- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Aa benŞu işlerimi son güne bırakma huyumu bi bırakamadım gitti ya .
Küçültme falan yapıyor mu?Ben kullanıyorum canım 1 bucuk senedir memnunum. Katlarken cıkan o tozdan eser yok o kadar iyi bisey ki. Dolapların icinde toz bile olmuyo markası profilo benim
Bu benŞu işlerimi son güne bırakma huyumu bi bırakamadım gitti ya .
Benimde Profilo memnunum hiç küçülme olmadı canımKüçültme falan yapıyor mu?
Arçelik var bende en düşük modelini almıştım o zaman. Memnunum. Küçültme yapıyor bazı kıyafetlerde yani benimki öyle. Çoraplar küçülüyor ama giyince eski haline geliyor. Eşimin gömlek kumaş pantolonlarını hiç atmadım nolur nolmaz diyeKurutma makinesi kullanan var mı? Hangi marka/ model kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Boşanmada da öyle. Kadın belli bir süre resmi nikahla evlenemiyor hamile olabilir diyeİlk defa duydum bilmiyodum.
Geçmiş olsun canımArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
Çok sağol nanemGeçmiş olsun canım
E daha geriye ne kaldı sweetcimArçelik var bende en düşük modelini almıştım o zaman. Memnunum. Küçültme yapıyor bazı kıyafetlerde yani benimki öyle. Çoraplar küçülüyor ama giyince eski haline geliyor. Eşimin gömlek kumaş pantolonlarını hiç atmadım nolur nolmaz diyebenim tshirtleri de küçültüyor onları da atmam bide ahsenin kıyafetleri de atmıyorum hiç denemedim küçültürse diye. Genel olarak memnunum
Canınız sağolsun sweetim geçmiş olsunArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
Dünya şey var yawE daha geriye ne kaldı sweetcim
Sağolasın hayalimCanınız sağolsun sweetim geçmiş olsun
Geçmiş olsun swetim Allah kazalardan korusun herkesiArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?