Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin inşAllah canım
Çok merak ettirme kendini arada bi merhaba iyim yaz

Misafir için en çok elinizin gittiği yemekler neler merak ettim
Mutlaka mercimek çorbası yaparım çok severler. Kişi sayısına ve gelen kişiye göre değişiyor aslında.
Düdüklüde tavuk tandır yapabilirim. Kuru fasülye pilav, fırın yemekleri. Kendi ailem geleceği zaman ilk aklıma bunlar geliyor
İyi aklıma geldi. Dondurucuda sarmam da var pişireyim

1 mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun
Namazdan sonra yattım eşimde evde ona 4 aydır bayram işleri bu ara yok yakında açılır inşallah oğlum işte
Bizde kahvaltı yaptık bugün eltimde oturacaz, hepimiz bişeyler yapıcaz ben ıslak kek yaptım birde yoğurtlu buğday salatası yaptım, kızım poğaça yapıcak onlarda bişeyler yaparlar hem oturacam hemde kaynım için kuran okuruz
Bana gelin dedim ama eşi ölen kadının mecbur kalmadıkça evden çıkmaması gerekiyormuş 4 ay 10 gün
Oyüzden biz onlara gıdıcez
Akşam yemeği için eşimle oğluma şehriye çorbası yaptım bide siron onlara yeter
Şimdi evi süpüreyim, banyoyu yıkıcam duş alır namaz kılarım dört gibi gıdıcez daha zamanım var
Burda hava, yağmurlu ve soğuk 🌧

Misafir için en çok elinizin gittiği yemekler neler merak ettim
Ramazan'da iftar için çağırırsam, genelde küçük güveç lere et sote yapıyorum fırında, tavuk çorbası yada sulu köfte çorbası, pilav ve kuru dolma, yoğurtlu bişeyler meze gibi, salata komposto , kız patlıcan biber salatası

Neden cıkmaması gerekiyomus abla ilk defa duydum bide 4 ay

Aa işe yaradı süper
Notlar alınsınnnnn

İddet süresi diye bi durum var
Eşi ölen kadın gençse hamile olma ihtimali olduğundan çıkmaması daha uygun olur diyo hocalar mecburi durumlarda çıkabiliyo hastane işleri veya çalışıyosa mecbur çıkıyo

Baba evine gitmeden kendi 3vinde yada kb evinden hamile olmadığı belli oluncaya kadar bekleme süresi
İkinci evlilik öncesi beklenen süre yani evden çıkmasın kısmı başka evlilik yapmasın aslında

Baba evine gitmeden kendi 3vinde yada kb evinden hamile olmadığı belli oluncaya kadar bekleme süresi
İkinci evlilik öncesi beklenen süre yani evden çıkmasın kısmı başka evlilik yapmasın aslında
İlk defa duydum bilmiyodum.

saat 11 de mutfağı topladım
bulaşık makinesini çalıştırdım.
umuta babası baktı.
ütü yaptım. Çöp atıldı mutfak süpürüldü daha sonra umuta baktım şimdi uyuyor çamaşır makinesini çalıştırdım eşim dışarı çıktı bugün hava karışık sabah yağmur yağdı rüzgar vardı sonra biraz açılır gibi oldu yağmur durdu . Mutfakta oturuyorum. içerde umut uyuduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…