Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay ilk kez böyle oldu yaaa salondan bi türlü çıkamadım çünkü bahçeye gidecek her şey orda bitti diyorum başka bir şey çıkıyor ahsenin bahçeye gidecek kaydırak masa pota nereye koyacağımı bilemedim. Doğum gününde balkona çıkarcam artık şimdi aklıma geldi bide topladığım yerleri ahsen saçma bi şekilde dağıtmış canım sıkıldı oyun oynasa oyuncak olsa neyse karman çorman her şeyi atmış sıpa

sabah 8 de kahvaltı yaptık.
odalar havalandı.
Bulaşıkları makineye dizdim.
kek yaptım. Öğlen yemeği hazırladım.
çöp attım.
umutu öğlen bahçeye indirdim.
Eşimle öğlen yemek yedik.
sonra babasına yemek verdik.
daha sonra aşağı indim.
odaları süpürdüm.
çamaşır attım makineye.
sonra yerleri mopla sildim.
en sonda. Akşam yemeğinde ise eşim yardımcı oluyor.
fırına patlıcan vermiş

Boynumda krem+tülbentle hıncal uluç gibi oturuyorum
Geçmiş olsun bonus. Dikkat et yorma kendini
Allah şifa versin Arya inşallah tez vakitte

Merdiven dairesi yok mu oraya koysan gidene kadar

Merdiven dairesi yok mu oraya koysan gidene kadar
Yok yaa aşağıda otopark var kapalı ama kullanılmıyor bilemedim çalarlar mı. Biz taşındığımız zaman motorsikleti çalmışlar yüklük vestiyer falan da yok adam gibi salona depoluyorum bende. Sonra misafir falan geleceği zaman böyle malamatlık balkon var geniş de aşırı toz oluyor yol üstü toz olmasa oraya da koyarım da

O zaman gocana dicen hemen götürecek hepsini

İyi akşamlar

yemek yedik mutfak toplu
bul.mak. dışı, buzdolabı dışını sildim
dolapların üst ve alt, dışını sildim
tezgah arası fayansları sildim
ocağı, aspiratörü sildim
peteği sildim
tezgah ve lavaboyu kremledim
yer zemini elle sildim
çöp kovasını yıkadım
çay demlendi

kahvemi içip, abdest alıp akşam ezanına kadar okuma yaparım nasipse

aysen- senide göremiyorum gelmedin uzun zamandır nasılsın canım bebiş nasıl
Giremiyorum abla hiç bebis ev derken hiç biseye bakamıyorum kendim dahil çok şükür iyiyiz bebis de iyi büyüyor emeklemeye başladı
Aşırı yorgunum son 2 aydır özellikle boynum belim her tarafım bitik yarım yamalak ayakta kalmaya çalışıyorum yine de hamdolsun Rabbim beterinden korusun sağlığımız yerinde bin şükür
Sorduğun için çok teşekkür ederim ablacım sen nasılsın her şey yolunda mı

Bin şükür salon bitti. Dün koltuğun birini yıkadım, perde astım cam silmiştim

Kalan koltukları yıkadım
Yastıkları yıkadım
Duvardaki bantları sökmeye çalıştım
Odanın şeklini değiştirdim
Kapıyı silmeyi unuttum bak aklıma geldi. Dün silmiş miydim ki yazdığıma bakayım hiç hatırlayamadım
Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
Halısını serdim
Ahsenin kaydırak pota masayı geri koydum oraya

Püü bugün enerjimi sömürdü orası hemen bitti yazınca

Çocuk odasına geçtim

Pencereyi sildim
Oyuncaklar karışmış ayırdım
Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
Perdeyi yıkadım astım
Kapısını sildim
Peteği sildim
Ufak bi değişiklik yaptım

Oturma odası nanay olmuş ahsen yanık dağıtmış orayı topladım
Arada ahsenin çamaşırları yıkandı onu serdim
Mutfağın balkonunu yıkadım. Yol üstü sürekli toz içinde 6 kova suyla ancak temizlendi. Hortumum da çeşmelere uymuyor baya zorlanıyorum getir götür suyla
Aralarda ahsene yemek vs yaptım yedirdim
Halı yıkama makinesini yıkadım kaldırdım

Eşimi aradım yardım et koridor çok fena diyorum. Akşam topladık ya sen napiyon da her şey oraya çıkıyor diyo valla zoruma gitti toplaması dün ve bugün koridoru. Neyse bugün çok dağınık değil 3 5 parça kaldı. Aslında böyle ortada kalan yeri belli olmayan şeyler ondan almak istemiyorum yerden çok konuşasım varmış

Çiçeğimm iyi olmanıza sevindim geçecek bu günler elbette. Sağlığınız yerinde olsun. Dinlenmeye de gezmeye de fırsatınız olacaktır Allah ın izniyle

Çok şükür iyiyim canım aynı bıraktığın gibi ev, iş devam. Buralardayız fırsat buldukça gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…