• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bura 33 derece gösteriyodu bugün kavrulduk resmen. Vantilatörün önünde yatıyorum suan ama üstümüde örttüm kapatsam sıcak oluyo açsam üsüyorum degisik bisey😂
Aynen bizimde 31 32 ydi. Gece piştim valla. Vantilatörü çıkarsam mı çıkarmasam mı arada kaldım 🤭

Abimin eşi doğum yapmış. İçimde tatlı bi telaş var 😇
Hastaneye giderken ne götürsem diye düşünüyorum.
İlk çiçek geliyor insanın aklına.
Yada diyorum süt yapıcı incir ceviz hurma vs bi paket mi hazırlasam diyorum, sonra da şu süt olsun muhabbeti acaba can sıkıcı olur mu emin olamadım.
Fikri olan var mı🧐
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸 bence çiçek yanına dediğin şeyler olabilir. Hoşaf, incir uyutması yapıp götürülebilir. Çorba falan yapabilirsin

Yeni eviniz hayırlı olsun.
Regl döngüsünü bebek dışında çok şeyde etkiliyor bence. Yorgunluk, ilaç kullanımı, mevsim değişikliği, hatta belinizi ağrıttıysanız o bile. ☺
Ay inşallah öyledir şu ara duzzenli olarak bir kan ilacı içiyorum birde alerji hapı günlük alıyorum stres zaten hat sahfada ve asla oturmamisim ama şöyle biseyde var benim gebelik olunca hemen başlıyor yorgunluk halsizlik bulantım ama şu an enerjimde tavan yani bilemiyorum Allah'ım günah yazmasın ama hoc istemiyorum 😢 inşallah başka sebeplerden dur sağlıkla regl olurum

Kimse yok bonus ailelerimize söylemedik kimsenin haberi yok 🥹 bugün fazlaca yemek yapıyım 3 5 gün idare etsin diye düşünüyorum

Konserve yapabilirsin birazını da. Keşke bir kişinin haberi olsaydı kuzum yardımcı olurdu dr bakalım hep yat mı diycek herkesinki aynı olmuyo

Back
X