Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah 9 40 gibi uyandım
Yatakları topladım
Bütün güneşlikleri açtım camları açtım
Makineye çamaşır attım
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı yaptık
Yıkanan çamaşırları kurutmaya attım
Sonrasında hazırlanıp çıktık
Dönüşü parka uğradık
Sonrasında market alışverişi
Eve gelince yemekleri ısıttım oğlumla yedik
Aldıklarımı yerleştirdim
Eşime sofra hazırladım ve biraz dinlendim
Yemek sonrası Mutfağı temizledim
Bulaşık mak boşalttım doldurdum
Tezgah üstü bulaşıkları yerleştirdim
Yağdanlıklarımı doldurdum
Şu yeni çıkan mendillerle Ocağı sildim bi denedim
Fırını da sildim
Makineye girmeyecek birkaç parça bulaşığı yıkadım
halısını gırgırladım kenarları ıslak mendille sildim
Oturma odasını topladım
Kurutmadan çamaşırları çıkardım
Oğlumun geceliklerini giydirdim uyutuyorum şimdi bir yandan da çamaşır katılıyorum

Öğlen yazarken yarım kalmıştı Devamını yazayım dedim ara mesajlara bakamadım

Ne zaman kutlayacaksınız sweet ? Fazla yorma kendini yav millet gidince tekrar temizleyeceksin zaten
Cuma günü hayal. Normalde 28 i de ablama uyduramadık. Bayram yaz temizliği aradan çıksın dedim. Geçen hafta yapsam iyi olurdu da havalar soğuk diye bu haftaya kaldı doğru geri batacak. Şimdi teyzemden mesaj geldi sana yazarken zaten batacak geri dio Ahahahh

Salı ya da çarşamba transfer olacağım. Kan sonucuna göre karar verecek doktor
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım
En hayırlı ve kolay şekilde nasip etsin Rabbimm
Dualarım seninle
mavibaloncuk sanada dua ediyorum canım
İkiniz de tez vakitte sağlıklı bir şekilde yavrularınıza kavuşun inşallah

Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Arkedeşler çıkamıyorum salondan bi telefon görüşmesi duvardaki çift taraflı bant sökme derken bişey yapamadım ama yoruldum. Kahvaltı yapmadım daha gücüm kalmadı
Kolay gelsin canım
Dün oğlum antre duvarına çift taraflı bant yapıştırmış o kadar zorlandım ki çok pis birşeymiş tamamını da uğraşamadım çok yoruldum bi pratik önerisi olan varmı acep

Söyleyim mi
1. Saç kurutma makinesi ile iyice ısıtıp çıkarmak
2. Silgi ile

Silgi baya etkili bugün araştırırken gördüm denedim. Hatta makine ile ısıttım silgiyle sildim

Ben geçen sene doğum gününde yapmıştım dolu yapıştırdım çıkar sanıyordum çekince 1 senedir de duruyordu panosu orda

Bide şey önermişler tiner

Aklın yolu bir sweetim temizlediğin kapıları kitle bencede o kadar emek boşa gitmesin

Amin gönülüm Allah razı olsun canım benim

Ben garaja koyuyorum Allaha emanet depo olarak orayı uygun görmüşler
Oyuncak vs var çok fazla bişey yok

Aklın yolu bir sweetim temizlediğin kapıları kitle bencede o kadar emek boşa gitmesin
Ay valla oturma odasını görünce bugün ağlayacaktım normal bi dağıtma değildi yavrum evladım napıyon sen diyorum hiiiiç dio salon zaten hep kilitli çocuk odasını da kitledim ağlamaklı geldi odamın kapısı niye kapalı diye dedim toz olmasın diye kapattım Allahtan hemen geçti başka şeye

Ben garaja koyuyorum Allaha emanet depo olarak orayı uygun görmüşler
Oyuncak vs var çok fazla bişey yok
Valla bi kere indim salça turşu falan vardı Bi daha hiç inmedim de. Aslında koyabilsem iyi olur. Akülü araba bisiklet falan yer kaplıyor. Bide bahçeye gidecek şeyler ooo

Sağol canım bende denerimm
Ahsenin doğum günü şimdiden kutlu olsunn aramızda 3 gün varmış oda bir ikizler demek
Nice güzel yaşları olsun

İyi yapmışsın cuma günüde açma orayı bence dağılmasın asddkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…