Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamaşır atıp ocağı silene kadar bu saat oldu. Ocağım berbattı. Eşim kullanmış birkaç ay evdr yoktum ya. Neyse...
Dağınıklığı topladım sonra çocuklar yine dağıttı.

Çok yorgunum. Çay içip yatcam

Çıldırdım 3 gündür uykusuz zombi gibi geziyorum çabucak geçer inşallah ikisininkide dis etine jel sürüyorlar di canım ya hâlâ veriyorlar mı ondan acaba bilgin varmı.

Neyin var tatlım? Öylesine mi ağrıdı yoksa fitik falan mı

Çıldırdım 3 gündür uykusuz zombi gibi geziyorum çabucak geçer inşallah ikisininkide dis etine jel sürüyorlar di canım ya hâlâ veriyorlar mı ondan acaba bilgin varmı.
Aminn
Ben hiç sürmedim canım. Yuttuğu zaman midesine zarar verme ihtimali varmış
Ki zaten benim eşim cins, asla almaz öyle şeyler.
Doktorunuz varsa onunla bir görüş. Bitkisel olanlardan söyler belki.

Aminn
Ben hiç sürmedim canım. Yuttuğu zaman midesine zarar verme ihtimali varmış
Ki zaten benim eşim cins, asla almaz öyle şeyler.
Doktorunuz varsa onunla bir görüş. Bitkisel olanlardan söyler belki.
Benim eşimde aynı si canim sürdürmez bizim akrabalar söylemiş annem geldi alalım diye eşim olmaz dedi yine. çok fazla huysuz şaşırdım bende soğan vermeye devam ediyim en iyisi :)

Benim eşimde aynı si canim sürdürmez bizim akrabalar söylemiş annem geldi alalım diye eşim olmaz dedi yine. çok fazla huysuz şaşırdım bende soğan vermeye devam ediyim en iyisi :)
İyi geliyor mu peki?

Soğuk bişeyler olabilir iyi gelir acısına. Sen parmağınla masaj yap en doğal yöntem

Buzluğa havuç koy 10 15 dakika dursun soğusun, sonra ver eline soğuk soğuk iyi gelir canım, bize de doktorumuz söylemişti çok faydalı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…