Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yine böyle okudum
Bu üründen kullandım bende, çok güzel kokuyor

Kiz bende pazar günü aldım evde vardı 3 tane dedim bunu da alayım nolacak eşle markete gitmek çok güzel
Eşim yeter artık dediği için ben o yokken ama onun ek kartıyla alışverişin dibine vuruyorum

bunu da al bunu da yerler bile bunla siliyorum enfeeees kokuyo

Eklentiler

• 019C0C79-4675-4811-9C0E-8AE9E5BD7F10.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 27
Eşim yeter artık dediği için ben o yokken ama onun ek kartıyla alışverişin dibine vuruyorum

Tmm cnm sagol ek kartla geçen yaptığımız alışveriş yetmedi dur bir daha yapı verem nolcak dimi

Sende ödev beğenmiyorsun
Olur mu hiç öyle sen benim söylediğime mi alındın..espri olsun diye dedim genelde iki tane veriyorsun tek verince öyle söyledim. kalbini kıracağımı bilsem yazmazdım hiç, kusura bakma lütfen.. Ben her fırsatta hemen girip bakayım kim ne yapmış nego ne ödev vermiş diye dolanıp yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten çok üzüldüm böyle düşünmene...

Sende ödev beğenmiyorsun
Olur mu hiç öyle sen benim söylediğime mi alındın..espri olsun diye dedim genelde iki tane veriyorsun tek verince öyle söyledim. kalbini kıracağımı bilsem yazmazdım hiç, kusura bakma lütfen.. Ben her fırsatta hemen girip bakayım kim ne yapmış nego ne ödev vermiş diye dolanıp yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten çok üzüldüm böyle düşünmene...

Odaları havalandirdim desene ,

rabbim gönlünüze göre versin
Çalışıyorum tekim ama annemle babam yanimda su an yeni ev diziyorum baya kosturmacali dönemler
çalışırken zor oluyor eve yetişmek. Kolaylıklar dilerim

Ben de annem gidince düzene girerim diyordum nego kaldırma etiketleri ya böyle böyle ev düzeliyor hiç olmazsa
Nego Canim arkadaşa katılıyorum etiketleri kaldırma benim icin de çok iyi oluyor.
Yapmak istemeyenler ödevi begenmeyenleri etiketleme canim
Hayır canım alakası yok, dediğim gibi ödevi yapmıycam bile diyebilirsin benim açımdan sakıncası hiç yok ama ödev bu mu vs tarzı yorumlar haliyle canımı sıkıyor sadece :/
Cok haklısın canim sana sonuna kadar katiliyorum ama canını sıkma sen bize öyle bir iyilik yapıyorsun ki bilemezsin Allah razi olsun Rabbim ne sikintin varsa gidersin insaallah.Naçizane fikrim etiketlemeyi bırakma. Ben her gün ne ödev verdin diye merakla bir heyecanla siteye giriyorum

Hayır canım alakası yok, dediğim gibi ödevi yapmıycam bile diyebilirsin benim açımdan sakıncası hiç yok ama ödev bu mu vs tarzı yorumlar haliyle canımı sıkıyor sadece :/
Tabi ben seni anladim canim sadece yanlis anlasilmak istemedigim icin aciklama yapmak istedim

Bnmde puskurtmeliler daha cok hosuma gidiyor o yuzden hep puskurtmeli tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…