Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık canım
Oh maşaallah kuzuya, ellerine sağlık canım
Alicja alişyan bak ula benim fikrimi çalmışlar

Yok artık Bonusun aklına gelmişti gerçeek

Arkadaşlar saat 02.04 de deprem oldu
Merkez ussu Malatya puturge 5.1
" kale 4.9
Kahramanmarasta, gaziantepte , adiyamanda, hatayda hissedildi.
Rabbim daha beterinden korusun
Sonumuzu hayreylesin ilsaallah
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Nasıl olmazmış ya kk birinci noteri Evde yapmak istesek neyden yapmamız lazım peki?

bu hastanelerde kullanılan maskelerden mi ne olması lazımmış hiç bi yerde stokta yokmus ama bonusum. nette 180 liraya bile satiyolar 10 liralik maskeyi bizim is yerindekiler biri tanesi 20 tl ye bulmuş almış

tuzlu suyla gargara çok önemliymis. sen evden çıkanlara tuzlu su ver sisede. müsait oldukça gargara yapsinlar. sürekli az az su icsinler. dışarı doktor eldiveniyle çıksınlar. bide elleri günde 15 kez falan en az 20 saniye sabunla yikamak gerekiyomus

Evet tuzu duydum

Evet tuzu duydum

bide sirke çok iyi geliyomus. sende temizlik yaparken sirke kullanirsin.

ben de çok tedirginim. hergun onlarca yabanci geliyo dip dibeyiz her daim eşim de bi o kadar rahat ve bisey olmaz kafasında

evet ya mutfak cok kotu esim yapti yemekleri mahvetmis daha iyi olur. evet iyim cok sukur cok agir seyler yapamiyorum ama sıkıntı yok

Bu dogalgaz boruları neymiş yaa ben yeni taşındım sayılır, sil sil temiz olmuyor en son boyasam mi tiner mi sürsem ne yapsam diye düşünüyordum
Aslında boyamak yasak onları, boya yapılırken boyamış ama benim kp

Canım o normal maske de işe yaramıyor, böyle gaz maskesi gibi olanlar var küçük tabi, benim evde var bir tane

Canım o normal maske de işe yaramıyor, böyle gaz maskesi gibi olanlar var küçük tabi, benim evde var bir tane

aynen negom öyleymiş valla

o gaz maskesi gibi olanlar da bı dünya para olmuş işte
vanda hastanenin acilini karantinaya almışlar

Yapılan işler
Ödevimi yaptım
Yataklar toplandı
Kahvaltı sonrası Bulaşıklar yıkandı
Kaldirildi
Evi küçük makine ile süpürdum
Koltuk aralarını da
Toz aldım
Doğalgaz boruları silindi
WC temizlendi
Akşam yemeği yapıldı
Dışarı çıkıldı
Bir kaç saat kızlarla sohbet ettik
Eve gelindi
Dinlendim biraz
Ütüler vardı onları yaptim
Duş alındı
Telefonda muhabbet edildi
Bu kadan

bide sirke çok iyi geliyomus. sende temizlik yaparken sirke kullanirsin.

ben de çok tedirginim. hergun onlarca yabanci geliyo dip dibeyiz her daim eşim de bi o kadar rahat ve bisey olmaz kafasında
Bende eşinin kafasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…