oo ne güzel haberler peş peşe inşallah seninde çift çift tutunurlar sanaSalı ya da çarşamba transfer olacağım. Kan sonucuna göre karar verecek doktor
Amin inşallahkaç gün oldu transfer olalı ne heyecanlı bi bekleyiş dimi
Allah tamına erdirsin canım ne zaman test yapıcak dr.
Sağol ablam inşallahoo ne güzel haberler peş peşe inşallah seninde çift çift tutunurlar sana
Selam kızlarben evime döndüm şükür.
Doktor bunu bir trafik kazası gibi düşün, akciğerin bir hasar aldı ve artık bunu kabullenerek yaşayacaksın dedi. Tam düzelmiş değilim ama 7 günlük hastane tedavim bitti, şimdi evde ilaç tedavisine başladık. Bir hafta içinde tam düzelme olmazsa tekrar çağırdı.Allah beterinden korusun bununla geçmiş olsun atlattın demek
Çok geçmiş olsun RABBİM kalıcı şifalar versinDoktor bunu bir trafik kazası gibi düşün, akciğerin bir hasar aldı ve artık bunu kabullenerek yaşayacaksın dedi. Tam düzelmiş değilim ama 7 günlük hastane tedavim bitti, şimdi evde ilaç tedavisine başladık. Bir hafta içinde tam düzelme olmazsa tekrar çağırdı.
Bugüne şükürher geçen gün daha iyi olur inşallah.
Sık sık banyo yapmak, üşütmek, terlemek yasak.
Uzanıp dinlensen mi bonusum ne iyi gelir kiBoynumda krem+tülbentle hıncal uluç gibi oturuyorum
Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaAllah canımİyiyim çok şükür abla yatıyorum inşallah sonu iyi olur
Sen nasılsın
Kolaylıkla olsun canım inşaAllahSalı ya da çarşamba transfer olacağım. Kan sonucuna göre karar verecek doktor
Amin ablacımKolaylıkla olsun canım inşaAllah
İkinizden de müjdeli haberler almayı Rabbim nasip eylesin
Tamam canımSağol ablam inşallahdualarında unutma
Tekrar geçmiş olsun canım benim Allah şifalar versin inşallahDoktor bunu bir trafik kazası gibi düşün, akciğerin bir hasar aldı ve artık bunu kabullenerek yaşayacaksın dedi. Tam düzelmiş değilim ama 7 günlük hastane tedavim bitti, şimdi evde ilaç tedavisine başladık. Bir hafta içinde tam düzelme olmazsa tekrar çağırdı.
Çok geçmiş olsun kendine dikkat etDoktor bunu bir trafik kazası gibi düşün, akciğerin bir hasar aldı ve artık bunu kabullenerek yaşayacaksın dedi. Tam düzelmiş değilim ama 7 günlük hastane tedavim bitti, şimdi evde ilaç tedavisine başladık. Bir hafta içinde tam düzelme olmazsa tekrar çağırdı.
3.haftamVayy ben yokken spora başlamışsın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?