Çamaşır atıp ocağı silene kadar bu saat oldu. Ocağım berbattı. Eşim kullanmış birkaç ay evdr yoktum ya. Neyse...Ben gelirim akşam.
Yapabildiğim kadar yaparım artık 2 saatte. Bir yandan da çamaşır atarım. Dağ gibi çamaşır birikmiş.
Planım ocağı silmek
Çamaşır yıkamak özellikle çocuklarınkileri
Mutfak dolaplarıno silmek
Mutfak camını silmek
Buzdolabını silmek
İlaçları elden geçirmek
Kullanmadığım mutfak eşyalarıno kutuda toplayıp birine vereceğim. Dolaplar boşalsın. Silerken yoruluyorum.
Çıldırdım 3 gündür uykusuz zombi gibi geziyorum çabucak geçer inşallah ikisininkideDişi şiştiyse normaldir canım. Büyük kızım dişlerini değiştiriyor, görsen acayip şişmiş
Haliyle ağrı yapıyor, yediği şey değdiği zaman acıyor diyor. Küçüğün de köpek dişleri cikti sayılır azı dişleri de şişmiş. O da hiç durmuyor
Neyin var tatlım? Öylesine mi ağrıdı yoksa fitik falan mıBelim kötü ağrıyor bişey yapamadım süpürünce çok kötü oluyor ya 2 oda anca süpürdüm salonu süpürürken başladı zaten
Hemen oturdum biraz bekledim halısını fırçaladım. Tekrar süpürdüm tekrar dinlendirdim aslında dinlendirmek değilde mecburen duruyorum.
Neyin var tatlım? Öylesine mi ağrıdı yoksa fitik falan mı
AminnÇıldırdım 3 gündür uykusuz zombi gibi geziyorum çabucak geçer inşallah ikisininkidedis etine jel sürüyorlar di canım ya hâlâ veriyorlar mı ondan acaba bilgin varmı.
Benim eşimde aynı si canim sürdürmez bizim akrabalar söylemiş annem geldi alalım diye eşim olmaz dedi yine. çok fazla huysuz şaşırdım bende soğan vermeye devam ediyim en iyisi :)Aminn
Ben hiç sürmedim canım. Yuttuğu zaman midesine zarar verme ihtimali varmış
Ki zaten benim eşim cins, asla almaz öyle şeyler.
Doktorunuz varsa onunla bir görüş. Bitkisel olanlardan söyler belki.
Tesettürlü hanımlar güzel alışveriş yaptığınız biraz da uygun olan site var mı bildiğiniz
İyi geliyor mu peki?Benim eşimde aynı si canim sürdürmez bizim akrabalar söylemiş annem geldi alalım diye eşim olmaz dedi yine. çok fazla huysuz şaşırdım bende soğan vermeye devam ediyim en iyisi :)
Soğuk bişeyler olabilir iyi gelir acısına. Sen parmağınla masaj yap en doğal yöntemBenim eşimde aynı si canim sürdürmez bizim akrabalar söylemiş annem geldi alalım diye eşim olmaz dedi yine. çok fazla huysuz şaşırdım bende soğan vermeye devam ediyim en iyisi :)
Evet canım taze soğan varya onu veriyorum soğuk acısını alıyormuş aman verirsen yanından ayrilma :)İyi geliyor mu peki?
Parmağımı agzina kattığım an ısırıyor canım feleğim şaşıyorSoğuk bişeyler olabilir iyi gelir acısına. Sen parmağınla masaj yap en doğal yöntem
Bugün pırasa ısırdı biraz. Ama parmaklarimi isirmakla idare ediyorEvet canım taze soğan varya onu veriyorum soğuk acısını alıyormuş aman verirsen yanından ayrilma :)
Dişleri de tazecik ya acayip can yakıyor lar :))Bugün pırasa ısırdı biraz. Ama parmaklarimi isirmakla idare ediyor
Calpol ver biraz sakinleştirir. Büyük dişler olduğu için zorluyor onları.Dişleri de tazecik ya acayip can yakıyor lar :))
Buzluğa havuç koy 10 15 dakika dursun soğusun, sonra ver eline soğuk soğuk iyi gelir canım, bize de doktorumuz söylemişti çok faydalı oldu.Benim eşimde aynı si canim sürdürmez bizim akrabalar söylemiş annem geldi alalım diye eşim olmaz dedi yine. çok fazla huysuz şaşırdım bende soğan vermeye devam ediyim en iyisi :)
Buzluğa havuç koy 10 15 dakika dursun soğusun, sonra ver eline soğuk soğuk iyi gelir canım, bize de doktorumuz söylemişti çok faydalı oldu.
Veriyorum canım da sürekli tükürüyor iki azı yla birlikte köpek disleri de geliyor çabucak geçer insalah.Calpol ver biraz sakinleştirir. Büyük dişler olduğu için zorluyor onları.
Onuda hemen deniyorum kalkıp koyuyum buzluğa hemen.Evet havucun suyuda yok ki salatalık gibi hasta oldu derdin olmazAtaayemi zeynepyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?