Yine böyle okudumYapılan işler
Sabah evler havalandırildi
yatak toplandı
sabah kahvaltısı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
fırın tepsileri yıkandı
firin temizlendi
Çaydanlığı parlattım
ust kata çıkıldı
orayi temizledim
sildim süpürdum toz aldım
Bir kaç iş daha vardı onlar yapıldı
saat 3.5 eve inildi ve geriye kalan işlerim
Balkon
balkon halısı süpürüldü kaldırıldı
Yeri silindi
halisi serildi
Salon süpürürldu
koltuklar çekildi altları silindi
tum ev süpürüldü silindi
mutfak halısı ile antre halısı süpürüldü kaldırıldı
Mutfak dolaplarina yağ sökücü sıkıldı bekletildi
Mutfak yerine cif döküldü silindi
mutfak masası ayakları ciflendi parlatıldi
Sandalyelerde aynı şekilde yapıldı
mutfak masası camı kaldırıldı
cam silindi parlatıldi geri yerine tek başıma kaldırarak koydum
halisi serildi
Antre silindi
ayakkabi folabi çekildi arkası da silindi
ayakkabi dolabı da
halisi serildi
Banyo
banyo küveti 1 saat ovuldu ciflendi parlatıldi temizlendi kar gibi oldu
havlupanı tek tek cifledim temizledim
banyo plastik boruları ciflendi bembeyaz yapıldı
yeri silindi
klorozet ciflendi kar gibi yapıldı
dusa kabin kapıları silindi
lavobo ovuldu
Çamaşır makinesi silindi
yatak odası süpürüldü silindi
Ödev yapıldı
not=patates soğanlık pazar günü temizlendi dün yapmadım yazmayı unutmuşum
Acil yapmam gerekenler
aksam yemegi
yeni almış almış olduğum cifin tozunu attırdım cif bitecekti
harika bir ürün tavsiye ederim kar gibi yapıyor herşeyi ben şok oldum yıllardır çıkmayan bir kac leke vardı bunun sayesinde çıktı üstüne yeni alınmış gibi oldu kendileri aşağıda olur
Eki Görüntüle 2596517
Evet negom harika biseymiş bunu ilk kez aldım bundan sonra favorilerime girmiş bulunmaktaYine böyle okudum
Bu üründen kullandım bende, çok güzel kokuyor
Yine böyle okudum
Bu üründen kullandım bende, çok güzel kokuyor
Okaliptüslu olanı da çok güzel kokuyo bayılıyorum deneyim benceeEvet negom harika biseymiş bunu ilk kez aldım bundan sonra favorilerime girmiş bulunmakta
Yarin çıkarsam onu da alıyımOkaliptüslu olanı da çok güzel kokuyo bayılıyorum deneyim bencee
Benim evde de bitmeye yakın bile olmayan 6-7 cif kutusu varYarin çıkarsam onu da alıyım
Benim evde de bitmeye yakın bile olmayan 6-7 cif kutusu var
Eşim yeter artık dediği için ben o yokken ama onun ek kartıyla alışverişin dibine vuruyorumKiz bende pazar günü aldım evde vardı 3 tane dedim bunu da alayım nolacak eşle markete gitmek çok güzel
Tmm cnm sagol ek kartla geçen yaptığımız alışveriş yetmedi dur bir daha yapı veremEşim yeter artık dediği için ben o yokken ama onun ek kartıyla alışverişin dibine vuruyorum
bunu da al bunu da yerler bile bunla siliyorum enfeeees kokuyo
Yap gitsin çünkü neden yapmayasınTmm cnm sagol ek kartla geçen yaptığımız alışveriş yetmedi dur bir daha yapı veremnolcak dimi
Olur mu hiç öyle sen benim söylediğime mi alındın..espri olsun diye dedim genelde iki tane veriyorsun tek verince öyle söyledim. kalbini kıracağımı bilsem yazmazdım hiç, kusura bakma lütfen.. Ben her fırsatta hemen girip bakayım kim ne yapmış nego ne ödev vermiş diye dolanıp yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten çok üzüldüm böyle düşünmene...Sende ödev beğenmiyorsun
Olur mu hiç öyle sen benim söylediğime mi alındın..espri olsun diye dedim genelde iki tane veriyorsun tek verince öyle söyledim. kalbini kıracağımı bilsem yazmazdım hiç, kusura bakma lütfen.. Ben her fırsatta hemen girip bakayım kim ne yapmış nego ne ödev vermiş diye dolanıp yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten çok üzüldüm böyle düşünmene...Sende ödev beğenmiyorsun
Odaları havalandirdim desene ,Yapılan işler
Sabah evler havalandırildi
yatak toplandı
sabah kahvaltısı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
fırın tepsileri yıkandı
firin temizlendi
Çaydanlığı parlattım
ust kata çıkıldı
orayi temizledim
sildim süpürdum toz aldım
Bir kaç iş daha vardı onlar yapıldı
saat 3.5 eve inildi ve geriye kalan işlerim
Balkon
balkon halısı süpürüldü kaldırıldı
Yeri silindi
halisi serildi
Salon süpürürldu
koltuklar çekildi altları silindi
tum ev süpürüldü silindi
mutfak halısı ile antre halısı süpürüldü kaldırıldı
Mutfak dolaplarina yağ sökücü sıkıldı bekletildi
Mutfak yerine cif döküldü silindi
mutfak masası ayakları ciflendi parlatıldi
Sandalyelerde aynı şekilde yapıldı
mutfak masası camı kaldırıldı
cam silindi parlatıldi geri yerine tek başıma kaldırarak koydum
halisi serildi
Antre silindi
ayakkabi folabi çekildi arkası da silindi
ayakkabi dolabı da
halisi serildi
Banyo
banyo küveti 1 saat ovuldu ciflendi parlatıldi temizlendi kar gibi oldu
havlupanı tek tek cifledim temizledim
banyo plastik boruları ciflendi bembeyaz yapıldı
yeri silindi
klorozet ciflendi kar gibi yapıldı
dusa kabin kapıları silindi
lavobo ovuldu
Çamaşır makinesi silindi
yatak odası süpürüldü silindi
Ödev yapıldı
not=patates soğanlık pazar günü temizlendi dün yapmadım yazmayı unutmuşum
Acil yapmam gerekenler
aksam yemegi
yeni almış almış olduğum cifin tozunu attırdım cif bitecekti
harika bir ürün tavsiye ederim kar gibi yapıyor herşeyi ben şok oldum yıllardır çıkmayan bir kac leke vardı bunun sayesinde çıktı üstüne yeni alınmış gibi oldu kendileri aşağıda olur
Eki Görüntüle 2596517
HeeeOdaları havalandirdim desene ,
rabbim gönlünüze göre versinYaa ne güzel bebeklerinizden bahsediyorsunuz. Dişi ağrıyan kuzulara geçmiş olsun. Hemencecik geçsin ağrıları. Ben 4 kere tüp bebek denedim negatif oldu. Dua edermisiniz benim için. Belki birinizin duası kabul olur
çalışırken zor oluyor eve yetişmek. Kolaylıklar dilerimÇalışıyorum tekim ama annemle babam yanimda su an yeni ev diziyorum baya kosturmacali dönemler
Ben de annem gidince düzene girerim diyordum nego kaldırma etiketleri ya böyle böyle ev düzeliyor hiç olmazsa
Yapmak istemeyenler ödevi begenmeyenleri etiketleme canimNego Canım lütfen etiketlemekten vazgeçme. Sayfa sayfa ödev neydi diye arayamayabilirim çok zorlaşır.
Ödevi düşünüyorsun,herkesi etiketliyorsun. Atılan mesajları hep takip ediyorsun ve tüm bunları kendi isteğinle gönülden yapıyorsun ya saygım sonsuz sana karşı. Hiç kolay değil çünkü bu kadar aktif olabilmek. Allah razı olsun canım . Bence sen gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap. Bir kaç kişi yüzünden diğer hayatına dokunabildiğin kişileri ve topiğini değiştirme
Cok haklısın canim sana sonuna kadar katiliyorum ama canını sıkma sen bize öyle bir iyilik yapıyorsun ki bilemezsin Allah razi olsun Rabbim ne sikintin varsa gidersin insaallah.Naçizane fikrim etiketlemeyi bırakma. Ben her gün ne ödev verdin diye merakla bir heyecanla siteye giriyorumHayır canım alakası yok, dediğim gibi ödevi yapmıycam bile diyebilirsin benim açımdan sakıncası hiç yok ama ödev bu mu vs tarzı yorumlar haliyle canımı sıkıyor sadece :/
Tabi bitersin, o kadar evleri Temizlemek yorar insanıHeeekız daha yeni isim.bitti geldim TV karşısında uzandım bittim bugün ya evler hep açıktı daha yeni kapattım
Ben yarın yapcam. Şimdi tüm pencereleri dolaşmak zor geldi. Psikolojikmen zor geldi25 şubat ödevi @@Dilos06 dan
Pencere kulplarını silmek
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
D Dilos06
@yorgun anneanne
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
mehlika8346
@furusan
@tijeen
Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@_Citlembik_
K klbk33
Olur . allah ne muradın varsa versin :)Kizlar bana da dua eder misiniz
Tabi ben seni anladim canim sadece yanlis anlasilmak istemedigim icin aciklama yapmak istedimHayır canım alakası yok, dediğim gibi ödevi yapmıycam bile diyebilirsin benim açımdan sakıncası hiç yok ama ödev bu mu vs tarzı yorumlar haliyle canımı sıkıyor sadece :/
Bnmde puskurtmeliler daha cok hosuma gidiyor o yuzden hep puskurtmeli tercih ediyorumEşim yeter artık dediği için ben o yokken ama onun ek kartıyla alışverişin dibine vuruyorum
bunu da al bunu da yerler bile bunla siliyorum enfeeees kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?