Geçmiş olsun swet sadaka ver Allah beterinden korusunArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
Dünya şey var yawböyle sayınca çok gibi de her makineden en fazla 2 3 parça çıkıyor atmadığım
Çiçekler için teşekkür ederim bonus
İyiyim bende. Tedavi ne durumda hayal yazdıysan okumamış olabilirimÇiçekler için teşekkür ederim bonus
İyi olmaya çalışıyorum işte çok şükür bu halimesen nasılsın
Geçmiş olsun swetim Allah kazalardan korusun herkesi
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun swet sadaka ver Allah beterinden korusun
İç çamaşırını aşırı küçültmüyor ama lastiği falan hemen kötü oluyor benimkindeİç çamaşırları havlular çoraplar bazı eşofmanları atıyorum.
Küçültüyor benim makinede.
Eşimin bi kaç tşörtünde yaptı. Cocuklarla benimkinde bisey olmadı. Onuda söyle cözdüm havluları zaten ayrı atıyorum kurutmaya ama ne biliyim bi tane mutfak havlusu aman bisey olmaz diyip atıyodum. Farklı kumaşları birlikte atmıcaksın o zaman sorun olmuyo. İşte havluları bi kotları bi digerlerini birKüçültme falan yapıyor mu?
Kız bişey kalmadı yaArçelik var bende en düşük modelini almıştım o zaman. Memnunum. Küçültme yapıyor bazı kıyafetlerde yani benimki öyle. Çoraplar küçülüyor ama giyince eski haline geliyor. Eşimin gömlek kumaş pantolonlarını hiç atmadım nolur nolmaz diyebenim tshirtleri de küçültüyor onları da atmam bide ahsenin kıyafetleri de atmıyorum hiç denemedim küçültürse diye. Genel olarak memnunum
Onu biliyorum ama kadının 4 ay boyunca dışarı cıkamaması çok tuhaf geldi.Boşanmada da öyle. Kadın belli bir süre resmi nikahla evlenemiyor hamile olabilir diye
Çok geçmiş olsun sweet. İyi farketmissin. Bizde bugun dışarı cıktı eşim bana verecekti arabayı öylede bi yagmur yagıyo ki silecek yetişmiyo dedim yok verme iyi ki vermemis otobanda giderken arabanın biri yanımızdan öyle bi hızlı geçti ki su direk bizim ön cama hiç bişey göremedik ani fren yaptı eşim ne yapacağını şaşırdı. O bile böyle olduysa ben napardım kim bilirArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
Hele bide ucuzsa. Biminkileri darmadağın ediyo mesela.İç çamaşırını aşırı küçültmüyor ama lastiği falan hemen kötü oluyor benimkinde
Var yaw her çamaşır yıkamada maksimum 3 4 parça çıkıyor makineye atmadığımEşimin bi kaç tşörtünde yaptı. Cocuklarla benimkinde bisey olmadı. Onuda söyle cözdüm havluları zaten ayrı atıyorum kurutmaya ama ne biliyim bi tane mutfak havlusu aman bisey olmaz diyip atıyodum. Farklı kumaşları birlikte atmıcaksın o zaman sorun olmuyo. İşte havluları bi kotları bi digerlerini bir
Kız bişey kalmadı ya
Onu biliyorum ama kadının 4 ay boyunca dışarı cıkamaması çok tuhaf geldi.
Çok geçmiş olsun sweet. İyi farketmissin. Bizde bugun dışarı cıktı eşim bana verecekti arabayı öylede bi yagmur yagıyo ki silecek yetişmiyo dedim yok verme iyi ki vermemis otobanda giderken arabanın biri yanımızdan öyle bi hızlı geçti ki su direk bizim ön cama hiç bişey göremedik ani fren yaptı eşim ne yapacağını şaşırdı. O bile böyle olduysa ben napardım kim bilir
Valla yaw durmadan çamaşır alıyorumHele bide ucuzsa. Biminkileri darmadağın ediyo mesela.
Amin hepimizi insallah. Zaten ben korka korka sürüyorum ne zaman geçecekse korkum. Dönüşte bana verdi de sweet ya akşam ben o kadar uzun bi yol gelmedim hic karşıdan gelen arabaların ışıkları benim gözümü bulandırıyo normal mi bu ilk baştaVar yaw her çamaşır yıkamada maksimum 3 4 parça çıkıyor makineye atmadığım
Evet bende duymadım hiç dışarı çıkmama olayını
Ay onu bende yaşadım o an çok kötü oluyor direkt önün kapalı bişey göremiyorsun. Allahım korusun kazadan beladan
Birkaç güne adet olucam öyle başlıycak bonus heyecan tedirginlik hat safadaİyiyim bende. Tedavi ne durumda hayal yazdıysan okumamış olabilirim
Geçer korkun sürdükçe ilknur. Sonra kurt oluyorsunAmin hepimizi insallah. Zaten ben korka korka sürüyorum ne zaman geçecekse korkum. Dönüşte bana verdi de sweet ya akşam ben o kadar uzun bi yol gelmedim hic karşıdan gelen arabaların ışıkları benim gözümü bulandırıyo normal mi bu ilk başta
Çok geçmiş olsun swetimmArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
Buralardayım canım ara ara okuyorum da dahil olamadım sohbetlere pekHeySero nerelerdesin kuşum?
Kendi şeridime bakıyorum ama yaklaştıkca dedigin gibi gözüm kör olduGeçer korkun sürdükçe ilknur. Sonra kurt oluyorsunevet o da normal bu durumda karşının farına bakmak yerine şerite bakıp takip et daha az etkilenirsin. Bazı farlar çok fena kör ediyor resmen bakmak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?