Canım karantina tedbir amaçlı, iyi bir şey. Henüz pozitif yok bizin ülke de.aynen negom öyleymiş valla
o gaz maskesi gibi olanlar da bı dünya para olmuş işte
vanda hastanenin acilini karantinaya almışlar
Benimkilerde boyalı bende boyamaz diye biliyordum demek doğru hatırlamışım..Sen nasıl temizliyorsun ama sen sürekli temizleyince temiz kalmıştırAslında boyamak yasak onları, boya yapılırken boyamış ama benim kp
Ayda bir silerim bende işteBenimkilerde boyalı bende boyamaz diye biliyordum demek doğru hatırlamışım..Sen nasıl temizliyorsun ama sen sürekli temizleyince temiz kalmıştır
Borular silindi ev süpürüldü yemek yapıldı ve koltukların araları süpürüldü örtüleri yıkandı26 şubat ödevi D Dilos06 dan
Doğalgaz borularını silmek
Koltukların arasını süpürmek
@Bonus
@hasbeenandgone
ladymadyninablasi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
D Dilos06
Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@samdan
@Bayan X diyeceksiniz
@KurkmantoluSero
mehlika8346
@furusan
@tijeen
@Psikolojik Deliii
@ByNkoaLa
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Alicja
@Coolpeople
@Aybarsin Annesi
@zeynebzeyneb
@MorVampirella
pawlover
p a t u l i
Gamze_nur08
@_Citlembik_
@klbk33
Geçmiş olsun.Gelemedim bugün çok ağrım vardı.
Sabahta siteye giremedik.
Nassınız eysiniz inş
Granit kullanıyorum ben telfon çiziliyor falan sağlıksız diyorlar. Bernardo dan almıştım.Kızlar birşey sorayım size,
Krep ve pilav için 2 adet tava almak istiyorum, evdekiler eskidi epey, attım.
Döküm en sağlıklısı aslında, bir tane de var evde lakin ağırlığı sebebiyle misafir geldiğinde kullanıyorum. Günlük kullanılmıyor.
Granit mi teflon mu alayım, karar veremedim.
Siz ne kullanıyorsunuz?
Tavsiye edebileceğiniz marka var mı?
Tefal, schafer, karaca, cem... ne alsam bilemedim.
Özel doğalgaz boyası var sarı renkli.Benimkilerde boyalı bende boyamaz diye biliyordum demek doğru hatırlamışım..Sen nasıl temizliyorsun ama sen sürekli temizleyince temiz kalmıştır
Ben bunu hiç duymamıştım biz boyadık taAslında boyamak yasak onları, boya yapılırken boyamış ama benim kp
Ben bunu hiç duymamıştım biz boyadık tabişey olur mu peki
Bizim tesisatçıya sordum doğalgazci ağbi var boyanıyor dedi bende boyadımBizim dogalgaz borusuda cok cirkin gorunuyor. Bizdee boyanmiyor diye ellemiyoruz
Bende boyadım kiz hemde fil dişıBizim tesisatçıya sordum doğalgazci ağbi var boyanıyor dedi bende boyadım
Bende fildişi rengine boyadım kızBende boyadım kiz hemde fil dişı
Benimde aklımdaki granit aslında ama herkes başka birşey söylüyor, kafam karıştıGranit kullanıyorum ben telfon çiziliyor falan sağlıksız diyorlar. Bernardo dan almıştım.
Amin amin canım Allah razi olsun cumlemizi insaallahÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Ben de granit kullanıyorum elhamdülillah memnunumBenimde aklımdaki granit aslında ama herkes başka birşey söylüyor, kafam karıştı
O yönde ilerliyorum galibaAmin amin canım Allah razi olsun cumlemizi insaallah
Ben de granit kullanıyorum elhamdülillah memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?