- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Var mı önerebileceğin marka model?yani sık açmıyorsan litresi küçük olan daha çabuk ısınır
Doğru ya yazmıştın
Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin inşAllah canımHerkese hayırlı günler ben biraz buralarda olamıcam sanırım arada girip okurum ama yazabilir miyim bilmiyorum
Bana dua ederseniz sevinirim
Geldiğim de herşey düzelmiş olur inşallah
Hepiniz iyi ki varsınız
Allaha emanet olun
Misafir için en çok elinizin gittiği yemekler neler merak ettimYarın misafirlerim gelecek o yüzden iş yapmam lazım. Bi de yemek düşünmem gerekiyor tabi.
Önce bi mutfağı elden geçirmeliyim .
Renkleride harika bitmiş hali varmı bakalımBoş oturmuyorum ama efser5.çantamı yapıyorum yiğenime
Mutlaka mercimek çorbası yaparım çok severler. Kişi sayısına ve gelen kişiye göre değişiyor aslında.Misafir için en çok elinizin gittiği yemekler neler merak ettim
Ramazan'da iftar için çağırırsam, genelde küçük güveç lere et sote yapıyorum fırında, tavuk çorbası yada sulu köfte çorbası, pilav ve kuru dolma, yoğurtlu bişeyler meze gibi, salata komposto , kız patlıcan biber salatasıMisafir için en çok elinizin gittiği yemekler neler merak ettim
Neden cıkmaması gerekiyomus abla ilk defa duydum bide 4 ay1 mayıs işçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun
Namazdan sonra yattım eşimde evde ona 4 aydır bayram işleri bu ara yok yakında açılır inşallah oğlum işte
Bizde kahvaltı yaptık bugün eltimde oturacaz, hepimiz bişeyler yapıcaz ben ıslak kek yaptım birde yoğurtlu buğday salatası yaptım, kızım poğaça yapıcak onlarda bişeyler yaparlar hem oturacam hemde kaynım için kuran okuruz
Bana gelin dedim ama eşi ölen kadının mecbur kalmadıkça evden çıkmaması gerekiyormuş 4 ay 10 gün
Oyüzden biz onlara gıdıcez
Akşam yemeği için eşimle oğluma şehriye çorbası yaptım bide siron onlara yeter
Şimdi evi süpüreyim, banyoyu yıkıcam duş alır namaz kılarım dört gibi gıdıcez daha zamanım var
Burda hava, yağmurlu ve soğuk 🌧
Aa işe yaradı süperMutlaka mercimek çorbası yaparım çok severler. Kişi sayısına ve gelen kişiye göre değişiyor aslında.
Düdüklüde tavuk tandır yapabilirim. Kuru fasülye pilav, fırın yemekleri. Kendi ailem geleceği zaman ilk aklıma bunlar geliyor
İyi aklıma geldi. Dondurucuda sarmam da var pişireyim
Ramazan'da iftar için çağırırsam, genelde küçük güveç lere et sote yapıyorum fırında, tavuk çorbası yada sulu köfte çorbası, pilav ve kuru dolma, yoğurtlu bişeyler meze gibi, salata komposto , kız patlıcan biber salatası
İddet süresi diye bi durum varNeden cıkmaması gerekiyomus abla ilk defa duydum bide 4 ay
Neden cıkmaması gerekiyomus abla ilk defa duydum bide 4 ay
İddet süresi diye bi durum var
Eşi ölen kadın gençse hamile olma ihtimali olduğundan çıkmaması daha uygun olur diyo hocalar mecburi durumlarda çıkabiliyo hastane işleri veya çalışıyosa mecbur çıkıyo
İddet süresi diye bi durum var
Eşi ölen kadın gençse hamile olma ihtimali olduğundan çıkmaması daha uygun olur diyo hocalar mecburi durumlarda çıkabiliyo hastane işleri veya çalışıyosa mecbur çıkıyo
İlk defa duydum bilmiyodum.Baba evine gitmeden kendi 3vinde yada kb evinden hamile olmadığı belli oluncaya kadar bekleme süresi
İkinci evlilik öncesi beklenen süre yani evden çıkmasın kısmı başka evlilik yapmasın aslında
Ben kullanıyorum canım 1 bucuk senedir memnunum. Katlarken cıkan o tozdan eser yok o kadar iyi bisey ki. Dolapların icinde toz bile olmuyo markası profilo benimKurutma makinesi kullanan var mı? Hangi marka/ model kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?