Bugün hiç bir şey, sabah veli toplantısı vardı yoruldum.Tam hava mis gibi yağmur falan yağmaz sileyim ben bu camları dedim ki bi hava durumuna baktım yarın yağmurluymuşiyi ki silmeden bakmışım. Kendime iş çıkarasım var kızlar neler yapıyosunuz?
O gün ki ruh halime bağlıNego evine büyük kocaman temizlik yapmak istediğin zaman nereden başlıyorsun?
Ben yine bugün yarın diye diye, günleri boş boş geçiriyorum
Zaten misafirim hastalığım eksik olmadı. Ne yapsam ben de motive olsam ya.
Benimde dev bi ütü yığınım var ama asla kafamı çevirip bakmıyorumBugün hiç bir şey, sabah veli toplantısı vardı yoruldum.
Yemek yapmam lazım, birde çamaşır katlasam çok şükür diyicem
O gün ki ruh halime bağlıgüya başladım ama kaldı öyle, enerjim hiç yok, kan değerlerim gidik yine belli. Hastalıklar da hiç güç bırakmamış bende.
Önce mutfak iyi olur bence, çünkü en çok pra uğraştırıyor, ora bitince gerisi çerez gibi geliyor insana :)
Ütü yapmayı hiç sevmem bende, hadi kalk yap biraz da olsa, biriktikçe daha zor oluyor yapmakBenimde dev bi ütü yığınım var ama asla kafamı çevirip bakmıyorumen sevmediğim ev işi
İşte onun için şöyle üç günde bütün evi bitirmek lazım, eskiden öyle yapardım şimdi nerdee yaşlandımHaklısın aslında evet
Ama sanki mutfak çok çabuk kirleniyor, ben boyle bütün evi aynı anda temiz bulamayacak mıyım
Az önce bi borcamın yarısındaki ıslak keki olduğu gibi elimden düşürdüm, mutfağın her yeri ıslak kek oldu
Bari kuru kek olsaydı
Ütü yapmayı hiç sevmem bende, hadi kalk yap biraz da olsa, biriktikçe daha zor oluyor yapmak
İşte onun için şöyle üç günde bütün evi bitirmek lazım, eskiden öyle yapardım şimdi nerdee yaşlandım
Ya çok kötü olmuş, hani böyle işin yokmuş gibi birde böyle bir şey dökülünce insan gıcık oluyor
O zaman salondan başla en sona mutfak kalsın
Halılara erken bence de bir ay daha dur en azından, ben ramazan önü veririm çünkü kışın da çok gönderdim halıları.Sorma kızım da uyuyor iyice süpüremedim, uyanınca süpürüp halıyı silicem bi de. Ooy oy
Evet çok kısa zamanda bitmesi lazım aslında. Halıları yıkamaya vermem lazım ama veremiyorum hava soğuk kız evde, kaynanam da burada değil oraya da gitmiyoruz
En iyisi ben yavaş yavaş yine dediğin gibi başlayayım da, kv gelince veririm yine halıları
O zaman yapayım birazcııkÜtü yapmayı hiç sevmem bende, hadi kalk yap biraz da olsa, biriktikçe daha zor oluyor yapmak
İşte onun için şöyle üç günde bütün evi bitirmek lazım, eskiden öyle yapardım şimdi nerdee yaşlandım
Ya çok kötü olmuş, hani böyle işin yokmuş gibi birde böyle bir şey dökülünce insan gıcık oluyor
O zaman salondan başla en sona mutfak kalsın
Ben gurbetteyim ankaradasen nerdesin Adıyamandan mısın yoksa gurbette mi
Kolay gelsin canımYine mi deprem olmus yaacok gecmis olsun bakalim biz ne zaman sallanicaz demekten alikoyamiyom kendimi..
Ben bugun evin tul perde yikat utule as kismindayim.b ide cam cerceve sil tabii..
Pazara gidip geldim,meyvd sebze yerlestirdim..simdi ayagimda oglan uyutmaya calisiyom..uyuduktan sonra mutfagin kaldi bi utulenip asilcak..burda mikemmel bi hava var amaa cocuklar yinede hasta olur bu havalara guven olmaz diyip evde pineklemeye tercih ettim
Odeve gelince bende dogalgaz yok..fuel oille isinan bi apartman var bide mutfak ve banyoda tup kullaniyoruz ... ucuuuz evin yahnisi diyelim...
Baskada aslinsa evi bi dip kose elden gecirmek gerek ,usenmeyip totomu kaldirirsam yapicam evim pür'i pak olucak
İşleri hallettim canım26 şubat ödevi @Dilos06 dan
Doğalgaz borularını silmek
Koltukların arasını süpürmek
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
Alicja
@Coolpeople
A Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
Gamze_nur08
@_Citlembik_
@klbk33
Yaa çok komiksin senAmanınnnnn boruları sildim o ne pislikti.Suyu hazırlarken dedim ki kendi kendime bu suyla yerleri de silerim 3 metre boru yok pisliğinden ne olacak bezi vurmamla gözlerimin kanaması bir oldu.
Yaptıklarım
Yatakları topladım
Süpürdüm elimde sildim
Boruları sildim
Halı sildim
Sonra halı fırçaladım
Evi bir kez daha topladım yine süpürdüm
Şimdi evin dağılmasını kirlenmesini izliyorum
Halı fırçamda hiç güzel değil parexin minicik fırçası daha güzel kıl tüyü çekiyor alttan bu yamuldu.
Pisliğimi böyle kapatıyorum nego çaktırma.Yaa çok komiksin sen
Yok canım estağfurullahPisliğimi böyle kapatıyorum nego çaktırma.
Eline sağlık canımSlm kızlar, bugün netimde sorun vardı giremedim.
Biraz rahatsızım ama sabah çocuklar gidince yaptım işlerimi yapabildiğim kadar.
Evi havalandırdım
Yatakları topladım
Salon hariç diğer odaları, koridoru ve banyoyu süpürüp sildim
Doğalgaz borularını sildim ama bende az, tavandan mutfağa giden boru var sadece, diğerleri parkenin altından geçtiği için görünürde başka boru yok
Toz aldım
Bulaşık makinesi bitmişti, temizleri yerleştirip kirlileri koydum
Çamaşır makinesine beyazları attım, o yıkanıyor, birazdan sererim
Çocuklar okuldan gelince alışverişe gittik
Yemeğim yok, yemek yaparım birazdan
Akşama da bulaşıktan başka birşey yapamam artık ☺
Halı örtüsü kullansan canım. Narspirin var A101 de çok güzel leke çıkarıyorSevgili köpeciğim yine halıma kusmuşhalının silinmekten dermanı kalmadı napsam eski beyazlığına kavuşmuyo bazı yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?