- 6 Eylül 2019
- 255
- 1.452
- 28
- 41
Hangi sehirdesingeçmiş olsun bizde sallandık çok kötüydü ya
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun insaallahgeçmiş olsun bizde sallandık çok kötüydü ya
Geçmiş olsun doktora söyledin mi çıkarıldıktan sonra şikayetlerini.Bende rahatsızım kızlar bana dua edin.
Arkadaşlar saat 02.04 de deprem oldu
Merkez ussu Malatya puturge 5.1
" kale 4.9
Kahramanmarasta, gaziantepte , adiyamanda, hatayda hissedildi.
Rabbim daha beterinden korusun
Sonumuzu hayreylesin ilsaallah
Geçmiş olsun hanımlar. Rabbim beterinden korusungeçmiş olsun bizde sallandık çok kötüydü ya
Geçmiş olsun canımBende rahatsızım kızlar bana dua edin.
Espri olarak anlamadım canım sen de kusura bakmaOlur mu hiç öyle sen benim söylediğime mi alındın..espri olsun diye dedim genelde iki tane veriyorsun tek verince öyle söyledim. kalbini kıracağımı bilsem yazmazdım hiç, kusura bakma lütfen.. Ben her fırsatta hemen girip bakayım kim ne yapmış nego ne ödev vermiş diye dolanıp yapmaya çalışıyorum ve bundan keyif alıyorum. Gerçekten çok üzüldüm böyle düşünmene...
Allah razı olsun böyle düşündüğün içinNego Canim arkadaşa katılıyorum etiketleri kaldırma benim icin de çok iyi oluyor.
Yapmak istemeyenler ödevi begenmeyenleri etiketleme canim
Cok haklısın canim sana sonuna kadar katiliyorum ama canını sıkma sen bize öyle bir iyilik yapıyorsun ki bilemezsin Allah razi olsun Rabbim ne sikintin varsa gidersin insaallah.Naçizane fikrim etiketlemeyi bırakma. Ben her gün ne ödev verdin diye merakla bir heyecanla siteye giriyorum
Dua neyse hayırlı bir şekilde kabul olsun canımKizlar bana da dua eder misiniz
Yaa özel grupta yoksun sanırım ekliyim de oraya foto atsana merak ettimBugün eve saat altıda geldim oğluma oda hazırladım çok da güzel oldu
Yemek olunca öyle oluyor gerçekten büyük bir yük kalkıyorYaptığım işleri yazmaya geldi sıra
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Ruhum yorgun bugün
Yarına da yemek yaptım ertesi güne de
2gün tatil gibi oldu
Canım ben de 13 yıllık evliyim, bilmediğim o kadar çok şey vardı ki, çok normal insan zamanla öğreniyorBugün yaptıklarım
Evi bir güzel ceyran yaptırdım
Yatakları topladım
Süpürdüm elimde sildim
Ödevi yaptım ama çizik çizik pencere kulpları pis gibi yine
Tam 7 makine çamaşır yıkadım astım katladım yerlerine kaldırdım
O ara dolapta dağınık yerleri topladım
Oturma odasını topladım
Yemek yaptım yedik
Mutfağı topladım
Şimdi kızımı uyutuyorum
Ödevler benim için çok iyi oluyor çünkü kızımla sadece topla süpür sil yapıyorum böyle olunca pis olduğunu bildiğim için yapıyorum.Mesela bir şey itiraf edeyim 3 senelik evliyim ayakkabı dolabını sadece süpürgeyle çekerdim ama burayı ilk geldiğimde sabaha ödev buydu. Çıkan suyu gördüğümde gözlerim kanadı. Bu sayfanın ruhu ve yeri ayrı bende bazen çok fazla aktif olamıyorum mesela ödevleri yapsam da yazamıyorum veya sadece ev topluyorum yazmaya gerek duymuyorum yada moralim bozuk oluyor ruhum sıkılıyor sohbete katılamıyorum ama aklım burada.
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinBende çok seviyorum burayı sizleri verdiğin ödevlerin hepsine bayılıyorum penceren in kulplarinı silerken oğlanın parmak izlerinide sildim :) daha önce amann sabah yaparım der mutfağı toparlamadan yatar sonrada kahvaltı dağınıklığı da eklenirdi ama şimdi toplamadan yatmıyim örtmenim kızar diyorum :) her sabah sana dua ederek kalkıyorum sizlerin yaptığı işleri görünce içimı bi coşku alıyor temizlik yapasım geliyor bu ara dış serüveni yüzünden bende yazamadım
Ne güzel böyle şeyler yazınca siz çok mutlu oluyorumNego yaa sizi çok geç keşfettim çok kısa zamandır sizinleyim harika gidiyor. Çok teşekkür ederim size.Ben çalışıyorum. Okulum biter bitmez evlenmiştim. Bu yüzden ev işlerinden de pek anlamıyordum ama bu ödev meselesi bana çok iyi geldi eşim bile fark etti evim pırıl pırıl oldu. Ben temizliği planlamayı bilmiyormuşum onu anladım. Önceden de temizlik yapardım ama işim bitmezdi. şimdi planlı oluyor işlerim bitiyor. Bir de ödev deyince sanki sadece o yapılıyor değil ki herkes günlük işini yapıyor ek olarak ödevi yapıyor yani en azından ben öyle yapıyorum
Ya sen çok tatlısınAbooooooo
Nediyem.ben şimdi sana
Kibrit kutusu kadar peynirim
Bir dilim.kepekli ekmeğim
Bir kucuk. Domatesim
3.4 tane kadar zeytinim
Bir bardak.sekersiz çayım mi.diyem
canim dun yazakcaktim telefon sikinti cikardi
insallah yarin aktif olmaya calisicam. ne zamandir is yapmiyorum kudurdum iyiceehh evide pislikten belediye gelip karantinaya alacaklar yakinda
Sen gel de canım hallederizödevleri sen.veriyomussun tatlm
ben size basladim deyim ise siz bana bi liste cekin kafam cok karisik nerden.baslayim da bilemedim
Tabi ki hoş geldin aramızaBende katılmak istiyorum nasil oluyor bilgi verirmisiniz❤
Hepsini bir günde versem isyan çıkardıAskim. Şöyle oldu ben bir kaç ödev verdim negom da onları parçaladıyarın da var başka yok diye biliyorum
Sonrası sizde
İstediğin yerden basla balım.sen kendini naisl iyi hissedeceksen öyle yap.tatlim
Rabbim şafi ismiyle şifa versin, sayfanın tadı tuzu arkadaşımBende rahatsızım kızlar bana dua edin.
Arkadaşlar saat 02.04 de deprem oldu
Merkez ussu Malatya puturge 5.1
" kale 4.9
Kahramanmarasta, gaziantepte , adiyamanda, hatayda hissedildi.
Rabbim daha beterinden korusun
Sonumuzu hayreylesin ilsaallah
Depremi için çok geçmiş olsun hanımlargeçmiş olsun bizde sallandık çok kötüydü ya
Ben alıştım artık 5 yaşında gece üç kere uyandırdı sabah da 6 da ulme6Herkese günaydın
sabahın köründe ayağa dikilen sıpayı 1 saattir ayağımda sallıyorum uyusun diye.
Canım sağol iyi olacam inşallah kızlar üzülmeyin
İnşallah cnm sen iyi ol yeterCanım sağol iyi olacam inşallah kızlar üzülmeyin
Boruları silebilirim. Koltuklari haftasonu yapmistim.26 şubat ödevi D Dilos06 dan
Doğalgaz borularını silmek
Koltukların arasını süpürmek
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
Bea Smith
@samdan
Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
mehlika8346
furusan
tijeen
Psikolojik Deliii
ByNkoaLa
CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Alicja
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
Z zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
_Citlembik_
K klbk33
Rabbim şafi isminin hürmetine şifalar versinCanım sağol iyi olacam inşallah kızlar üzülmeyin
Hoş geldin canım, bende yeni girdim eve toplantı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?