Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmişi okumaya çalıştım
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah herley
Eski mesajlar nerden okunuyor bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kadın ve şiddet konu Allah'ım bir hayır kapısı açsın arkadaşa rabim yardımcısi olsun inşallah bu şartlarda başka bişey gelmiyor elden

Sabah 7 de uyandım öncesindede kac kez oğluma kalktim sonra sabah namazı derken sabahı o şekil ettim kahvaltı haizrladim kızımı okula hazriladim babaisyla kahvaltı edip gittiler
Yatak odası toparlandı nevresimler degsiti
Çamaşırlar yıkandı yikananlar asıldı kuruyanlar toplandı katlandı oğlum uyandı ona bseyler yedirdim biraz huysuzluk derken mutfağı topladım balkon WC banyo yıkandı sonra kızımı almaya gttim eve gelince çocuklara yemek verdim ve akşam için sarma dolma hazırladım sardım mutfağı tekrar topladım şimdi uzanmisim ayaklansam yapilacaklar hala var bitmiyorrr

Evi havalandırdım
Kahvaltı bulaşıklarını koyup makineyi çalıştırdım
Su yaptım tüm evin camlarını sildim
Yatak odası hariç her yerin perdesini yıkadım astım
Kaloriferleri sildim
Tüm evi süpürdüm
Tuvaleti yıkadım
Banyoyu temizledim
2 gündür bekleyen çamaşırları katladım
Makineye çamaşır attım

Dünden kalan taze fasulye yemedim var dün bulgur pilavı yapmıştım bitti. Şimdi yanına ne yapsam bilmiyorum

Düzelmedim ya Serocum dünden beridir de burnum akıyor, sesim gripli gibi, üşüme terleme bir garip hallerdeyim
Çabuk geçmiyo zatürre arya benim annemde geçirdi yaklaşık 2 ay kadar sürdü ama sen gençsin daha çabuk atlatırsın

Daha yorma kendini

Sabah kalktık hemen poğaça ve simit yaptım
Sürekli elde bulaşık yıkadım
Mutfağın penceresini sildim
Perdesi yıkandı astım
Yer değişikliği yaptım
Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
Buzluktan sarma çıkardım eriyince pişircem
Balkon ve ev terliklerini yıkadım
Montları yıkadım astım balkonda unuttum tüh şimdi aklıma geldi
Kitaplığı düzenledim, sildim
Vestiyeri düzenledim
Antrenin halıları süpürüp kaldırdım
Antreyi süpürdüm, sildim, halıları serdim
Büyük banyoyu süpürdüm, sildim
Şimdi bahçeye gidiyorum ağaçları fideleri sulamaya. Gelince kuru patlıcan dolması yapcam. Süsleri yapıp ascam

Yaa harikasınız bende kilo aldım ama bu hafta tekrar gaza bastım bakalım
Verirsin gönülcüm yeterki hazır ol psikolojik olarak. Bu yeme işi tamamen duygusal
Niye başka kanal değil
Orda genelde haber degerinde bisey cıkmıyo aklına ondan gelmistir
Aktif Lora ilk defa insan gibi anlatmışlar bizi

Ya ben dehbliyim kesinlikle geçen gün mutfakta kahvaltılıklar duruyo yataklar toplanacak balkona cıkmıstım aa cam balkon cok pismis diyip kova hazırladım ve cam balkonu sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…