Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kötü bir his birine bir şey olacak gibi hisler depremden önce çok fazlaydı oturup ağlıyodum.
Geçti şükür geçmek zorunda.

Hepimizde endişe var, maddi manevi zorluklar var, eşlerle sorunlar var, ama hiç unutmayacağız ki bunlardan çok daha büyük sorunları olanlar var savaşta olanlar var.
Savaşta olmayıp kimsesiz olanlar var.

Çok şükür her halimize diyip devam edicez.

Bir süre tanı kendine. Hep kendinle ilgilen insan şartlaniyor başlayınca gerisi gelir inşallah

Aynı beni anlatmışın. Ama düzen dışında brnim içime huzur istiyorum o sanki kötü bişey olmuşta haberim yokmuş hissi beni mahvetti 1 haftadır

belkide geçici bir durumdur.
birazda havalardan olsa gerek.

Mevsim geçişlerinden dolayı bence bende şuan psikolojik olarak öyleyim aşırı bi dolmuşluk sinir var üzerimde

Aha tam da böyleyim ben. Çoğumuzda varmış bu da iyi bir şey tek olmadığıma sevindim. Beni regl dolunay da etkiliyor hepsi üst üste geldi

Benzer şeyler yaşayanlar var, yalnız değilim, ben de mevsime bağlıyorum.
Yoksa kişisel gündemimde bişey yok yani kafaya takacak.
Belki de dolaylı yoldan etkilendiğimiz şeylerin acısı çıkıyordur.
Bir manevi boşlukta gibiyim, iç huzurumda sıkıntı oluyor bu da.
Sebepsiz gibi ama vardır elbet.
Aman neyse.
Geçecek diyelim.

haklısın bonus, benimde aklıma kötü şeyler gelince yada canım sıkılınca durduk yere yada eşime
kendi kendime hep derim bi kendine gel savaştaki insanları düşün , aç olanları düşün çaresiz hastalığı olanları düşün ve haline şükret ozaman kendime geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…