Düzenli Evimiz & Hayatımız

Abla annen nasıl oldu
sağolasın bonusum, dün tekrar tahlil için kan verdi kandaki pıhtı değerleri normale dönmüş çok şükür
köye gidecek o yüzden dün kontrole götürdü kardeşim iyi demiş dr zaten kendide iyi belli halsizliği falan baya düzeldi
sen nasılsın ağrıların geçtimi

dün sabah kahvaltıdan sonra evi süpürdüm sildim , perşembe günüde yaptığım için çok işim yoktu
çamaşır astım , kuru yufkadan ıspanaklı çökelekli karışık börek yaptım bahçeye götürmek için bi termosta çay yaptım
öğleden sonra gittik eşimle onun yanında çalışan bi çocukta geldi bizimle otları biçti biraz yardım etti iyi oldu
giderken 10 tane domates 10 tane sivri biber fidesi aldık onları diktik, geçen haftada 10 tane küçük acı biber dikmiştik onlarıda suladık iyi oldu
2 tane leylak fidesi almıştım onları diktik , bide ıhlamur fidanı onuda diktik. ağaçların hepsini suladık arsanın tam yanında küçük bi dere var bizim için çok büyük nimet kovalarla ordan aldık suladık
toprakla uğraşmak insana iyi geliyo , ilk iş oraya bi oturmak için kamelya yapılması gerekiyo malzemesini alıp eşimin yapması lazım oğlumda güzel bişe olsun diyo

Başladı bağ bahçe sezonu. Benimde içim kıpır kıpır oluyor çok seviyorum. İnşallah yaşım çok ilerlemeden Allâh kendimize ait verir kv gille ortak değilde

Çiğ sütü mü buzluğa atıyorsun nane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…