- 28 Ekim 2022
- 9.570
- 27.846
- 478
- 29
İyileştin miSelamlarrr
Düzelmedim ya Serocum dünden beridir de burnum akıyor, sesim gripli gibi, üşüme terleme bir garip hallerdeyimAleyküm selam aryacım. Nasıl oldun
Biraz sürer heralde ya atlatman. Rabbim şifa versin. Kızına eşine falan geçmez inşallahDüzelmedim ya Serocum dünden beridir de burnum akıyor, sesim gripli gibi, üşüme terleme bir garip hallerdeyim
Eski mesajlar nerden okunuyor bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kadın ve şiddet konu Allah'ım bir hayır kapısı açsın arkadaşa rabim yardımcısi olsun inşallah bu şartlarda başka bişey gelmiyor eldenGeçmişi okumaya çalıştım
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah herley
Çabuk geçmiyo zatürre arya benim annemde geçirdi yaklaşık 2 ay kadar sürdü ama sen gençsin daha çabuk atlatırsınDüzelmedim ya Serocum dünden beridir de burnum akıyor, sesim gripli gibi, üşüme terleme bir garip hallerdeyim
Daha yorma kendiniEvi havalandırdım
Kahvaltı bulaşıklarını koyup makineyi çalıştırdım
Su yaptım tüm evin camlarını sildim
Yatak odası hariç her yerin perdesini yıkadım astım
Kaloriferleri sildim
Tüm evi süpürdüm
Tuvaleti yıkadım
Banyoyu temizledim
2 gündür bekleyen çamaşırları katladım
Makineye çamaşır attım
Dünden kalan taze fasulye yemedim var dün bulgur pilavı yapmıştım bitti. Şimdi yanına ne yapsam bilmiyorum
Akşam oldu zaten bugünlük bu kadarDaha yorma kendini
İnşallah ablacım ya ama zormuşÇabuk geçmiyo zatürre arya benim annemde geçirdi yaklaşık 2 ay kadar sürdü ama sen gençsin daha çabuk atlatırsın
Eşim de birkaç gündür hasta, refakatçimdi hastanede bulaşması çok olağandı.Biraz sürer heralde ya atlatman. Rabbim şifa versin. Kızına eşine falan geçmez inşallah
Ben 2 ay öksürük çektim ya. Hala terlesem gece üstüm açık kalsa hafif cereyanda kalsam öksürük krizine giriyorumİnşallah ablacım ya ama zormuş
Verirsin gönülcüm yeterki hazır ol psikolojik olarak. Bu yeme işi tamamen duygusalYaa harikasınız bende kilo aldım ama bu hafta tekrar gaza bastım bakalım
Orda genelde haber degerinde bisey cıkmıyo aklına ondan gelmistirNiye başka kanal değil
Ya ben dehbliyim kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?