Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç yaşındaydı arya. 2 mi onu düzene sokarsan cok güzel olur biliyo musun benim heralde çocuklar üzerindeki tek başarım uyku kalan şeyler icin mükemmelim diyemicem.
Evet bence de en büyük sorun bu çünkü eşim de sabah 7 de işe gidiyor. Deniz geç uyuyunca zaten kalan vakit ancak uykuya gidiyor.

Ay keratin bende de bi ise yaramadı ilk iki yıkamada yinr iyiydi kabarıklıgı yoktu dümdüz olmuyodu ama kıvırcıkta degildi. Benimde saclarım gür ve kıvırcıga yakın dalgalı. O bizde ise yaramaz bosa yaptırma bi daha bu arada benim makyajım toplamda 3 dakika sürüyo elim alışmış ya hemen yapıyorım ama saç için aynı seyi diyemicem tam bi saatimi alıyo kurut düzlestir banyodan cıkamıyorum

Evet gerçekten saç çok vakit alıyor. Makyaj da 10 dakikamı alıyor aslında ama işte ben resmen sanki hep ev işi yapıyorum ya esimle bir dönüşüm yapmaya karar verdik. Artık kendimize ve birbirimize daha özenli olacağız dedik.
Yani inşallah

Öglen uykusu bi tane demi sabah kacta kalkıyo
Sabah 9-10 arası kalkış
Öğlen 14-15 arası öğle uykusu
Aksam 23-24 gece uykusu

Bir haftadır düzenleme yapıyorum. Akşam 22 de zar zor uyutuyorum sabah 8 gibi kalkıyor ama gece bin defa kalkıyor henüz bu düzene alışamadı.

İlk bir yaş çok güzeldi akşam 8 de uyur sabah 8-9 arası kalkardı en azından rahatça bir çay icerdik şimdi bu bile lüks durmadan elimizi tutup odasına götürüyor hiç bizsiz durmuyor.

Öğlen uykusunu biraz daha erkene cekebilirsen cok güzel olur. Havalarda ısındı ya öglen uykudan kalkınca bi dışarı cıkar yorulsun aksam daha kolay dalar uykuya. Zaten cocuklar düzen seviyo. En fazla bi hafta zorlanırsın sonra alışır sizede iyi gelir onada

Bugün
Çöpleri çıkardım
Evi havalandırdım
Balkonu yıkadım
Mutfağın perdesini yıkadım
Mutfak dolaplarını beyaz sabunla sildim
Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
Nevresimleri değiştirdim
3 posta çamaşır attım makineye
balkona çamaşır astım
Kuruyanları katladım
Robot evi süpürdü
Robotun filtresini boşalttım
Evi sildim loclu su ile
Islak mendille toz aldım
Süpürgenin filtresini yıkadım
Akşam yemeği Yaptık annemle ortak
(Fırında soslu tavuk patates
pirinç pilavı
Salata )
Bulaşık makinesini tekrar çalıştırdım
Robot evi tekrar süpürüyor
Bebeğimi yıkadık
Kapanış
.
Bebeğim doğduğundan beri 2 buçuk aydır detaylı temizlik yapamıyorum evi silemedim bile 2 haftadir annemi çağırdım bugün biraz bebekle o ilgilendi bende işleri yaptım ama felaket yoruldum belim bitik şuan ama evim mis ben mis bebem mis oh

belkide geçici bir durumdur.
birazda havalardan olsa gerek.

Mevsim geçişlerinden dolayı bence bende şuan psikolojik olarak öyleyim aşırı bi dolmuşluk sinir var üzerimde

Pinhan ev işi konusunda bende öyleyim yaşanacak kadar temiz tutuyorum iste detay yok bu hafta biraz yaptım. Cünkü dışarı daha az çıktım. Cocukları cıkar götür getir eve fırsat bulamıyorum. Yemek bile yapamıyorum buzluktan yapıyorum sulu köfte mantı tavuk böyle geçiyo bi hafta.

Hiçbir kişisel sıkıntım yok ama canım sıkkın. İttire kaktıra yapıyorum işleri
Ayrıca da tam bir sosyal kelebek gibi sürekli bi yerlere gidiş geliş halindeyim.
Aha tam da böyleyim ben. Çoğumuzda varmış bu da iyi bir şey tek olmadığıma sevindim. Beni regl dolunay da etkiliyor hepsi üst üste geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…