NyieAğlamak istiyorum
Ay ilk kez böyle oldu yaaa salondan bi türlü çıkamadım çünkü bahçeye gidecek her şey orda bitti diyorum başka bir şey çıkıyor ahsenin bahçeye gidecek kaydırak masa pota nereye koyacağımı bilemedim. Doğum gününde balkona çıkarcam artık şimdi aklıma geldi
Bende başladım gönül bizi bıraktın motive olamadık spora başladıkVayy ben yokken spora başlamışsın maşallah
Geçmiş olsun bonus. Dikkat et yorma kendiniBoynumda krem+tülbentle hıncal uluç gibi oturuyorum
Allah şifa versin Arya inşallah tez vakitteDoktor bunu bir trafik kazası gibi düşün, akciğerin bir hasar aldı ve artık bunu kabullenerek yaşayacaksın dedi. Tam düzelmiş değilim ama 7 günlük hastane tedavim bitti, şimdi evde ilaç tedavisine başladık. Bir hafta içinde tam düzelme olmazsa tekrar çağırdı.
Bugüne şükürher geçen gün daha iyi olur inşallah.
Sık sık banyo yapmak, üşütmek, terlemek yasak.
Merdiven dairesi yok mu oraya koysan gidene kadarAy ilk kez böyle oldu yaaa salondan bi türlü çıkamadım çünkü bahçeye gidecek her şey orda bitti diyorum başka bir şey çıkıyor ahsenin bahçeye gidecek kaydırak masa pota nereye koyacağımı bilemedim. Doğum gününde balkona çıkarcam artık şimdi aklıma geldibide topladığım yerleri ahsen saçma bi şekilde dağıtmış canım sıkıldı oyun oynasa oyuncak olsa neyse karman çorman her şeyi atmış sıpa
Yok yaa aşağıda otopark var kapalı ama kullanılmıyor bilemedim çalarlar mı. Biz taşındığımız zaman motorsikleti çalmışlarMerdiven dairesi yok mu oraya koysan gidene kadar
O zaman gocana dicen hemen götürecek hepsiniYok yaa aşağıda otopark var kapalı ama kullanılmıyor bilemedim çalarlar mı. Biz taşındığımız zaman motorsikleti çalmışlaryüklük vestiyer falan da yok adam gibi salona depoluyorum bende. Sonra misafir falan geleceği zaman böyle malamatlık balkon var geniş de aşırı toz oluyor yol üstü toz olmasa oraya da koyarım da
Amin inşallahRabbim hayırlı güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşaAllah canım
Kolaylıkla olsun canım inşaAllah
İkinizden de müjdeli haberler almayı Rabbim nasip eylesin
Ev yok yaw ondanO zaman gocana dicen hemen götürecek hepsini
Giremiyorum abla hiç bebis ev derken hiç biseye bakamıyorum kendim dahil
Çiçeğimm iyi olmanıza sevindim geçecek bu günler elbette. Sağlığınız yerinde olsun. Dinlenmeye de gezmeye de fırsatınız olacaktır Allah ın izniyleGiremiyorum abla hiç bebis ev derken hiç biseye bakamıyorum kendim dahilçok şükür iyiyiz bebis de iyi büyüyor emeklemeye başladı
Aşırı yorgunum son 2 aydır özellikle boynum belim her tarafım bitik yarım yamalak ayakta kalmaya çalışıyorum yine de hamdolsun Rabbim beterinden korusun sağlığımız yerinde bin şükür
Sorduğun için çok teşekkür ederim ablacım sen nasılsın her şey yolunda mı
Yaa o zaman işin zorEv yok yaw ondanyoksa bende götürürüm az az tek göz oda var kötü baya dedik 2 göz yaptıralım. O yapılacak haziran gibi ondan bekliyoz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?