Düzenli Evimiz & Hayatımız

Halı örtüsü kullansan canım. Narspirin var A101 de çok güzel leke çıkarıyor
Halı örtüsü çift kat seriyorum hemde ama azıcık bile kussa halıya geçiyo nasıl beceriyo anlamıyorum Deniyim bakim bide onu yarın alıp

Benim de çok uykum var bugün, uyumak istiyorum ya 5 yaşın da çocuk gece niye kalkar, sabah niye erkenden uyanır
Uyumak istiyorum
Benim de çok uykum var.
Büyük de küçük de yatma saati sapıtırlar. Zar zor uyuturuz. İkisi de gece 10 kere kalkar.
Büyük babayı uyutmaz küçük de beni.

Halı örtüsü çift kat seriyorum hemde ama azıcık bile kussa halıya geçiyo nasıl beceriyo anlamıyorum Deniyim bakim bide onu yarın alıp
Örtünün altına alez ser diyicem de o da hışır hışır ses çıkarır

Benim de çok uykum var.
Büyük de küçük de yatma saati sapıtırlar. Zar zor uyuturuz. İkisi de gece 10 kere kalkar.
Büyük babayı uyutmaz küçük de beni.
Çok şükür diyelim ne yapalım :/
Bugün dinlenelim de yarın artık hep beraber bahara, üç aylara hoş geldin diyelim artık ya hu

Çok geçmiş olsun canım amann onun ağrısıda nasıl kötü güya çocuk doğurunca geçecekti geçmedi

Evde doğalgaz borusu dikkatimi çekmedi 1,5 yıl oldu taşınalı. Yerden ısıtma olunca oluyor mu doğalgaz borusu? Eve gidince bi daha bakayım
Yerden ısıtmada var mı bilmiyorum canım, dış kapıdan itibaren olur üstte
Ayy çok geçmiş olsun

Yorgunum dostalarıım
Sabahtan yetiştirilmesi gereken projeler vardı, onları yaptım yolladım.
Havayı güzel görünce kombiyi kapadım, tüm camları kapıları açtım.
Doğalgaz borum kısacıkmış hemencecik sildim.
Bulaşık makinesini boşalttım,
Mutfak, salon, banyo, yatak odası süpürdüm sildim.
Tuvalet ve lavaboyu yıkadım.
koltuk içlerini de süpürdüm, örtülerini silkeledim tekrar serdim.
Bi miktar ütü yaptım
Halıyı sildim, tüm evin tozunu aldım.
Yemek yaptım, mutfağı toparladım vee bittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…