- 2 Ağustos 2013
- 37.483
- 122.254
- 798
Cumartesi pazar 31-32 dereceydi fenaydık. Şu an 24 gözüküyor kapalı hava yağdı yağacakBura 27 ye çıktı 17 ye indi baya serindi bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi pazar 31-32 dereceydi fenaydık. Şu an 24 gözüküyor kapalı hava yağdı yağacakBura 27 ye çıktı 17 ye indi baya serindi bugün
Aynen bizimde 31 32 ydi. Gece piştim valla. Vantilatörü çıkarsam mı çıkarmasam mı arada kaldımBura 33 derece gösteriyodu bugün kavrulduk resmen. Vantilatörün önünde yatıyorum suan ama üstümüde örttüm kapatsam sıcak oluyo açsam üsüyorum degisik bisey![]()
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahAbimin eşi doğum yapmış. İçimde tatlı bi telaş var
Hastaneye giderken ne götürsem diye düşünüyorum.
İlk çiçek geliyor insanın aklına.
Yada diyorum süt yapıcı incir ceviz hurma vs bi paket mi hazırlasam diyorum, sonra da şu süt olsun muhabbeti acaba can sıkıcı olur mu emin olamadım.
Fikri olan var mı![]()
Ay inşallah öyledir şu ara duzzenli olarak bir kan ilacı içiyorum birde alerji hapı günlük alıyorum stres zaten hat sahfada ve asla oturmamisim ama şöyle biseyde var benim gebelik olunca hemen başlıyor yorgunluk halsizlik bulantım ama şu an enerjimde tavan yani bilemiyorum Allah'ım günah yazmasın ama hoc istemiyorumYeni eviniz hayırlı olsun.
Regl döngüsünü bebek dışında çok şeyde etkiliyor bence. Yorgunluk, ilaç kullanımı, mevsim değişikliği, hatta belinizi ağrıttıysanız o bile. ☺
Çok teşekkür ederim rabim isteyen ve olmayan herkese nasip etsin inşallahyeni eviniz hayırlı olsun , kolay gelsin temiz temiz oturursunuz ne güzel
Yakmadan yap emi işleriBugün yakacağım işleri yazayım kaytarmayım
Balkonlar yıkanacak
Çamaşır faslı var 3 posta falan
Tüm evi havalandırıp süpürcem belki silerim, toz alcam
Wc ler yıkanacak
Haberlerde aynen böyle dedi oralar ege pişmiş biz serinlemişiz çok güzel yağmur yağdı gece sabahAynen bizimde 31 32 ydi. Gece piştim valla. Vantilatörü çıkarsam mı çıkarmasam mı arada kaldım![]()
Oyy etmez miyiz hayal kolaylıkla inş transferini ol gelip yatarsın. Kim var yanında?Yarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
Kimse yok bonus ailelerimize söylemedik kimsenin haberi yokOyy etmez miyiz hayal kolaylıkla inş transferini ol gelip yatarsın. Kim var yanında?
Kimse yok bonus ailelerimize söylemedik kimsenin haberi yokbugün fazlaca yemek yapıyım 3 5 gün idare etsin diye düşünüyorum
hadi bakalım Rabbim tamamına erdirsin canım , dualarımızdasınYarın transfere gideceğim kızlar bana dua edin![]()
niye söylemediniz annene söyleseydin en azından ben olsam bilmek isterdimKimse yok bonus ailelerimize söylemedik kimsenin haberi yokbugün fazlaca yemek yapıyım 3 5 gün idare etsin diye düşünüyorum
Bende onu bekledimO Ortadakine bi yapıştırsalardı keşke