Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa kızlar çok halsiz, bitkin, bi keyifsizim.
Genelde bu aylarda olur böyle zaten ama işte yine öyle.
Burayı da boşladım.
Bakıyorum sizler de durgunsunuz.
Bize ne oldu a dostlar, kapı duvar silen o temizlik perileri şimdi neredeler?

Hiçbir kişisel sıkıntım yok ama canım sıkkın. İttire kaktıra yapıyorum işleri
Ayrıca da tam bir sosyal kelebek gibi sürekli bi yerlere gidiş geliş halindeyim.
Pffff neyse işte.

Bi düzen lazım bana.
Bugun ev süpürdüm, biraz toz aldım.
Yemek yaptım.
Dışarı işleri yaptım.
Pilatese gittim.
Başka bşy yapmadım.

Bir süre tanı kendine. Hep kendinle ilgilen insan şartlaniyor başlayınca gerisi gelir inşallah

Aynı beni anlatmışın. Ama düzen dışında brnim içime huzur istiyorum o sanki kötü bişey olmuşta haberim yokmuş hissi beni mahvetti 1 haftadır

Ayy ilknur önceden bir albenim vardı, bakımlı ve ilgiliydim eşime.
Şimdi bebe uyusa da anne topuzumla yatağa atsam kendimi de uyusam diyorum. Eşim diyor iyice asker arkadaşı oldun bana
Ya ben bekarlıktan beri cok sevdigim icin sac makyaj oje öyle seyleri banyo yaptıktan sonra hemen sacıma fön çekerim duramam. Makyajsız bir günüm gecmez evden adım bile atmasam yaparım. Bugun mesela hic bi yere gitmedim ama sacımıda yaptım makyajımıda. Ama zor iste yani dinlenecegin vakti onlarla geciriyosun bende dinlenmek yerine bunu tercih ediyorum. Yemek yaptıgım kıyafetle eşimi karşılamam mesela degistiririm hic pijamam yoktur sevmem giymem evde tayt şort elbise öyle seyler giyerim. Sende öncelik olarak ne istiyosan ona göre hareket et icinden suan yapmak gelmiyosa yapma zamanı gelince toparlarsın nasıl olsa

Ayy ilknur önceden bir albenim vardı, bakımlı ve ilgiliydim eşime.
Şimdi bebe uyusa da anne topuzumla yatağa atsam kendimi de uyusam diyorum. Eşim diyor iyice asker arkadaşı oldun bana
İçindeki enerjiyi hüpletip çekmiş bi de konuşuyorlar işve cilve istiyorsa az yardım edip dinlenmene yardım etsin . Bak sinir oldum yav .

Çok iyi yapıyorsun, bir makyaj yapana kadar Deniz yüz defa paçama yapıştığı için evdeyken hiç yapmıyorum ama dışarı çıkarken yaparım her zaman.
Saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı ve gür hep topuz yapıyorum güya keratin bakım yaptırdım. Başta söylemedi direk düz oluyor dedi. Sonra kuaföre dedim hala kıvırcık, diyor banyodan sonra düzleştirmen lazım. Lan adiiii başta dedik sana yapamıyoruz diye, sende dedin keratin bakım ondan var. Resmen dolandırıldım.
Dişimi fırçalarım, kişisel temizliğe aşırı dikkat ederim, kıyafetler de öyle ama işte bir yerde hep ana modu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…