Bişey farkettin mi efser teyze otomatik arabayı 2 ayagınıda kullanarak sürüyo72 yaşında olsan araba tukusu başka bacımsu
Ben bugun yalnızdım bir sürü iş yaptımNe var sanki hepiniz işleri sıraladınızda
sonuçta düz vites arabadan geçiş yapmışsa alışana kadar iki ayak alıştıktan sonra bağdaş kurar merak etmeBişey farkettin mi efser teyze otomatik arabayı 2 ayagınıda kullanarak sürüyosol ayagıyla frene basıyo
bugün benim periler eşeği suya götürdü gelmediler dahaNe var sanki hepiniz işleri sıraladınızda
Aa ne kadar güzel kadınlar kulübünde mi bu grupSelamlar
Evi havalandirdim
Mutfak biraz daginikti toparladim
Yataklari topladim
Kahvaltıyı hazırladım
Sonrasinda kızımla oynadım
Bulasiklari makineye dizdim
öğlen yemeği hazırladım
Kızıma yedirdim sonrasinda uyuttum
Evim temizdi hic is yapmadim
Aksam yemeğini de erkenden yaptim
Kitap okudum ( 40 gunluk bir okuma grubuna katıldım her gün 20 sayfa kitap 2 sayfa Kur'an okuyoruz )
Canım ailesi sonuçta beraber zaman geçirecekler sana ve bebeğinize verdiği değerle kıyaslanamaz sende kıyaslama kend8niBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Kurutmaya çamaşır attım katladım
Banyonun lavabo ve aynasını sildim
Akşam yemeği yaptım
(Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Cacık
Salata)
.(eşim işten geldikten sonra)
1 posta çamaşır attı makineye
Çamaşırlığa serdim
Bulaşıkları yıkadım
Mutfak toplu
.
Ben bu aralar çok kırgınım dolmuş bi haldeyim elbet sizin de evliliğinizde vardır benim gibi şeyler yaşayan nişanlılık evlik dahil Kayınvalidem ve görümcem tarafından çok zor süreçler geçirdim beni istemediler ayırmak için çok şeyler yaptılar görümcem özelikle her güzel günümü mahvetti kınama doğumuma gelmedi eşimde onunla sanki hiç birşey olmamış gibi ilişki kuruyor ama elimde olmadan çok üzülüyorum ağrıma gidiyor benide geçtim evladına yaptığını nasıl unutuyor ailesine kinlensin küssün istemem ama hiç birşey olmamış gibi davranması tamamen bana değer vermemek olarak algılıyorum dün ben anneme gitmiştim eşimde köye gitti bahçe işleri vardı ablasıda eşiyle gelmiş mangal yapmışlar çok eğlenmişler akşamda whatsappta birbirlerine fotoğraf atıp gülüyorlardı ne diyeceğimi bilemedim
Ailesi sonucta malesef ne kadar kötüde olsa insan annesini babasını atamıyo. Aynı seyleri senin annen babanda yapsaydı bi süre sonra sende de o buzlar eriyecekti. Tabi ki üzülmende çok normal ben olsam bende üzülür düsünürdüm. Ailesiyle senin aranda bi sıkıntı oldugunda orta yolu bulabiliyosa onlarla mutlu olmasına cok takılma bence. Bide şuan en hassas oldugun dönemdesin o yüzden de böyle hissediyo olabilirsinBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Kurutmaya çamaşır attım katladım
Banyonun lavabo ve aynasını sildim
Akşam yemeği yaptım
(Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Cacık
Salata)
.(eşim işten geldikten sonra)
1 posta çamaşır attı makineye
Çamaşırlığa serdim
Bulaşıkları yıkadım
Mutfak toplu
.
Ben bu aralar çok kırgınım dolmuş bi haldeyim elbet sizin de evliliğinizde vardır benim gibi şeyler yaşayan nişanlılık evlik dahil Kayınvalidem ve görümcem tarafından çok zor süreçler geçirdim beni istemediler ayırmak için çok şeyler yaptılar görümcem özelikle her güzel günümü mahvetti kınama doğumuma gelmedi eşimde onunla sanki hiç birşey olmamış gibi ilişki kuruyor ama elimde olmadan çok üzülüyorum ağrıma gidiyor benide geçtim evladına yaptığını nasıl unutuyor ailesine kinlensin küssün istemem ama hiç birşey olmamış gibi davranması tamamen bana değer vermemek olarak algılıyorum dün ben anneme gitmiştim eşimde köye gitti bahçe işleri vardı ablasıda eşiyle gelmiş mangal yapmışlar çok eğlenmişler akşamda whatsappta birbirlerine fotoğraf atıp gülüyorlardı ne diyeceğimi bilemedim
Evet orası ayrı ama çok tehlikelisonuçta düz vites arabadan geçiş yapmışsa alışana kadar iki ayak alıştıktan sonra bağdaş kurar merak etme
Yok hayır WhatsApp üzerinden. Valla bana iyi geldi aksatiyordum biraz düzene girecek gibi insaallahAa ne kadar güzel kadınlar kulübünde mi bu grup
sezen aksuyu biliyorum ama ajdayı görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?