- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.550
- 798
- 29
Geçmiş olsun sweetDün gelemedim bi anda kadınlar plan yaptık dağlara çıktık piknik ot toplama falan öyle geçti akşama kadar. Gece boğazım yanıyordu baya şişti sabaha
Gerçekten herkes sessiz haftasonu olduğu için galiba.Selam kızlar bugun kimsecikler yok.
Çok gerginimregl günüm yaklaştı her ay bu kadar sinirli olmayı nasıl başarabiliyorum bilmiyorum. Ama inanılmaz sinirliyim evdekilerin her hareketi gözüme batıyo
Dün gelemedim bi anda kadınlar plan yaptık dağlara çıktık piknik ot toplama falan öyle geçti akşama kadar. Gece boğazım yanıyordu baya şişti sabaha
Regl öncesi kafeini az tüketince daha az etkiyle geçiyor pmsSelam kızlar bugun kimsecikler yok.
Çok gerginimregl günüm yaklaştı her ay bu kadar sinirli olmayı nasıl başarabiliyorum bilmiyorum. Ama inanılmaz sinirliyim evdekilerin her hareketi gözüme batıyo
Aa gerçekten mi bunu bilmiyodum bende günde iki üç kere kahve icerim icmeyim bakalım bugun olmam gerekiyo aslında yok henüz gelen gidenRegl öncesi kafeini az tüketince daha az etkiyle geçiyor pms
Son aylarda ya baş ağrısı ya sinir yapıyor du bende azalttım daha rahat geçiyor gibiAa gerçekten mi bunu bilmiyodum bende günde iki üç kere kahve icerim icmeyim bakalım bugun olmam gerekiyo aslında yok henüz gelen giden
Sağol hayal. Evet hem de nasıl yani anladım ama iş işten geçti oradaykenGeçmiş olsun sweet hava dün esiyordu
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun sweet
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun swetne topladınız?
Teşekkür ederim kızlar
Madımak topladık bonus ama sizin madımaklarla aynı değil sanırım bizimki
Bence de aynıdır ya afiyetle yiyin şifa olsun inş.Teşekkür ederim kızlar
Madımak topladık bonus ama sizin madımaklarla aynı değil sanırım bizimki
Bende deneyim nanecim teşekkür ederimSon aylarda ya baş ağrısı ya sinir yapıyor du bende azalttım daha rahat geçiyor gibi
İlk başta meyveyi önermiyolar tatlı şeyleri yiyince sebzede zorluk çıkarıyorlar cünkü damak tatları ona göre gelişiyo.merhaba iyi geceler . ..
Tecrübeli anneler bir sorum var.
Bu ek gıda geçiş konusu.
Oğlum 6 aylığa daha yeni girdi,
ben ilk meyvelerden başladım.
Elma havuç sıkıp suyunu verdim.
Tadımlık ölçüde
Bide yoğurtlu çorba verdim içebiliceği kıvamda yine tadımlık.
Bundan sonraki süreçte de yine tadımlık mı devam edeyim.
Bide zaten hem emziriyorum. hem mama da içiyor. Tam doyumluğu benim sütüm ve mama mı olacak ?
Anladım tamam.Bende deneyim nanecim teşekkür ederim
İlk başta meyveyi önermiyolar tatlı şeyleri yiyince sebzede zorluk çıkarıyorlar cünkü damak tatları ona göre gelişiyo.
Evet şuan tadımlık yicek senin sütün ve mama doyurmak icin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?