Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun swet sadaka ver Allah beterinden korusun

Küçültme falan yapıyor mu?
Eşimin bi kaç tşörtünde yaptı. Cocuklarla benimkinde bisey olmadı. Onuda söyle cözdüm havluları zaten ayrı atıyorum kurutmaya ama ne biliyim bi tane mutfak havlusu aman bisey olmaz diyip atıyodum. Farklı kumaşları birlikte atmıcaksın o zaman sorun olmuyo. İşte havluları bi kotları bi digerlerini bir
Kız bişey kalmadı ya
Boşanmada da öyle. Kadın belli bir süre resmi nikahla evlenemiyor hamile olabilir diye
Onu biliyorum ama kadının 4 ay boyunca dışarı cıkamaması çok tuhaf geldi.
Çok geçmiş olsun sweet. İyi farketmissin. Bizde bugun dışarı cıktı eşim bana verecekti arabayı öylede bi yagmur yagıyo ki silecek yetişmiyo dedim yok verme iyi ki vermemis otobanda giderken arabanın biri yanımızdan öyle bi hızlı geçti ki su direk bizim ön cama hiç bişey göremedik ani fren yaptı eşim ne yapacağını şaşırdı. O bile böyle olduysa ben napardım kim bilir

Var yaw her çamaşır yıkamada maksimum 3 4 parça çıkıyor makineye atmadığım

Evet bende duymadım hiç dışarı çıkmama olayını

Ay onu bende yaşadım o an çok kötü oluyor direkt önün kapalı bişey göremiyorsun. Allahım korusun kazadan beladan

Amin hepimizi insallah. Zaten ben korka korka sürüyorum ne zaman geçecekse korkum. Dönüşte bana verdi de sweet ya akşam ben o kadar uzun bi yol gelmedim hic karşıdan gelen arabaların ışıkları benim gözümü bulandırıyo normal mi bu ilk başta

Geçer korkun sürdükçe ilknur. Sonra kurt oluyorsun evet o da normal bu durumda karşının farına bakmak yerine şerite bakıp takip et daha az etkilenirsin. Bazı farlar çok fena kör ediyor resmen bakmak mümkün değil

Çok geçmiş olsun swetimm
Allah beterinden korusun

Kendi şeridime bakıyorum ama yaklaştıkca dedigin gibi gözüm kör oldu
Ay inşallah yolları bildigim yerlerde sürünce böyle paniklemiyorum. Bugun gittigimiz yer eve epey uzaktı yol bitmek bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…