Halı örtüsü çift kat seriyorum hemde ama azıcık bile kussa halıya geçiyo nasıl beceriyo anlamıyorumHalı örtüsü kullansan canım. Narspirin var A101 de çok güzel leke çıkarıyor
Benim de çok uykum var.Benim de çok uykum var bugün, uyumak istiyorum ya5 yaşın da çocuk gece niye kalkar, sabah niye erkenden uyanır
Uyumak istiyorum
Örtünün altına alez ser diyicem de o da hışır hışır ses çıkarırHalı örtüsü çift kat seriyorum hemde ama azıcık bile kussa halıya geçiyo nasıl beceriyo anlamıyorumDeniyim bakim bide onu yarın alıp
Çok şükür diyelim ne yapalım :/Benim de çok uykum var.
Büyük de küçük de yatma saati sapıtırlar. Zar zor uyuturuz. İkisi de gece 10 kere kalkar.
Büyük babayı uyutmaz küçük de beni.
Belin mi yineGelemedim bugün çok ağrım vardı.
Sabahta siteye giremedik.
Nassınız eysiniz inş
Geçmiş olsun canım neren ağrıyorduGelemedim bugün çok ağrım vardı.
Sabahta siteye giremedik.
Nassınız eysiniz inş
Evde doğalgaz borusu dikkatimi çekmedi 1,5 yıl oldu taşınalı. Yerden ısıtma olunca oluyor mu doğalgaz borusu? Eve gidince bi daha bakayım26 şubat ödevi @Dilos06 dan
Doğalgaz borularını silmek
Koltukların arasını süpürmek
Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
@mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
@patuli6153
@Gamze_nur08
@_Citlembik_
@klbk33
Regl ağrısı fena vurdu nego bacaklarım titriyo resmen bide az kendimi toparlim kızları parka çıkarim dedim iyice gettiGeçmiş olsun canım neren ağrıyordu
Çok geçmiş olsun canım amann onun ağrısıda nasıl kötü güya çocuk doğurunca geçecekti geçmediRegl ağrısı fena vurdu nego bacaklarım titriyo resmen bide az kendimi toparlim kızları parka çıkarim dedim iyice getti
Şunun şurasında monopoza ne kaldı
Canım benim terlik ne çekti günlerdir ilk o geldi aklıma
Aslında gözümü karartıp denedim ama küçük geldi halıyaÖrtünün altına alez ser diyicem de o da hışır hışır ses çıkarır
Yerden ısıtmada var mı bilmiyorum canım, dış kapıdan itibaren olur üstteEvde doğalgaz borusu dikkatimi çekmedi 1,5 yıl oldu taşınalı. Yerden ısıtma olunca oluyor mu doğalgaz borusu? Eve gidince bi daha bakayım
Ayy çok geçmiş olsunRegl ağrısı fena vurdu nego bacaklarım titriyo resmen bide az kendimi toparlim kızları parka çıkarim dedim iyice getti
Şunun şurasında monopoza ne kaldı
Canım benim terlik ne çekti günlerdir ilk o geldi aklıma
Binevi çocukSağol canım çocukmu kustu nolmuş nolmuş :)))
Binevi çocukköpeciğim kusmuş. Mama reddi yaşıyoruz bazen midesi uzun süre boş kalınca da safra kusuyo hanımefendi böyle ara ara beni dellendiriyo
Yok veterinere çok götürdüm hiç bişeysi yok ama beni dinlemeyip ev yemeği veren aile bireylerinden ötürü kendi mamasını yemek istemiyoHastamı ki ya yemekmi seçiyo deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?