- 2 Ağustos 2013
- 38.230
- 128.031
- 798
Amin sağol ablamÇok geçmiş olsun swetimm
Allah beterinden korusun
Normal başlarda bende öyleydim. Bilmediğim yere gidince baya tedirgin ve korkak oluyordum. Yola çıkmadan plan çiziyordum bildiğim yoldan gitmek için falan. Yokuş kalkış sıkıntıydı bende yokuş yolları tercih etmiyordum kayacak araba diye falanKendi şeridime bakıyorum ama yaklaştıkca dedigin gibi gözüm kör oldu
Ay inşallah yolları bildigim yerlerde sürünce böyle paniklemiyorum. Bugun gittigimiz yer eve epey uzaktı yol bitmek bilmedi
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusunArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
benim. ütümü düşünmüyorsan kullanıp menün kadığım ütü Philips azur kazanlı ütüsü hafifliği buhar gücü içlerinde en iyisi hafifliği serce parbağınla bile tutarsın o kadar hafif canımVar mı önerebileceğin marka model?
Doğru ya yazmıştın
çok geçmiş olsun canım bununla atlatmış olunArabanın lastiği patladı Allahtan hızlı değildim hemen farkettim. Dünde kursun arabasına çarpmışlar dersteyken. Sürekli bir şey çıkıyor maddi manevi yoruldum yaw. Şükür tabi ki cana geleceğine mala gelsin
çok geçmiş olsunDeniz hastaydı birkaç gündür, bana geçti sanırım. Sabahtan beridir boğazım ağrıyor.
eşime akşam gelince çok yoruldum bana ellemeyin dedim kanepeye attım kendimi
Birkaç güne adet olucam öyle başlıycak bonus heyecan tedirginlik hat safada
Ay iyi bunları duyunca rahatlıyorum biraz tek degilmisim diyeNormal başlarda bende öyleydim. Bilmediğim yere gidince baya tedirgin ve korkak oluyordum. Yola çıkmadan plan çiziyordum bildiğim yoldan gitmek için falan. Yokuş kalkış sıkıntıydı bende yokuş yolları tercih etmiyordum kayacak araba diye falan
Geçmiş olsun canımDeniz hastaydı birkaç gündür, bana geçti sanırım. Sabahtan beridir boğazım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?