Nasıl, gittim geldim kız kaç dk da açtı onlar3 ay susuz yaşadı kışın daha nasıl kolay olsun limonsuzum bak gittim geldim açmışlar
Eki Görüntüle 3589085
Afiyet olsun canım bende şimdi yapıyorum kahvemi
afiyet olsun penyezcim,
bende yemekten geldim çay içiyorum
Belki bi kahve yapar da içerim.
Şöyle kallavi bi kahve, ne demekse.
İçen varsa gelsin.
Dogru dedinUyku benden hiç gitmiyor ki
Doğrudur abla ben iki sene önce 2 bin lira demisti yaptırmamıstımkızlar bişe sorucam röfle ve ombre fiyatlarından haberiniz var mı ?
dün ben dip boyası yaptırdım 650 tl aldı arkadaşım ,birde röfle , ombre ne kadar diye sordum 4000 bin tl dedi çok geldi bana
en son 2022 eylül gibi yaptırmıştım yine ona ombre ozaman 500 tl almıştı bu kadar zam gelmesi normalmi
saçımda az yani gür değil
Bayılıyorum şu krokanlara
Ben korkuyorum dişe gitmeyeİyi akşamlar kızlar cok açım hayatımda ilk defa bu kadar acıktım sanırım 9 bucukta yedigimle duruyprum oda bi dilim ekmekti.
Açlıktan karın agrısı olur ya öyle karnım agrıyo
Dişe gittim bir buçuk saat beklettiler devlete gitsem bu kadar beklemem eve geldim hemen buzluktan börek cıkarıp attım fırına cayla yicez insallah
Hahahaha sabah çıktım öğlen geldim zaten çok büyümüştü bugün açacaktı kesinNasıl, gittim geldim kız kaç dk da açtı onlar
Hayret ettim. Benim kaktüslerim niye hiç açmıyoHahahaha sabah çıktım öğlen geldim zaten çok büyümüştü bugün açacaktı kesin
Hayret ettim. Benim kaktüslerim niye hiç açmıyo
Bende o kadar cok gittim ki su bi senedir bıktım artıkBen korkuyorum dişe gitmeye
Çok ağır tedavi ilknur inş sonu iyi olur anca 6 aya toparlanırBende o kadar cok gittim ki su bi senedir bıktım artık
4 tane 20lik cektirdim
2 implant yaptırdım bu sene dolguları kanalları hic demiyorum
Hayırlısıyla bitseydi bonus yoruldum gerçekten. Git gel git gel her gitmem gelmem bi sıkıntı bugun bunalımdayım yine. Dokunsalar aglıcam da tutuyorum isteÇok ağır tedavi ilknur inş sonu iyi olur anca 6 aya toparlanır
Çikolatayı az sürmüs böyle bol bol olacak akacak her yerinden
Hayırlısıyla bitseydi bonus yoruldum gerçekten. Git gel git gel her gitmem gelmem bi sıkıntı bugun bunalımdayım yine. Dokunsalar aglıcam da tutuyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?