belki birinizin duası kabul olur
bugun yavastan baslayacagim insallah negomListe de olup hiç uğramayan arkadaşlar yarın etiket listesinden çıkarıyorum
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
@musluk suyu
@Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
K KurkmantoluS
@Nefes yaren
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@Minikbirmucizemeselesi
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@huban1234
Amazing family
A Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
Mor Vampirella
@pawlover
@patuli6153
@Aysglk06
@Ayiyogi
Gamze_nur08
_Citlembik_
@klbk33
Çalışıyor musun? Bende bugün pek bişey yapamadım.
Çalışıyorum tekim ama annemle babam yanimda su an yeni ev diziyorum baya kosturmacali dönemlerOff çok severim içli köfte
Çalışmak zor canım. Hem ev hem iş. Birde çocuk varsa tamam
İnşallah bonus bacıGünayyyydınnn
Üç aylarımız mübarek olsun.
Hayırla sağlıkla geçirelim inşallah
GünaydınnGünayyyydınnn
Üç aylarımız mübarek olsun.
Hayırla sağlıkla geçirelim inşallah
Naptın da kaçtıÇok uykum vardı kaçtığına inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?