- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Akülü araba scoter onları koymuyoruz valla nolur nolmaz diyeValla bi kere indim salça turşu falan vardı Bi daha hiç inmedim de. Aslında koyabilsem iyi olur. Akülü araba bisiklet falan yer kaplıyor. Bide bahçeye gidecek şeyler ooo
Evet hoşgeldiniz sevgili misafirler şöyle holde ikram edeyim size öhömİyi yapmışsın cuma günüde açma orayı bence dağılmasın asddkl
Güzel fikirEvet hoşgeldiniz sevgili misafirler şöyle holde ikram edeyim size öhöm
Salonumuz geçici süreliğine kapalıdır tşkrlr
Gece temizlik yapan kadınsın kek börekte ne var beOğlum uyudu yerine yatırıp çamaşırları bitireyim
Yarın toplu pikniğe gidicez
Kek ve milföyden börek yapmayı düşünüyorum (bu saate mi kalır bu iş?) Benim hep kalır
Sırtım ağrıdı
Amin inşallah çok sağol canmHadi hayırlısı olsun inşallah canım
En hayırlı ve kolay şekilde nasip etsin Rabbimm
Dualarım seninle
mavibaloncuk sanada dua ediyorum canım
İkiniz de tez vakitte sağlıklı bir şekilde yavrularınıza kavuşun inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederiz teyzesiSağol canım bende denerimm
Ahsenin doğum günü şimdiden kutlu olsunn aramızda 3 gün varmışoda bir ikizler demek
Nice güzel yaşları olsun
Mantıklı foto çekinip çıkalımİyi yapmışsın cuma günüde açma orayı bence dağılmasın asddkl
Ahahahha bende salonu anladımGüzel fikirya da mutfakta kutlasınlar asddkl
Kız çocuk odası kapalı dursun dedim gelen çocuklar dağıtmasın diye
Bi video vardı ya instada küçük çocuk +40 yaş kadınlarla doğum gününü kutluyor aklıma O geldiAhahahha bende salonu anladımçocuk çağırmadım bu sefer ya benimki büyükleri istedi çocuk zaten yok sülalede 2 tane onlarla da pek yıldızı barışmıyor baktım istemiyor illa gelsinler diye dedim oyuncaklar bari dağılmamış olur
Hajahajaha ilk cümleye bittim yaDeğişik bi rahatlık var üzerimde. Normalde temizliği son dakikaya bırakmam. Menüm belli olur. Süsleri hazırlarım ama hiç biri yok
Tartıda kayda değer bir değişiklik yok ama vücudumun bi tık şekil aldığına şahitimMaşallah süpersin nasılsın gidiyor kilo verebildin mi
Bende gelemmiGece yapılan hamura şekil verdim zeytinli ve sade açma oldular.
Onlaro bişirip büyüklerle pikniğe gidicez inş sevap pointler bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?