Düzenli Evimiz & Hayatımız

evi supurdum toz aldim bugun alkis bana
Maşaallah sana
yok artık sayilmaz geçti hacı dün yazacaktin onu

hadi ya ben genelde onun tarihlerini yapıyorum:) çok memnunum ama belki malzemeden ya da elden farkediyodur :)

neyseki sonsuz tarif kanali ve sitesi var
Dün yazmadım ki bugün yazdım dün ki işleri
Aynen ben genel de nefis yemek tariflerinden bakarım öyle tek bir kişiye bağlı değilim

Maşaallah sana

Dün yazmadım ki bugün yazdım dün ki işleri
Aynen ben genel de nefis yemek tariflerinden bakarım öyle tek bir kişiye bağlı değilim

tamam o zaman sayılır diyelim. patron sensin beybi

ben de ordaki tariflerde hep sıkıntı yaşıyorum

Kizz benim parkeler caartttt curttt gacur gucur ses çıkarıyor seninkide cikariyor mu pudra dök dediler yaptım olmadı
Yavrum ne sesler çıkarıyor bir bilsen
Doğu batı senfonisi orkestrası gibinnn
Çare bulamadım aşkım

Ben hala iş yapıyorum
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Bir makine daha çamaşır attım
Pencere kulpu dildim salı ödevi
Koltuk arası süpürdüm çarşamba ödevi
Mutfak sandalyrsini yarın silcem bugün yetişmedi. Unutmayayım diye yazdım buraya.
Cuma ödev yoktu. Tatildi
2 Dolap üstü sildim cumatesi ödevi
1çekmece düzenledim

Yarınki planım yatak odasını temizlemek
Çocukları yıkamak
Çamaşırları bitirmek
Birde hafta içi tüketebileceğim pratik şeyler yapmam lazım. İşe götürmeye poğaça vb. Pazartesinin yemeğini de pişireyim. Çocuğa da kek yaparım.

O pratik şeyler neler yaz da ben de faydalanayım Çalışırken temizlik bi şekilde hallediliyor da yemek işi zor oluyor.

Geçmiş olsun bende grip olmuştum birde üzerine boğaz acısı çıktı yutkundukça canım acıyor. Zencegil yerim bakalım.
Geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin tüm hastalara
Y

Yani ben muafim
Ooyy sen nere gittiiin kuzum
Günaydın Nego . Şimdi hastanedeyim. Diyet yaptığım için degerlerime baktirmaya geldim.
Nasıl çıktı sonuçlar canım?
Bende diyet yapıyorum, bu aralar dahiliyeye gidip kan vermem lazım aslında, özellikle b12 ve demire baktırsam iyi olacak..
Ooo mutfağı bitirmişsiiin kolay gelsin canım
sen de gel tatile yaşlı teyzeler gibi toplanip kaplicaya gidelim özel havuz tutup keyif yapalım
Bende gelcem bendeee
Kurtarın beni de ev işlerinden, yemekten, bulaşıktan kızlar, lütfeeen

B12 düşük çıktı. O kadar diyete insulin direnci 3.95 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…