- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.528
- 798
- 29
Aman yok ya her ay bi beni korkutuyo bu döngü
Bırak yarın yapÇamaşır bana ben de onlara bakıyorum
Yarın evde olmıycam ya. İş yapıcam ya çok uykum geldiAman yok ya her ay bi beni korkutuyo bu döngü
Bırak yarın yap
Aaa mevsim geçişinden olabilir belki önceki aylarda benimde 6 gün gecikmiştiReglde olmadım daha bende cok gerginim 5 gün gecikti yarın 6 olacak patlamaya hazır bi bomba gibiyim
Niye yoğunsun gezmelerden miiiiBen çok fena yoğunum o yüzden iş edemiyorum pek
Niye yoğunsun gezmelerden miiii
Bir süre tanı kendine. Hep kendinle ilgilen insan şartlaniyor başlayınca gerisi gelir inşallah
Aynı beni anlatmışın. Ama düzen dışında brnim içime huzur istiyorum o sanki kötü bişey olmuşta haberim yokmuş hissi beni mahvetti 1 haftadır
belkide geçici bir durumdur.
birazda havalardan olsa gerek.
Mevsim geçişlerinden dolayı bence bende şuan psikolojik olarak öyleyim aşırı bi dolmuşluk sinir var üzerimde
Aha tam da böyleyim ben. Çoğumuzda varmış bu da iyi bir şey tek olmadığıma sevindim. Beni regl dolunay da etkiliyor hepsi üst üste geldi
haklısın bonus, benimde aklıma kötü şeyler gelince yada canım sıkılınca durduk yere yada eşimeKötü bir his birine bir şey olacak gibi hisler depremden önce çok fazlaydı oturup ağlıyodum.
Geçti şükür geçmek zorunda.
Hepimizde endişe var, maddi manevi zorluklar var, eşlerle sorunlar var, ama hiç unutmayacağız ki bunlardan çok daha büyük sorunları olanlar var savaşta olanlar var.
Savaşta olmayıp kimsesiz olanlar var.
Çok şükür her halimize diyip devam edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?