Doğum gününü atlatayım da daha da gelen giden olmaz salon dursun öyleYaa o zaman işin zor
Ne zaman kutlayacaksınız sweet ? Fazla yorma kendini yav millet gidince tekrar temizleyeceksin zatenDoğum gününü atlatayım da daha da gelen giden olmaz salon dursun öyle
Cuma günü hayal. Normalde 28 i de ablama uyduramadık. Bayram yaz temizliği aradan çıksın dedim. Geçen hafta yapsam iyi olurdu da havalar soğuk diye bu haftaya kaldıNe zaman kutlayacaksınız sweet ? Fazla yorma kendini yav millet gidince tekrar temizleyeceksin zaten
Maşallah süpersin nasılsın gidiyor kilo verebildin mi3.haftam
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımSalı ya da çarşamba transfer olacağım. Kan sonucuna göre karar verecek doktor
Kolay gelsin canımArkedeşler çıkamıyorum salondanbi telefon görüşmesi duvardaki çift taraflı bant sökme derken bişey yapamadım ama yoruldum. Kahvaltı yapmadım daha gücüm kalmadı
Ay hayal edince gülesim geldiBoynumda krem+tülbentle hıncal uluç gibi oturuyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim sağlık afiyet versinSelam kızlarben evime döndüm şükür.
Söyleyim miKolay gelsin canım
Dün oğlum antre duvarına çift taraflı bant yapıştırmış o kadar zorlandım ki çok pis birşeymiş tamamını da uğraşamadım çok yoruldum bi pratik önerisi olan varmı acep
Aklın yolu bir sweetimCuma günü hayal. Normalde 28 i de ablama uyduramadık. Bayram yaz temizliği aradan çıksın dedim. Geçen hafta yapsam iyi olurdu da havalar soğuk diye bu haftaya kaldıdoğru geri batacak. Şimdi teyzemden mesaj geldi sana yazarken zaten batacak geri dio Ahahahh
Yaa harikasınız bende kilo aldım ama bu hafta tekrar gaza bastım bakalımBende başladım gönül bizi bıraktın motive olamadık spora başladık
Amin gönülüm Allah razı olsun canım benimHadi hayırlısı olsun inşallah canım
En hayırlı ve kolay şekilde nasip etsin Rabbimm
Dualarım seninle
mavibaloncuk sanada dua ediyorum canım
İkiniz de tez vakitte sağlıklı bir şekilde yavrularınıza kavuşun inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben garaja koyuyorum Allaha emanet depo olarak orayı uygun görmüşlerYok yaa aşağıda otopark var kapalı ama kullanılmıyor bilemedim çalarlar mı. Biz taşındığımız zaman motorsikleti çalmışlaryüklük vestiyer falan da yok adam gibi salona depoluyorum bende. Sonra misafir falan geleceği zaman böyle malamatlık balkon var geniş de aşırı toz oluyor yol üstü toz olmasa oraya da koyarım da
Ay valla oturma odasını görünce bugün ağlayacaktım normal bi dağıtma değildi yavrum evladım napıyon sen diyorum hiiiiç dioAklın yolu bir sweetimtemizlediğin kapıları kitle bencede o kadar emek boşa gitmesin
Valla bi kere indim salça turşu falan vardı Bi daha hiç inmedim de. Aslında koyabilsem iyi olur. Akülü araba bisiklet falan yer kaplıyor. Bide bahçeye gidecek şeyler oooBen garaja koyuyorum Allaha emanet depo olarak orayı uygun görmüşler
Oyuncak vs var çok fazla bişey yok
Sağol canım bende denerimmSöyleyim mi
1. Saç kurutma makinesi ile iyice ısıtıp çıkarmak
2. Silgi ile
Silgi baya etkili bugün araştırırken gördüm denedim. Hatta makine ile ısıttım silgiyle sildim
Ben geçen sene doğum gününde yapmıştım dolu yapıştırdım çıkar sanıyordum çekince1 senedir de duruyordu panosu orda
Bide şey önermişler tiner
İyi yapmışsın cuma günüde açma orayı bence dağılmasın asddklAy valla oturma odasını görünce bugün ağlayacaktım normal bi dağıtma değildi yavrum evladım napıyon sen diyorum hiiiiç diosalon zaten hep kilitli çocuk odasını da kitledim ağlamaklı geldi odamın kapısı niye kapalı diye dedim toz olmasın diye kapattım Allahtan hemen geçti başka şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?