Düzenli Evimiz & Hayatımız

"Vuuuu çok iş yapmışsın

Bugün yaptıklarım
Evi bir güzel ceyran yaptırdım
Yatakları topladım
Süpürdüm elimde sildim
Ödevi yaptım ama çizik çizik pencere kulpları pis gibi yine
Tam 7 makine çamaşır yıkadım astım katladım yerlerine kaldırdım
O ara dolapta dağınık yerleri topladım
Oturma odasını topladım
Yemek yaptım yedik
Mutfağı topladım
Şimdi kızımı uyutuyorum

Ödevler benim için çok iyi oluyor çünkü kızımla sadece topla süpür sil yapıyorum böyle olunca pis olduğunu bildiğim için yapıyorum. Mesela bir şey itiraf edeyim 3 senelik evliyim ayakkabı dolabını sadece süpürgeyle çekerdim ama burayı ilk geldiğimde sabaha ödev buydu. Çıkan suyu gördüğümde gözlerim kanadı. Bu sayfanın ruhu ve yeri ayrı bende bazen çok fazla aktif olamıyorum mesela ödevleri yapsam da yazamıyorum veya sadece ev topluyorum yazmaya gerek duymuyorum yada moralim bozuk oluyor ruhum sıkılıyor sohbete katılamıyorum ama aklım burada.

Bende çok seviyorum burayı sizleri verdiğin ödevlerin hepsine bayılıyorum penceren in kulplarinı silerken oğlanın parmak izlerinide sildim :) daha önce amann sabah yaparım der mutfağı toparlamadan yatar sonrada kahvaltı dağınıklığı da eklenirdi ama şimdi toplamadan yatmıyim örtmenim kızar diyorum :) her sabah sana dua ederek kalkıyorum sizlerin yaptığı işleri görünce içimı bi coşku alıyor temizlik yapasım geliyor bu ara dış serüveni yüzünden bende yazamadım

Nego yaa sizi çok geç keşfettim çok kısa zamandır sizinleyim harika gidiyor. Çok teşekkür ederim size.Ben çalışıyorum. Okulum biter bitmez evlenmiştim. Bu yüzden ev işlerinden de pek anlamıyordum ama bu ödev meselesi bana çok iyi geldi eşim bile fark etti evim pırıl pırıl oldu. Ben temizliği planlamayı bilmiyormuşum onu anladım. Önceden de temizlik yapardım ama işim bitmezdi. şimdi planlı oluyor işlerim bitiyor. Bir de ödev deyince sanki sadece o yapılıyor değil ki herkes günlük işini yapıyor ek olarak ödevi yapıyor yani en azından ben öyle yapıyorum

Tatlı ya veda ettim sende ikide bir tatli tatlı sesleniosun gitmicek bu kilolar
Abooooooo
Nediyem.ben şimdi sana
Kibrit kutusu kadar peynirim
Bir dilim.kepekli ekmeğim
Bir kucuk. Domatesim
3.4 tane kadar zeytinim
Bir bardak.sekersiz çayım mi.diyem

canim dun yazakcaktim telefon sikinti cikardi
insallah yarin aktif olmaya calisicam. ne zamandir is yapmiyorum kudurdum iyice ehh evide pislikten belediye gelip karantinaya alacaklar yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…