çok iyi hadi bakalım sonucuda güzel olur inşallah canımİyi günler kızlar
Doktora gitmiştim her şey yolundaymış çok şükür inşallah böyle ilerler
çok iyi hadi bakalım sonucuda güzel olur inşallah canımİyi günler kızlar
Ay gözün aydın hadi inşallahİyi günler kızlar
Ahsende 4 5 gündür öyle ya sabah öksürükle kalkıyor kuru öksürük gibi. Bende sabah baya öksürdüm boğazım parçalandı resmen. 2 aydan fazla çekmiştim şükür geçmişti şimdi gelmesin diye sürekli bişeyler yapıyorumSabahları beni bi öksürük tutuyo sweet yarım saat öksürüyorum heralde kriz gibi bisey gözümden yaşlar akıyo hastalık geçti öksürük kaldı
Çok şükür canım Allah hayırlısıyla devam ettirsin tedavini
Maalesef bende öyleyimbu ara duygularım çok inişli çıkışlı
Valla ay uyku almak çok zor gece 1 kere bile kalksa uyku kalitem bozuluyor. Benimde adet gelmek üzere aşırı şişim ve sinirliyimUykumuzu nasıl alalım erkenden kalkan bebelerle
Bende inanılmaz gergin sinirliyim
Şişkinligim aşırı cok adette olmadım gecikti sinirlerim bozuk
Akşamlarıda sürekli koltukta uyuyakalıyorum demekki dolunaydanmış.
Çok şükür canım Allah hayırlısıyla devam ettirsin tedavini
çok iyi hadi bakalım sonucuda güzel olur inşallah canım
Amin kızlar sağolunAy gözün aydın hadi inşallah
Geçmiş olsun sweet dut kurusuna başla bari en iyi gelen oydu banaAhsende 4 5 gündür öyle ya sabah öksürükle kalkıyor kuru öksürük gibi. Bende sabah baya öksürdüm boğazım parçalandı resmen. 2 aydan fazla çekmiştim şükür geçmişti şimdi gelmesin diye sürekli bişeyler yapıyorum
Sağolasın canım onu da yapayım unutmuştumGeçmiş olsun sweet dut kurusuna başla bari en iyi gelen oydu bana
Ben hala giremedimEve yeni girdim
Allah şifa versin canım inşAllah çevirmezBen daha hastalığı atlatamadım öksürüğe dönecek gibi yine
Oo ben işlerimi hallettim.Ben hala giremedim
TupperYeşillikleri hemen bozulmasın diye nasıl saklıyorsunuz? Roka, tere ve dereotunu
Bende yok. Başka ?Tupper
Yıkayıp kuruttuktan sonra peçeteye sarıp saklama kabına koyabilirsin benceBende yok. Başka ?
Bende tuppera koyuyorum ama o yokken kavanoza koyuyodum peçeteye sarıp iyice kuruması lazım ama ıslak olursa olmazBende yok. Başka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?