Teşekkür ederim limonsuzum
Şimdi sizin oralar yanıyordur haaa yat aşağı ütü yakarGeldim ama işlerim bitmedi daha ütü var
Kocam isyan bayrağını çekince mecbur yaptımŞimdi sizin oralar yanıyordur haaa yat aşağı ütü yakar
Ve yarın bütün gün dışarıda olacağım aklıma gelmiştirKıyafet ayırmayı bi başlayamadım ya. Yarın artık başlamam lazım.
Bende unutuyorum bu aralar girmeyi dünden beri girmemisim simdi dua topigine yazmak için girdim. Girmisken burayada geldim. Günler yetmiyo resmen bu ara inanılmaz bi yogunluk varCanım yaaBende farkediyorum yazmadığım zaman vakit bulamıyorum resmen
iyi tatiller nereye gideceksiniz seroHayırlı sabahlar
Bugün 3 günlük bi taile gidiyoruz, galiba ailecek ilk tatilimiz diyebilirim. Bize şans dileyin
Boll şanslar çok güzel geçsin inşallah selametleHayırlı sabahlar
Bugün 3 günlük bi taile gidiyoruz, galiba ailecek ilk tatilimiz diyebilirim. Bize şans dileyin
Allah kalbine ferahlık versin canım , insanız hepimizin bi günü bi gününü tutmuyoGünaydınlarr sabah uyandım kahvaltı yaptık eşimle kızım çıktı biri okula biri ise oğlum uyuyor hala bende uzandım reglim 8 gün gecikti test yaptım negatif halada olmadım bu gün ağrım var oldum olacam gibi taşınma stresi yeni ev düzeni masraflar ailevi bir sorun vardı derken baya yoğun ve yorucu bir dönem ondan mı kaynaklı bilemedim dünde eşimle tartıştikhiç modum yokk
Mersine abla :)iyi tatiller nereye gideceksiniz sero
Herşey üst üste gelmiş. Rabbim dirlik düzen versin inşallah canım, oluyor bazen böyleGünaydınlarr sabah uyandım kahvaltı yaptık eşimle kızım çıktı biri okula biri ise oğlum uyuyor hala bende uzandım reglim 8 gün gecikti test yaptım negatif halada olmadım bu gün ağrım var oldum olacam gibi taşınma stresi yeni ev düzeni masraflar ailevi bir sorun vardı derken baya yoğun ve yorucu bir dönem ondan mı kaynaklı bilemedim dünde eşimle tartıştikhiç modum yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?