günaydın lora hoş geldin nasılsın bebiş nasılGünaydın herkeseee
Ben simdi geliyim kabulseAmann bende kendi kendime maraton yaparım hıhh
Gel zaten hiç bişy yapasım yok ittire ittire yapıyomBen simdi geliyim kabulse
Hava değişiminden mi bu halsizlik ?Bir sürü bir iş yaptım da yazacak ne keyfim var ne de halim var
Benimde hiç keyfim yok ya halsizlik can sıkıntısı neyse 2 gündür yorgunum bitkin hissediyorumBir sürü bir iş yaptım da yazacak ne keyfim var ne de halim var
Hosbuldum abla. Iyiyiz çok şükür sen nasılsın?günaydın lora hoş geldin nasılsın bebiş nasıl
bende iiyim çok şükür ,Hosbuldum abla. Iyiyiz çok şükür sen nasılsın?bebis virüsten nasibini aldı bi hastalandı üstüne birde diş huysuzlugu vurdu. kafayı siyirmadan atlattık bir miktar sakinlesti
Niyetim var ama yapar mıyım meçhulDipli temizlik yapan var mı bahar temizliği falan ?
Sağol ablacım.. maşallah ay ne aceleleri varsabende iiyim çok şükür ,
geçmiş olsun kaç aylık oldu bazı bebekler dişlerde baya zorlanıyo benim torundada oldu bazen bide 4,5 aylık çıkardı erkenden , kızımda aynı çıkarmıştı ben demiştim annesine benzerse erkenden çıkarır diye damat dişçi olduğu halde
şaşırdı çok erken çıkarmasına
Geçmiş olsun lorişHosbuldum abla. Iyiyiz çok şükür sen nasılsın?bebis virüsten nasibini aldı bi hastalandı üstüne birde diş huysuzlugu vurdu. kafayı siyirmadan atlattık bir miktar sakinlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?