Düzenli Evimiz & Hayatımız

ödevleri sen.veriyomussun tatlm
ben size basladim deyim ise siz bana bi liste cekin kafam cok karisik nerden.baslayim da bilemedim
Askim. Şöyle oldu ben bir kaç ödev verdim negom da onları parçaladı yarın da var başka yok diye biliyorum
Sonrası sizde
İstediğin yerden basla balım.sen kendini naisl iyi hissedeceksen öyle yap.tatlim

ödevleri sen.veriyomussun tatlm
ben size basladim deyim ise siz bana bi liste cekin kafam cok karisik nerden.baslayim da bilemedim
Mutfaktan başla Ayşem. Nego müsait olursa dakikayla yap çok çabuk bitiyor. Ben dağınık yaptığım için işler bitmiyormuş.onu anladim.Nego müsait olmazsa bende tutarım. Duzeldin mi ama sen. Sağlığın iyi mi

Gözüktüm çıkardılar ama sonuç değişmedi daha da kötü oldu
Allah allah çok üzüldüm canım ben böyle konuları konuşmam kimseyle pek hiç duymadım da kimseden de sadece iki tanıdık bel ağrım çok oluyor demişlerdi o kadar biliyorum. Okudum canım profilinede huhh huhh dedim sabah yine okuyum inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. Uyumaya korkuyorum

Hayirli geceler kızlar
Ben bugün oruç olduğum için öğlene kadar uyudum
Namaz kildim.
Kurani Kerim okudum.
Yemeğe başladım yemek yapmayı bitirdikten sonra yıkanan çamaşırlar vardı onlar astım.
Biraz internette vakit geçirdim akşam yemeği yedik mutfağı toparladim bulasiklari makinaya koyup çalıştırdım bitince de yerine yerlestirdim
Katlanacak camasirlar vardı onları katladim

Arkadaşlar saat 02.04 de deprem oldu
Merkez ussu Malatya puturge 5.1
" kale 4.9
Kahramanmarasta, gaziantepte , adiyamanda, hatayda hissedildi.
Rabbim daha beterinden korusun
Sonumuzu hayreylesin ilsaallah
geçmiş olsun bizde sallandık çok kötüydü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…