- 2 Ağustos 2013
- 38.241
- 128.085
- 798
Muffin tarifi var mı alabilir miyimİyi akşamlar kızlarr
Bugun yatakları topladım
Evi havalandırdım
Ankarada bi ayaz var ki ne ayaz rüzgar donduruyo
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltı hazırladım
Yedik kaldırdım
Mercimek corbası yaptım
Eşimle Mete gitti
Babam geldi bi kahve ictik oda gitti
Evi süpürdüm
Sildim
Tuvalet lavabo yıkadım
Toz aldım
Aynaları sildim
Ardayı almaya gittim
Geldim buzluktan kıyma çıkardım yarım saat icinde pide içi hazırladım
Annemgili yemege cagırdım
Çayın yanınada orman meyveli muffinler yaptım
Gittiler mutfagı topladım
Meteyi uyuttum
Öksürük krizleri eşliğinde oturuyorum
Geçmiş olsun İlknurNasıl hastayım resmen hastalıktanda başımızı alamıyoruz. Asla tat almıyorum her şeyin tadı aynı gözümü kapatıp biseyler yedirseler ne olduğunu bilmem
Burnum akıyo şıpır şıpır.
Çocuklara geçirmeden düzelirim inşallah
Geçmiş olsun canımmNasıl hastayım resmen hastalıktanda başımızı alamıyoruz. Asla tat almıyorum her şeyin tadı aynı gözümü kapatıp biseyler yedirseler ne olduğunu bilmem
Geçmiş olsun sizede canım Rabbim şifa versinGeçmiş olsun canım yaa. Valla bizde de aynı eşim baya hastaydı, ahsenin ateşi vardı dün burun akıntısı oldu. Sırada ben varım
Aleykümselam canım napıyorsunSelam kızlar
Evde terzilik mi yapıyorsun canım. Benim de makinem var Singer. İlk zamanlar hevesliydim ama şimdi duruyor öyleÇorbayı da yaptım
Salata yapayım sofra kurayım
Sonra ben atölyeme geçicem( konfeksiyon)
Tamam işte kazanlıO profesyonele geçti
Geçmiş olsun canımNasıl hastayım resmen hastalıktanda başımızı alamıyoruz. Asla tat almıyorum her şeyin tadı aynı gözümü kapatıp biseyler yedirseler ne olduğunu bilmem
Ben çamaşır biriktiği ve perde yıkadığım zaman kullanırım alırsam. Bi tane normal ütüm var zaten. Ama işte istediğim gibi güzel ütülemiyor. Sanırım o yüzden kazanlı ütü düşünüyorum çünkü normalde ütü yapmayı severim.çok menunum tek sorun geç ısıtıyor benimki 3 buçuk litre sanırım ondan hemen bir şey ütülemek için elilinin altında küçükte olsa bir ütü olmalı ısınması yarım saati buluyor
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım yaa. Valla bizde de aynı eşim baya hastaydı, ahsenin ateşi vardı dün burun akıntısı oldu. Sırada ben varım
Eşim işe gitti ben de selam vereyim dedimAleykümselam canım napıyorsun
Bildiğin kazanlılardan değil amaTamam işte kazanlı
Geçmiş olsun canımNasıl hastayım resmen hastalıktanda başımızı alamıyoruz. Asla tat almıyorum her şeyin tadı aynı gözümü kapatıp biseyler yedirseler ne olduğunu bilmem
Ay inşallah olmazsın dikkat et. Sizede geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım yaa. Valla bizde de aynı eşim baya hastaydı, ahsenin ateşi vardı dün burun akıntısı oldu. Sırada ben varım
Airfryda yaptım az malzemeliMuffin tarifi var mı alabilir miyim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun İlknur
Vücut olarak yorgun degilim çok şükür ya sadece burun akıntısı öksürük iste tat alma yokGeçmiş olsun canımm
Hasta halinle bir sürü iş yapmışsın
Kız kendine iş cıkarmasanaYürüyüş sonrarı biraz yerde egzersiz yapayım dedim halının püskülleri gözüme battı
Kökünden kesmeyi düşündüm
Sonra bir iki öreyim dedim
Bi tarafı komple ördüm bağlayacak bişey de bulamadım saç spreyi sıktım ne kadar sabit kalır bilmiyorum
Bayram öncesi yıkamaya veririm belki yada silerim
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?