yapamadım zaten canım bebiş durmadıTeşekkür ederim canım
Teşekkür ederim efser
Geçmiş olsun
Ya dinlen keyfine bak boşver işleri zaten yapıyosun
Yaayapamadım zaten canım bebiş durmadı
Benimde ilk aklıma elmalı kurabiye geldiSize bir soru
abimin eşinin doğumu yaklaştı doğumdan sonra pratik olsun diye kurabiye yapacağım buzluğunda dursun diye.
Aklıma perişan kurabiye geldi. Başka ne olabilir fikriniz va rmı
Benimde aklıma hindistan cevizli kurabiye geldi çok severim aromasını tadınıSize bir soru
abimin eşinin doğumu yaklaştı doğumdan sonra pratik olsun diye kurabiye yapacağım buzluğunda dursun diye.
Aynen merakla bekliyoruz nedir bu kadar ceza sebebinmavibaloncuk 5 günlük ne cezası aldın merakla bekliyoruz
Dua topiğinden etiket ettim seni bekliyoruz.
Susamlı hindistan cevizli geldi aklıma.Size bir soru
Benimde ilk aklıma elmalı kurabiye geldi
K.validem ve eltim hep yapıp koyuyorlar buzluğa ordan aklıma geldi de yazdımYımışar mı elmasından sebep
Buz buzluğa girip çıkınca elmasının tadı değişirse sulanırsa falan diye düşündğm abla.Benimde ilk aklıma elmalı kurabiye geldi
Oda zahmetli kız içini dolduruyoruz onu dedin demiiiBenimde aklıma hindistan cevizli kurabiye geldi çok severim aromasını tadını
Bende bugün onu düşündüm muneye yazsam mı dedim vazgeçtmmavibaloncuk 5 günlük ne cezası aldın merakla bekliyoruz
Dua topiğinden etiket ettim seni bekliyoruz.
Perişanı da dondurma kaşığı ile koyarım diye düşündüm hem elimde batmazSusamlı hindistan cevizli geldi aklıma.
Perişan da çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?