- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.519
- 798
- 29
Normalde nasılsın sonradan olunur mu bilemedimAramızda cilveli olanlar var mı? Nasıl olunurbiraz tüyo verin, bu aralar kendimi çok odun gibi hissediyorum öyle dümdük
Hava değişiminden mi bu halsizlik ?
Benimde hiç keyfim yok ya halsizlik can sıkıntısı neyse 2 gündür yorgunum bitkin hissediyorum
Sağol canımGeçmiş olsun loriş
Yaprak dönümünde AliRıza şiir okuyorda hayriye diyor ya ah canım bende sana mecburum diye yjklft aklıma o geldiAramızda cilveli olanlar var mı? Nasıl olunurbiraz tüyo verin, bu aralar kendimi çok odun gibi hissediyorum öyle dümdük
Dur buna bi de burda güleyimYaprak dönümünde AliRıza şiir okuyorda hayriye diyor ya ah canım bende sana mecburum diye yjklft aklıma o geldi
Anlıyorum evet.Havadan mı bilmiyorum ama içimde anlam veremediğim bi huzursuzluk var 1 haftadır. O yüzden canım hiç bişey yapmak istemiyor
Bir süre tanı kendine. Hep kendinle ilgilen insan şartlaniyor başlayınca gerisi gelir inşallahYaa kızlar çok halsiz, bitkin, bi keyifsizim.
Genelde bu aylarda olur böyle zaten ama işte yine öyle.
Burayı da boşladım.
Bakıyorum sizler de durgunsunuz.
Bize ne oldu a dostlar, kapı duvar silen o temizlik perileri şimdi neredeler?
Hiçbir kişisel sıkıntım yok ama canım sıkkın. İttire kaktıra yapıyorum işleri
Ayrıca da tam bir sosyal kelebek gibi sürekli bi yerlere gidiş geliş halindeyim.
Pffff neyse işte.
Bi düzen lazım bana.
Bugun ev süpürdüm, biraz toz aldım.
Yemek yaptım.
Dışarı işleri yaptım.
Pilatese gittim.
Başka bşy yapmadım.
Aynı beni anlatmışın. Ama düzen dışında brnim içime huzur istiyorum o sanki kötü bişey olmuşta haberim yokmuş hissi beni mahvetti 1 haftadırYaa kızlar çok halsiz, bitkin, bi keyifsizim.
Genelde bu aylarda olur böyle zaten ama işte yine öyle.
Burayı da boşladım.
Bakıyorum sizler de durgunsunuz.
Bize ne oldu a dostlar, kapı duvar silen o temizlik perileri şimdi neredeler?
Hiçbir kişisel sıkıntım yok ama canım sıkkın. İttire kaktıra yapıyorum işleri
Ayrıca da tam bir sosyal kelebek gibi sürekli bi yerlere gidiş geliş halindeyim.
Pffff neyse işte.
Bi düzen lazım bana.
Bugun ev süpürdüm, biraz toz aldım.
Yemek yaptım.
Dışarı işleri yaptım.
Pilatese gittim.
Başka bşy yapmadım.
AhahahahahYaprak dönümünde AliRıza şiir okuyorda hayriye diyor ya ah canım bende sana mecburum diye yjklft aklıma o geldi
Ayy ilknur önceden bir albenim vardı, bakımlı ve ilgiliydim eşime.Normalde nasılsın sonradan olunur mu bilemedim
Ya ben bekarlıktan beri cok sevdigim icin sac makyaj oje öyle seyleri banyo yaptıktan sonra hemen sacıma fön çekerim duramam. Makyajsız bir günüm gecmez evden adım bile atmasam yaparım. Bugun mesela hic bi yere gitmedim ama sacımıda yaptım makyajımıda. Ama zor isteAyy ilknur önceden bir albenim vardı, bakımlı ve ilgiliydim eşime.
Şimdi bebe uyusa da anne topuzumla yatağa atsam kendimi de uyusam diyorum.Eşim diyor iyice asker arkadaşı oldun bana
İçindeki enerjiyi hüpletip çekmiş bi de konuşuyorlarAyy ilknur önceden bir albenim vardı, bakımlı ve ilgiliydim eşime.
Şimdi bebe uyusa da anne topuzumla yatağa atsam kendimi de uyusam diyorum.Eşim diyor iyice asker arkadaşı oldun bana
Ya ediyor, etmiyor desem yalan olur. Ama bizim birbirimize çocuktan hiç vakit kalmıyor geceleri geç uyuduğu için.İçindeki enerjiyi hüpletip çekmiş bi de konuşuyorlarişve cilve istiyorsa az yardım edip dinlenmene yardım etsin . Bak sinir oldum yav .
Kaç yaşındaydı arya. 2 mi onu düzene sokarsan cok güzel olur biliyo musun benim heralde çocuklar üzerindeki tek başarım uyku kalan şeyler icin mükemmelim diyemicem.Ya ediyor, etmiyor desem yalan olur. Ama bizim birbirimize çocuktan hiç vakit kalmıyor geceleri geç uyuduğu için.
Çok iyi yapıyorsun, bir makyaj yapana kadar Deniz yüz defa paçama yapıştığı için evdeyken hiç yapmıyorum ama dışarı çıkarken yaparım her zaman.Ya ben bekarlıktan beri cok sevdigim icin sac makyaj oje öyle seyleri banyo yaptıktan sonra hemen sacıma fön çekerim duramam. Makyajsız bir günüm gecmez evden adım bile atmasam yaparım. Bugun mesela hic bi yere gitmedim ama sacımıda yaptım makyajımıda. Ama zor isteyani dinlenecegin vakti onlarla geciriyosun bende dinlenmek yerine bunu tercih ediyorum. Yemek yaptıgım kıyafetle eşimi karşılamam mesela degistiririm hic pijamam yoktur sevmem giymem evde tayt şort elbise öyle seyler giyerim. Sende öncelik olarak ne istiyosan ona göre hareket et icinden suan yapmak gelmiyosa yapma zamanı gelince toparlarsın nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?