- 1 Aralık 2021
- 14.826
- 53.920
- 548
- 35
Evet çiğ sütÇiğ sütü mü buzluğa atıyorsun nane
bende acaba hızma itafen mi dedimEfser şarkının girişini hep söyliycem sana mutfakta iş ederken hele
Bende atıyorum kankam buzluktan cıkarıp pişiriyorumÇiğ sütü mü buzluğa atıyorsun nane
Yaa efser harikasın inşallah hayırlısıyla nasip olur bi an önce.bende acaba hızma itafen mi dedim
meğerse gönülümdeki aslana itafenmiş
Kesilme falan olmuyor muEvet çiğ süt
Rabbim Hepimizin isteklerini gölümüzdekini hayırla kolaylıkla versinBende atıyorum kankam buzluktan cıkarıp pişiriyorum
Yaa efser harikasın inşallah hayırlısıyla nasip olur bi an önce.
Bende kendime ait bi araba istiyorum eşimin arabasını degil
Amin inşallahRabbim Hepimizin isteklerini gölümüzdekini hayırla kolaylıkla versin
kimsenikinde gözüm yok Rabbim hazinesine talibim
bende hep fazla alırım atarım eşimin bi arkadaşı adapazarı tarafından getiriyo dün getirmiş yine 6 şişe aldık 5 er litrelik 3 ü bana 3 ü kızıma donduruculara koyuyoruz pişiriceğim zaman çıkartıyorum hiç bişe olmuyoÇiğ sütü mü buzluğa atıyorsun nane
senden sonra son dayıyı engelledim care bulamadımKeşfetime noldu ya
Karısı mezarda ters döndüKeşfetime noldu ya
Heee bundan ama sanki nego mu ne atmıştı bi zaman farklı gibiydi
AynıymışBence de aynıdır ya afiyetle yiyin şifa olsun inş.
İlk başta meyve önerilmiyor tatlı gelip sebzeyi yemezler diye. Bide suyunu değil kendini vermen lazım. 9 aya kadar tadım devam etmeli o zamana ancak bitiyor tadımlar 3 gün kuralı ile veriyorsan tabi.merhaba iyi geceler . ..
Tecrübeli anneler bir sorum var.
Bu ek gıda geçiş konusu.
Oğlum 6 aylığa daha yeni girdi,
ben ilk meyvelerden başladım.
Elma havuç sıkıp suyunu verdim.
Tadımlık ölçüde
Bide yoğurtlu çorba verdim içebiliceği kıvamda yine tadımlık.
Bundan sonraki süreçte de yine tadımlık mı devam edeyim.
Bide zaten hem emziriyorum. hem mama da içiyor. Tam doyumluğu benim sütüm ve mama mı olacak ?
Anladım evetİlk başta meyve önerilmiyor tatlı gelip sebzeyi yemezler diye. Bide suyunu değil kendini vermen lazım. 9 aya kadar tadım devam etmeli o zamana ancak bitiyor tadımlar 3 gün kuralı ile veriyorsan tabi.
Şu yeşil başlı kertenkeleyi ilk kez gördük güneşte o derisi nasıl parlıyordu nasıl muazzamdıBen bir tane bile gelincik göremedim kosskoca ormanlarda yollarda nesli mi tükendi noldu bilmiyorum.
Onun yerine bunu gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?