- 2 Ağustos 2013
- 38.208
- 127.886
- 798
İnşallah yaaa bu sene yeteri kadar çektim öksürük yeterAllah şifa versin canım inşAllah çevirmez
Yıkamadan kavanoza koyardım şimdi yıkayıp kurutup tupper a koyuyorum bide tupper muadili var ona koyuyorumYeşillikleri hemen bozulmasın diye nasıl saklıyorsunuz? Roka, tere ve dereotunu
Onu denedim yaYıkayıp kuruttuktan sonra peçeteye sarıp saklama kabına koyabilirsin bence
Bende tuppera koyuyorum ama o yokken kavanoza koyuyodum peçeteye sarıp iyice kuruması lazım ama ıslak olursa olmaz
Tupper o kadar iyi mi yaYıkamadan kavanoza koyardım şimdi yıkayıp kurutup tupper a koyuyorum bide tupper muadili var ona koyuyorum
Dereotu roka falan biraz hemen soluyor ama marul iyi kurursa 2 3 hafta taze duruyorOnu denedim ya
Tupper o kadar iyi mi yaben de bi bakayım o zaman. Mesela kaç gün canlı duruyor?
Sero yazmış bende katılıyorum marul uzun süre gidiyor. Kavanozda benimde maydanoz dereotu baya giderOnu denedim ya
Tupper o kadar iyi mi yaben de bi bakayım o zaman. Mesela kaç gün canlı duruyor?
Marulla sorunum yok da yeşillikler uzun gitse iyi olurSero yazmış bende katılıyorum marul uzun süre gidiyor. Kavanozda benimde maydanoz dereotu baya gider
Yok yıkamadan kuru şekilde koyuyorum kavanoza. Peçete falan yokMarulla sorunum yok da yeşillikler uzun gitse iyi olurkavanoza peçeteylw mi koyuyorsun ? Suya koymayı bile düşündüm
O zaman onları kavanoza koy ben bazen yıkamadan koyuyodum ayıklayıp havlu kagıda sarıyodumMarulla sorunum yok da yeşillikler uzun gitse iyi olurkavanoza peçeteylw mi koyuyorsun ? Suya koymayı bile düşündüm
Ay şöyle bi yerde olsaydım şimdi
Günaydın diyim dedim şunu gördüm yaa boşluğuma geldi hdhdjdjdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?