ödevleri sen.veriyomussun tatlmBalimmmmmm
Askim. Şöyle oldu ben bir kaç ödev verdim negom da onları parçaladıödevleri sen.veriyomussun tatlm
ben size basladim deyim ise siz bana bi liste cekin kafam cok karisik nerden.baslayim da bilemedim
Mutfaktan başla Ayşem. Nego müsait olursa dakikayla yap çok çabuk bitiyor. Ben dağınık yaptığım için işler bitmiyormuş.onu anladim.Nego müsait olmazsa bende tutarım. Duzeldin mi ama sen. Sağlığın iyi miödevleri sen.veriyomussun tatlm
ben size basladim deyim ise siz bana bi liste cekin kafam cok karisik nerden.baslayim da bilemedim
Neyin var canımBende rahatsızım kızlar bana dua edin.
Özelden yazmıştım ya o çok çok arttı. Korkutuyor artık beniNeyin var canımçok geçmiş olsun
Demekki vücudun kabul etmiyor canımÖzelden yazmıştım ya o çok çok arttı. Korkutuyor artık beni
Çok geçmiş olsun bitanem dualarımız seninleBende rahatsızım kızlar bana dua edin.
Gözüktüm çıkardılar ama sonuç değişmedi daha da kötü olduDemekki vücudun kabul etmiyor canıminsallah geçer çabucak okuyorum ben şimdi seni sabahta ınsallh okurum doktora gözük ama canım ihmal etme
Allah allah çok üzüldüm canım ben böyle konuları konuşmam kimseyle pek hiç duymadım da kimseden deGözüktüm çıkardılar ama sonuç değişmedi daha da kötü oldu
Sağol canım Allah razı olsun. Uyumaya korkuyorumAllah allah çok üzüldüm canım ben böyle konuları konuşmam kimseyle pek hiç duymadım da kimseden desadece iki tanıdık bel ağrım çok oluyor demişlerdi o kadar biliyorum. Okudum canım profilinede huhh huhh dedim sabah yine okuyum inşallah
Belki icmissindir ama bi parol iç canım belki işe yararSağol canım Allah razı olsun. Uyumaya korkuyorum
Ağrı kesici içmeye de korkuyorum artırıyor sankiBelki icmissindir ama bi parol iç canım belki işe yarar
Bide ayaklarının altına sıcak su torbası koy canım belki işe yararAğrı kesici içmeye de korkuyorum artırıyor sanki
geçmiş olsun bizde sallandık çok kötüydü yaArkadaşlar saat 02.04 de deprem oldu
Merkez ussu Malatya puturge 5.1
" kale 4.9
Kahramanmarasta, gaziantepte , adiyamanda, hatayda hissedildi.
Rabbim daha beterinden korusun
Sonumuzu hayreylesin ilsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?